Здравей Гост

ФИНАЛ НА ЕДНА ВРЪЗКА

• 86 Отговора
  • 17849 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: ФИНАЛ НА ЕДНА ВРЪЗКА
« Отговор #20 -: Юни 19, 2012, 09:33:58 pm »
ok, Papy, мислех, че е нещо друго.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #21 -: Юни 20, 2012, 10:54:18 am »
Всичко е много хубаво описано, но ми се струва, че Лили описва транзитни аспекти в натала. 
А аз бих искала да зная какво се случва в една композитна карта например ...
Защото всеки все някога ще получи твърди аспекти към мерка си от Уран  но не при всеки има реална раздяла ако не е дадено по натал.
Въпроса ми е следния, кое в копозита оказва, че с човека се прекъсват отношенията въобще.
При мен с баща ми това беше показано от прогресивното новолуние в комозита, но той почина.....
Някой друг има ли други наблюдения ?
« Последна редакция: Юни 20, 2012, 10:59:51 am от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Papy

• 4343
« Отговор #22 -: Юни 20, 2012, 11:04:42 am »
И аз питах подобно в темата за композити

*

Grace

• 2257
« Отговор #23 -: Юни 20, 2012, 11:10:18 am »
Цитат
Композита не е финал на отношенията , а тенденцията . Финала е по -сложен . Определя се по :
-наталните на двамата
-по синастрии
-по композит
-по комбин

по транзити към наталните , по дирекции и т.н.

Така , че при един композит се очакват намеси от външни лица от трибуната . « Последна редакция: Юни 19, 2012, 12:44:49 pm от nkara »

... да я помолим да се включи с конкретно мнение по композита. И всеки, който лично е проследявал това в своя или друга карта.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #24 -: Юни 20, 2012, 11:59:05 am »
Аз мисля, че най-показателни са първо аспектите към копозитния У на АЦ. Ако има квадратури и опозета, с нещо, връзката приключва при повтаряне на същите аспекти при транзити към У на АЦ.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #25 -: Юни 20, 2012, 12:00:13 pm »
А логично е и У3 и У1 в хард аспект .... нали 3 дом е комуникацията...
« Последна редакция: Юни 20, 2012, 12:08:20 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Lillie

• 30532
« Отговор #26 -: Юни 20, 2012, 12:01:21 pm »
А аз бих искала да зная какво се случва в една композитна карта например ...

Часът на раждане на мъжа от моя пример изобщо не се знае, така че няма как да се построи композит с реална домификация.

В интерес на истината, рядко следя тези карти, тъй като не се занимавам много и със синастрия. Това, което се случва, трябва да е заложено в динамиката на натала, композитът/комбинът само дава допълнителни потвърждения.

Направих композитна карта без час, за да видя поне какви планетни конфигурации има. Интересното е, че по време на раздялата няма кой знае какви транзити към планетите в композита, но транзитите към натални конфигурации си работят.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #27 -: Юни 20, 2012, 12:10:15 pm »
Давам пример
В композита с покойния  ми бивш, Плутон е У3 - винаги сме имали много интензивни контакти по 24 часа заедно постоянно....Плутон като У3 на 26 гр. в Дева и се намира в 1 дом на композита. Говорехме с часове за всичко.
У1 на композита е Мерк е на 24 и нещо в Стрелец и е в квадрат с композитния Плутон и се намира в 4 дом.
Така, когато се запознах с втория ми мъж, Плутон беше на 22 ..... в Стрелец в сходяща кв. кън У3 на композита ми с първия ми мъж и в сходящ съвпад с у1 - мерк пак от същата композитна карта. Виждчахме се известно време за да се уточнят разни неща по развода и престанахме окончателно да се виждаме, когато малката се роди, т.е. когато тр Плутон застана на 26 гр. в Стрелец и направи реална квадратура с У3 на композита.
Незнам дали ме разбрахте , ама поне пробвах   ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #28 -: Юни 20, 2012, 12:10:27 pm »
След като има карта няма как да няма влияние...Без значение дали е композит и комбин... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #29 -: Юни 20, 2012, 12:15:09 pm »
За това дайте още карти и примери бре хора...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #30 -: Юни 20, 2012, 12:22:47 pm »
Мога да ви дам друг примен композитен у3 пак Плуто, който в съвпад с Уран- при транзит на Уран опозе на плутона, живите срещи се прекратяват и остава безжичния контакт, които още съществува ......
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Lillie

• 30532
« Отговор #31 -: Юни 20, 2012, 12:33:31 pm »
Мога да дам пример и от личен опит.
Когато се разделихме с бившия, повече индикации за раздяла имаше в неговата карта, не в моята - при него бяха поне няколко, а в моята - много малко. И той предложи да сложим край на връзката.

Интересното в случая е, че в деня на раздялата повтаря се същият аспект между Луната и Сатурн като в комбина и композита (съвпад и опозиция). Раздялата е по пълнолуние - Слънце/Сатурн в Дева и Луна/Уран в Риби. В същата двойка знаци има Луна/Сатурн в партньорската карта по оста 1/7 дом.

Да, по това време транзитният Уран е в точна опозиция с Луна/Сатурн в 7 дом в композита, а транзитният Сатурн е в точна опозиция с Луната в комбина.

И в двете карти има ъглов Уран - в съвпад с МС в композита и в съвпад с ІС в комбина.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #32 -: Юни 20, 2012, 12:39:17 pm »
Ето нагледно това за което говоря по-горе, композита с първия ми мъж, вижте какво се случва в деня когато се запознавам с втория. Какво стълпновение има само на планети в 4 дом - дома на края..... Толкова буквално ...
Интересното е, че втотия ми мъж е с Ац Стрелец на близки градуси до ИЦ...но това е друго мое наблюдение, относно настоящи , минали и бъдещи пратньори и за друга тема.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #33 -: Юни 20, 2012, 01:43:17 pm »
За това дайте още карти и примери бре хора...

Ами аз писах в темата за "Развод", но с удоволствие ще си постна тук и моята и на съпруга ми карта., ако иска някой да анализира.
Не живеем заедно  от 14 юни 2011 г. по негова инициатива, а уж всичко беше мирно и спокойно. Само да вметна, че часа на съпруга не е съвсем точен, близък е.

Мерси предварително!

*

Papy

• 4343
« Отговор #34 -: Юни 20, 2012, 01:46:15 pm »
Не съм сигурна, че горното правило работи
При нас у1-слънце, у7-уран, у3-меркурий, у4-венера

В момента тр мерк съвпад комп марс в 12-връх на тао със слънце и венера
Тр уран съвпад слънце опозиция на венера, тр сатурн почти на иц

*

elfidka

• 3129
« Отговор #35 -: Юни 20, 2012, 02:36:11 pm »

Защо не качиш композитната ви  карта ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Papy

• 4343
« Отговор #36 -: Юни 20, 2012, 02:42:54 pm »

Качила съм я - при композитите :) даже я захванах по метода на нкара и се надявам тя да я довърши

*

elfidka

• 3129
« Отговор #37 -: Юни 20, 2012, 02:59:23 pm »

Качила съм я - при композитите :) даже я захванах по метода на нкара и се надявам тя да я довърши
Ако Иц е на 20 градуса във везни , то уран ще кацне на него след няколко години
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Papy

• 4343
« Отговор #38 -: Юни 20, 2012, 03:07:54 pm »
Казах за уран, че е прибл съвпад слънце, не иц-нали говорихме за управители

И колко няколко-ако уран обикаля за 84 години, пък сега е в овен ... :)

*

Grace

• 2257
« Отговор #39 -: Юни 20, 2012, 03:39:08 pm »

...и Папи, какво ... ??