Здравей Гост

Моногамия

• 75 Отговора
  • 10010 Прегледи
Re: Моногамия
« Отговор #40 -: Юни 20, 2012, 12:27:45 am »
определено и мен и теб си ни е харесал да ни дава акъл...  ;) :blink: явно и двете нали сме с изгряващ Сатурн и просто ни разпознава на момента като девойки, които да бъдат "наставлявани". Но това показва, че ни харесва и се грижи за бъдещето ни развитие.  ;D

Не знам как съм живяла без неговите наставления досега. Аз намерих своя учител, и пътя, и истината, и живота. Спокойно мога да си полегна, дори да сложа крака на табуретката и кротко да въздъхна с чувство за изпълнен дълг към света. Колебая се дали не трябва да го оставя да се изяви като като Робин Худ и да защити онеправданите. Така добре си е намерил роличката пък ние стоим тук и само заглушаваме фанфарите  ;D
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #41 -: Юни 20, 2012, 12:28:55 am »

Ако си запозната с някои особености на човешката психика, щеше да знаеш кога и как се правят речеви грешки -:)))) Очевидно си доста посредствено образована в тази насока. Използвай си другите дадености, ако ги имаш всъщност. И те са доста съмнителни -:)))))

Не, аз не съм психолог или психиатър и макар че имам широки интереси, не съм детайлно запозната с особеностите на човешката психика. Дано поне фелациото си струва усилията, които полагаш, за да ми го "върнеш":)))
Картинката е по детски умилителна. Давай, покажи й, че си мъж. Обезоръжи ме с поредната си мъдрост.

Според мен не е мъж..И едва ли в астрологичен форум има значение пола..по-скоро става дума за душа...А  когато душите общуват... :blink: има зелена светлина..-семафор в тунела...на собственото ни ЕГО! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #42 -: Юни 20, 2012, 12:30:11 am »
Давай, покажи й, че си мъж. Обезоръжи ме с поредната си мъдрост.

А тя, жената, къде е? -:))))
Ти определено отвътре не си жена. Отвън може би, но това да знаеш е преходно явление. Времето лети бързо, а ти гледам си на път да си пропилееш всички шансове в живота.
Стига ти толкова от мен. Намери си някой мухльо, който с удоволствие ще те гледа изотдолу и ще чака да му пуснеш някой лев за кафе с приятели.

*

Марая

• 28287
« Отговор #43 -: Юни 20, 2012, 12:30:30 am »
Обаче море, как се намеси, изобщо извън астрологията - случайно да имаш Луна във въздушен знак? Ние с огнените Луни не обръщаме внимание на такива детайли.

ДЯВОЛА СЕ КРИЕ В ДЕТАЙЛИТЕ- Немска поговорка.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #44 -: Юни 20, 2012, 12:30:41 am »
При мен няма светлина в тунела, така че може да прескочим душата и да минем към материята.  ;D

« Отговор #45 -: Юни 20, 2012, 12:34:00 am »
Обаче море, как се намеси, изобщо извън астрологията - случайно да имаш Луна във въздушен знак? Ние с огнените Луни не обръщаме внимание на такива детайли.

Всеки боец и играч го знае.
Лека нощ -:))

*

Papy

• 4343
« Отговор #46 -: Юни 20, 2012, 12:37:33 am »

Ти определено отвътре не си жена. Отвън може би, но това да знаеш е преходно явление. Времето лети бързо, а ти гледам си на път да си пропилееш всички шансове в живота.
Стига ти толкова от мен. Намери си някой мухльо, който с удоволствие ще те гледа изотдолу и ще чака да му пуснеш някой лев за кафе с приятели.

Жена е, жена е-такива са най-мекички :)

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #47 -: Юни 20, 2012, 12:39:15 am »
море е мъж - само вижте как си конструира постовете и как тече мисълта му. И залагам на Луна във везни. ДяволЪТ 100% е в детайлите, ама на нашата ограничена цивилизация...  ;) 
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #48 -: Юни 20, 2012, 12:39:43 am »
Давай, покажи й, че си мъж. Обезоръжи ме с поредната си мъдрост.

Жена ти не знам къде е. След като ми разясни как се оценяват стоки се оттегли. Може би ти изготвя оферта с ценоразпис.
Отлично знам какво съм отвътре - именно благодарение на това аз няма да осмислям деня си с пускане на прахосмукачката и няма да бъда мухла. Мъжът, до който ме виждаш само подсказва как според теб се чувстват мъжете в моята компания - като мухльовци. И си прав. На малко им понасям, но пък тези малко засега не са чакали от мен левчета за кафе. Ако твърде много те потискам, мога да не ти пиша повече. Само не плачи.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #49 -: Юни 20, 2012, 12:46:43 am »

Жена е, жена е-такива са най-мекички :)

склонна да се съглася, "куч**те, the real ones отдавна са обяснили на мъжете си колко са беззащитни, чувствителни, и бавно капка по капка им смучат кръвчицата. А просто нямат енергия и са скучни, и това е единственият начин да оцелеят.........разумните жени използват мъжете с възвишени цели, и мъжете им не деградират. По това - дали един мъж градира (достига потенциала си) или ДЕградира преценявам жената до него. В този форум драги всички сме наивни и "морални" след като се чудим, кое е правилно.  ;)

« Отговор #50 -: Юни 20, 2012, 12:47:30 am »
море е мъж - само вижте как си конструира постовете и как тече мисълта му. И залагам на Луна във везни. ДяволЪТ 100% е в детайлите, ама на нашата ограничена цивилизация...  ;)

Аз също допускам, че е възможно това да е Пешън, но с друг акаунт. Включи се буквално минута-две след като тя излезе. И реагира доста предпазливо на някои мои реплики. Още от първия пост си мисля, че има вероятност това да е тя. Само стилът на писане е коренно различен. Няма правописни грешки, а тя допуска доста - това не може да се имитира. Засега съм 50-50, ако има по-дълъг пост с поне 10 изречения, за да добия по-добра представа за стила и конструкцията на изреченията, за начина, по който формулира мислите си, може би ще преценя със сигурност дали е тя или не.

*

Марая

• 28287
« Отговор #51 -: Юни 20, 2012, 12:50:33 am »

Всеки боец и играч го знае.
Лека нощ -:))

Лека... ;) ;D И дано тази мине без тежки катаклизми....,мирише ми на тежки ..,много тежки катаклизми от мунданната квадратура на тежкарите...Но ..,нищо не е по-тежко от собствените ни страхове и илюзии- продукт на Его-то...

*

Anabell

• 2022
« Отговор #52 -: Юни 20, 2012, 12:53:03 am »

Аз също допускам, че е възможно това да е Пешън, но с друг акаунт. Включи се буквално минута-две след като тя излезе. И реагира доста предпазливо на някои мои реплики. Още от първия пост си мисля, че има вероятност това да е тя. Само стилът на писане е коренно различен. Няма правописни грешки, а тя допуска доста - това не може да се имитира. Засега съм 50-50, ако има по-дълъг пост с поне 10 изречения, за да добия по-добра представа за стила и конструкцията на изреченията, за начина, по който формулира мислите си, може би ще преценя със сигурност дали е тя или не.

не е тя, сигурна съм. Море е мъж.

*

Papy

• 4343
« Отговор #53 -: Юни 20, 2012, 01:04:34 am »
Какво ви пречи море

*

Anabell

• 2022
« Отговор #54 -: Юни 20, 2012, 01:07:43 am »
не ни пречи, НИКОЙ не ни пречи, всички са добре дошли в този форум, а той определено е изкл ерудиран за мъж.  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #55 -: Юни 20, 2012, 01:20:21 am »
Убедена съм , че Море е жена...- професионален астролог...Просто четете и мислете..има много публикации...А ДЯВОЛА...СЕ КРИЕ В ДЕТАЙЛИТЕ... ;D :P

Не е  Пейшън...ЛИПСВА И СТИЛА НА МОРЕ- СВОБОДА..,НЕПРЕДСКАЗУЕМОСТ...И ОЩЕ НЕЩО...ОБЕКТИВНОСТ... ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #56 -: Юни 20, 2012, 01:27:25 am »

Нима алчността и похотливостта не са общоприети ценности, чийто сигнификатор е Венера? :blink:

Алчността и похотта не са, не са били и никога няма да бъдат ценности. Още по-малко пък общоприети. Може би искаше да кажеш, че са общоизвестни човешки качества, за които е известно, че се свързват с Венера?

Марая, защо не се включиш в темата за полигамията?   ;D

Защото не съм полигамна... ;D :P...Или,...включвам се когато преценя , че има нужда../грозна думичка е последната ;D/...

*

Anabell

• 2022
« Отговор #57 -: Юни 20, 2012, 01:30:42 am »
море е мъж - може да мисли, конструктивен е, но не ги усеща нещата....

*

Марая

• 28287
« Отговор #58 -: Юни 20, 2012, 01:32:25 am »

"Koйто се надценява ,става залежала стока"  :blink:

Ценоразпис
стока
ценностна система ;)

Беше ми забавно и полезно да си "преразгледам" ценностната система ,благодарение на предоставената от теб ценна информация за ценностите.Приятна вечер. :blink:

Разбирам, че усилено дърпаш разговора към пазарската тематика, но на мен тя не ми е по вкуса. Нито съм в състояние да възприема като стока себе си или друго човешко същество - въпрос на манталитет. Щом си си поставила цена, остава само да отвориш тръжната процедура.
Очевидно и речниковитият ти запас от 60 думи битова лексика започна да се изчерпва. Само не разбирам защо счете за необходимо да си направиш харакири с последния си пост, но щом ти носи удовлетворение да дълбаеш в дъното - продължавай.

Беше нужно.... :rolf:
Психоаналитиците имат въпиюща нужда от психологическа помощ понякога.... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #59 -: Юни 20, 2012, 01:33:32 am »
море е мъж - може да мисли, конструктивен е, но не ги усеща нещата....

На бас...- ЖЕНА Е..,НО Е ЖЕНА С ВСИЧКИ ПРЕВЪПЛАЩЕНИЯ.... :blink: СИГУРНА СЪМ!