Гледала съм, не си я спомням много
Мисля да обобщя: полигамия защото си неудовлетворен и полигамия защото обичаш съответния пол-казанови и т.н.
Не съъм сигурна, че жените са полигамни-в природата или са бременни или гледат децата-няма как да си бременен от 2-ма-така си мисля
Вече за изкривяване на морал и психика можем да теглим локуми колкото искате
Чисто практически аз викам полигамни на жени и мъже, на които им е слаб ангела
Що бре...Единия рисува вежди..,другия очи... 
А сега сериозно...ПРОСТИТУЦИЯТА Е ПРОФЕСИЯ-ДОСТОЙНА ЗА УВАЖЕНИЕ...- КУРВАНЛЪКА... :blink: Е СТРАШЕН...ТАМ СЕ ТЪРСИ ПОЛИГАМИЯТА! :blink: 
Ангелите, кой ги контролира, Сатурн, ама той като не е силен контролен орган в хороскопа нещата излизат извън контрол. Хайде сега всеки е имал поне веднъж в живота такава ситуация.
Моето скромно мнение за разликата между курвалъка и проституцията , е заигравката между 5 и 6 дом, първите са останали само на ниво хоби, а вторите са превърнали хобито си в професия.
Но, не споделям мнението тук, че вижте курвалъка е нещо много лошо, всички ние сме наблюдавали в живия живот дърти мераклийки които начервисани с ярки червила и навирени цицки хвърлят закачливи погледи, мен лично това ме разсмива, хората използват по този начин Плутон, а и друго което съм забелязала от живия живот такива красавици никога не се оплакват от болести и неразположения.