Да се върти и да се разтяга това е положението - от неудовлетворението следва търсенето/хората сме търсачи/ и нуждата от избор/разнообразие/ за да удовлетворим желанията, копнежите и още каквото се сетите . Реално някъде всеки тъй в мечтите си там образът на съвършенният .
Аз си тръгвам там, където не съм щастлив, липсва нещо, къса се нишката, да крепиш разпадаща се крепост с гърба си няма как да стане, в мъченик да се издигнеш пак същото - оставаш една изгубена душа . При мен доказването се е превърнало като начин на изразяване - ако не си номер едно си нищо, всичко губи смисъл . Полигамията като подход не е нещо лошо напротив, извратява се там обаче когато изниква нуждата и от прикритост, замазване - грозна и противна гледка . Като искаш друг бъди с него - О.К/бъди смел, човешко е/, във всеки влак има много вагони, места за пътници и все на някоя гара ще се качи човекът, онзи специалният/идеалът/ може би

. Не е толкова просто да си го обясним, май а ?
ПРОСТИТУЦИЯТА Е ПРОФЕСИЯ-ДОСТОЙНА ЗА УВАЖЕНИЕ
Секс-пари, колко тясно взаимосвързана връзка, ясна и обособена.
В другия случай прикрита полигамия - "аз не съм това и онова, но долното то не слуша дърпа на някъде" и се получава "ГОЛЯМ ТЛЪСТ ЛЪЖЕЦ" .