Според мен полигамията е най-характерна за хората със силен огнен елемент и за акцентиран Уран.
Само не разбирам защо в темата има един тесногръд привкус като се говори за "такова поведение". Какво му е на поведението? Винаги най-близките ми приятели са били мъже. Е, истории за такива дървета съм слушала, че започнах да разбирам защо жените не правят секс. Ами той просто не им харесва. Доста от жените или не са наясно с желанията си или са попадали на калпави любовници. Никога няма да забравя как една приятелка ми обясняваше, че докато правела секс с гаджето си двамата гледали филм. За каква полигамия говорим при такъв индивид? Там има само вкарване и изкарване. То не е запознато с удоволствието от секса и пълноценното изживяване, за да го търси.
Не е важно с колко мъже е била една жена, важно е как им е позволявала да се отнасят към нея. Щото съученичките ми, които са си с гаджетата от десети клас си похапват шамари, обиждат ги, унижават ги. Пък аз, която не съм с ципа между краката от стискане се радвам на страхотни жестове, които са правили и правят мъжете за мен. И тези жестове са свързани преди всичко с отношение, а не с материални ценности. Ако се държиш като геврек няма никакво значение дали ще бъдеш геврек за един или за един милион. Оставаш си кухо парче тесто и в двата варианта.
Много ме подразни типично лелския ви ироничен тон с разни подмятания за пеперудки, за такова и онакова поведение. Пеперудките, мили госпожи имат по 15-тина оргазма за вечер. Вие през целия си живот толкова няма да получите.