Здравей Гост

Мили хора,

• 6 Отговора
  • 1344 Прегледи
Мили хора,
« -: Юни 17, 2012, 06:35:37 pm »
какво можете да кажете за мен ^_

Re: Мили хора,
« Отговор #1 -: Юни 17, 2012, 07:39:49 pm »
Аз съм начинаеща още, но ще се пробвам с някои забележки. :blink:

И аз имам Меркурий в Овен, а притежателите на такъв сме много умни и начетени, със светкавична мисъл и хаплив език. :rolleyes: В 5 - ти дом, както е при теб, предполагам, че би могло да означава наличие на поетичен талант, а и с тази Луна в Лъв, която се стреми към самоизява и признание - защо не и актьорски. Това се потвърждава и от разположението на Венера, което предполага артистизъм и чувствителност, в най-лошия случай стигаща до зависимост от най-близките хора /тук се намесва и Плутон в първи дом /хмм, нали е в първи?/, който се лута между нуждата да доминира и желанието да бъде доминиран/. Толкова от мен, да не пиша много глупости. Относно аспектите, на мен в този сайт ми излизат различни аспекти между планетите, в сравнение с всички останали астро сайтове.
There's a little witch in every woman...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2 -: Юни 17, 2012, 07:50:43 pm »
А НА МЕН МИ ПИСНА ОТ ТОЗИ ВИД КАРТИ! И МИ СЕ ПОВРЪЩА!
ВСЕ ПАК ТОВА Е ФОРУМ НА АСТРОЛОЗИ , А НЕ НА ПСИХОАНАЛИТИЦИ, ПСИХОЛОЗИ И ПСИХИАТРИ!

ЩЕ ПОМОЛЯ ТЕМАТА ДА СЕ ЗАТРИЕ...

СТИГА ВЕЧЕ! :-X

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3 -: Юни 17, 2012, 08:01:41 pm »
Защо?
Тъкмо такива като мен ще се упражняват, а такива като авторката на темата няма да остават без отговор.
Астрологът би трябвало да е на първо място много добър психолог. Абсолютно задължително, според мен.
There's a little witch in every woman...

« Отговор #4 -: Юни 17, 2012, 08:07:32 pm »
awww не с лошо де :3

Здравей ;)

Искаш да си принцеса,но татко не е цар,
Искаш да ти се случват нещата ,но не си сигурна кога и какво да правиш,

Първо ти кажи какво мислиш за себе си и тогава попитай другите  ;)

А ,вярваш ли в щастливата случайност? :blink:

Всъщност не искам да съм принцеса, а татко беше цар. <3
И да... прав си за случването на нещата. И вярвам в щастливата случайност! Защо?
Иначе ще се цитиирам за себе си:

'Ние сме вечно в облаците, вечно във филма, адски ревливи, много тънкообидни особено от хора, които обичаме, много отдадени, като цяло всичко ни е на макс. :>
Някви тъпи интроверти сме. По принцип сме мълчаливи и не особено общителни, но в зависимост от средата можем да сме и адски приказливи и да говорим 'сякви простотии. :3 Нямаме особена нужда да говорим всъщност, а като го правим все споделяме някакви неща, които са ни впечатлили, защото сме адски впечатлителни и се радваме на някви простотии и мани мааани...
Ние живеем, за да обичаме, да даряваме обич, обич. Големи сме лепки в любовно отношение, много сме миилички и любвеобвилни и искаме постоянно да си гушкаме и целуваме човечето, да му се раадваме и т.н. Предпочитаме да се напасваме към хората, от колкото те към нас, но това никак не значи, че сме някакви парцалени човечета без мнение. Ако човека до нас е достатъчно търпелив, можем да направим всичко... ВСИЧКО което си поиска и да сме всякакви. :> НО трябва търпение, защото сме страхливи и колебливи. Живеем в миналото, настоящето и бъдещето едновременно... В настоящето по-рядко за съжаление. :> Някои риби или ще са тотално срещу течението, или ще се оставят на него...
Любопитни сме, ревниви сме, но не правим скандали, някви горделиви сме :Д И мисля, че скромността не ни е качество, както всички твърдят.' ^^

и едно друго човече за рибите:

"жените. обожавам жените риби. и те ме харесват. дълбоки, посветени, потайни, любопитни, отворени към света, но не и потъващи в него. отстрани ми се струват завършени, самостойни, самодостатъчни. те са от хората, които обгрижват най-добре, но най-трудно се споделят/разкриват. това е предизвикателство, което ги прави интересни. а и често усилието и времето си заслужават. това, което не харесвам в жените риби, е склонността им към бърза адаптация в различни среди, с различни хора. съвсем естествено, както водата заема формата на съда, в който е налята, така рибите се вписват в пейзажа. да, знам, че е заради силната им интуиция и развитата емпатия, че улавят енергията на атмосферата и започват да излъчват на дадената честота, но на мен не спира да ми изглежда като игра/театралност/престореност. променливостта им ме плаши, а на моменти дори и гнуси. но това е нормално за човек, който цени константите в живота и света.
в любовта и жените потъват във връзките си, както и мъжете. посветени са до нездравословно ниво. и страдат. много страдат. защото подобна емоционалност се оценява много трудно, трудно се понася и още по-трудно се пази."

*

Papy

• 4343
« Отговор #5 -: Юни 17, 2012, 08:17:08 pm »
Мда, интересно четиво за рибите; къде е първоизточникът на цитата?

Разкажи ни нещо за съвпада на луна с хирон, аз съм начинаеща и ще ми бъде любопитно?

*

Grace

• 2257
« Отговор #6 -: Юни 17, 2012, 09:25:06 pm »
А НА МЕН МИ ПИСНА ОТ ТОЗИ ВИД КАРТИ! И МИ СЕ ПОВРЪЩА!
ВСЕ ПАК ТОВА Е ФОРУМ НА АСТРОЛОЗИ , А НЕ НА ПСИХОАНАЛИТИЦИ, ПСИХОЛОЗИ И ПСИХИАТРИ!

ЩЕ ПОМОЛЯ ТЕМАТА ДА СЕ ЗАТРИЕ...

СТИГА ВЕЧЕ! :-X

МНОГО СЪГЛАСНА .