Здравей Гост

Държавен изпит - 21.06.2012, 9 часа

• 10 Отговора
  • 2621 Прегледи
*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
Държавен изпит - 21.06.2012, 9 часа
« -: Юни 19, 2012, 07:11:02 am »
Здравейте! На 21-ви е държавният ми изпит :) и, разбира се, в последните дни съм повече от стресирана, за жалост не мога да погълна целия материал, и се притеснявам ужасно каква ще я надробя... Зададох въпрос: Ще взема ли държавния изпит с хубава оценка (6 или 5)?
Поставям и карта с транзитите за деня и Ви моля да ми кажете как ще прочете изпитът, защото ще бъде писмен, а след това и ще ни препитват устно, а аз на устни изпити се прецаквам винаги и често се разплаквам.
Не ми се иска да се излагам точно на финала :(. Благодаря предварително на всеки, който реши да се включи!

Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
Re: Държавен изпит - 21.06.2012, 9 часа
« Отговор #1 -: Юни 23, 2012, 12:01:31 pm »
Отговор в темата няма, но резултат има - 6! Падна ми се хубав въпрос. Аз видях, че Луната сключва само хубави аспекти, но реших да не се доверявам прекалено и отпускам. Вече съм бакалавър!   :rolleyes: :wink2:
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.

« Отговор #2 -: Юни 23, 2012, 12:14:02 pm »
Хорарната карта не показваше нищо добро, затова реших да не коментирам. Още веднъж се убеждавам, че новолунните хорари не дават правилен отговор.
Но пък сега си спомних, че в солара ти за тази година се виждаше завършване на висше образование.

ЧЕСТИТО, ЛИБРА! Пожелавам ти още много успехи! :wub:

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #3 -: Юни 23, 2012, 12:32:31 pm »
Хорарната карта не показваше нищо добро, затова реших да не коментирам. Още веднъж се убеждавам, че новолунните хорари не дават правилен отговор.
Но пък сега си спомних, че в солара ти за тази година се виждаше завършване на висше образование.

ЧЕСТИТО, ЛИБРА! Пожелавам ти още много успехи! :wub:

;D И аз със солара се успокоявах: "казаха, че ще завърша тая година, значи няма да ме скъсат, няма как да стане"...  ;D Благодаря, Мирабела! :>>

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #4 -: Юни 23, 2012, 12:34:51 pm »
Първо - честито Либра, това си е етап от живота  :P.

Второ - по хорара, за който вече имаме конкретен отговор, един експериментален анализ (като подкрепям мнението на Мирабела, че освен за брак, новолунието не е мн. добре за тълкуване на хорар) - ако приемем че Мерк е в знака на асц - това, което те вълнува и "смъкнем" бакалавърската степен по 3 дом - и основният сигнификатор на висшето образование - Юпитер е в близнаци (явно не говорим за право, медицина, архитектура - едностепенните ОКС), а и Луна,  Слънце в близнаци, може би да се направи някакво тълкуване - Луна (ти) и Меркурий (3 дом) са си диспозитори - има някаква връзка по между им. Освен това Меркурий на асц диспозитор на толкова планети, може да дава достатъчно и ментално напрежение и енергия, за да си вземеш изпита.

Въпреки, че Мерк прави квадрат със Сатурн (институции - ДЪРЖАВЕН изпит). Юпитер, Венера, Луна, Слънце са в знаков тригон с него.
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #5 -: Юни 24, 2012, 08:27:12 am »
Гери, честито,пожелавам ти успех в реализацията на знанията ;D

а с тр.Юпитер в 9/ сигнф.на висшето/ в сх.съвпад с Венера,У9 в Близнаци,знак свързан с учене ,оценката е съответстваща ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #6 -: Юни 24, 2012, 10:21:50 am »
Отговор в темата няма, но резултат има - 6! Падна ми се хубав въпрос. Аз видях, че Луната сключва само хубави аспекти, но реших да не се доверявам прекалено и отпускам. Вече съм бакалавър!   :rolleyes: :wink2:

Честито завършване! Таз година бакалавър, след 2 години магистър...  ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #7 -: Юни 24, 2012, 10:45:28 am »
Честито и от мен!

*

Anabell

• 2022
« Отговор #8 -: Юни 24, 2012, 10:54:58 am »
Интересен хорар- У10- основна цел в 3д- изпита, У3 Меркурий е  У12, който е 4-ти от 9-ти- края на висшето

това мисля беше пробива в дадения хорар - защото реално се отнася, за КРАЙ на висшето образование (не за някакъв изпит) :58: Akruks  :P

*

Anabell

• 2022
« Отговор #9 -: Юни 25, 2012, 06:30:41 pm »
:58: Akruks  :P
Мерси!
ако може с пълнеж- бренди, ликьорче или каквото има :wub:

о, добре,  ;D ценим качеството!  :P

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #10 -: Юни 27, 2012, 04:45:44 pm »
Благодаря искрено за честитките! :) Следващото предизвикателство на пътя е да избера каква магистратура да запиша, нямам си идея... :>