Да,предстои опозиция на тр сатурн при мен първо с венера,а много по -нататък с луна,марс и сатурн.Да не кажа,че ще е след една година и половина дори.Но до тогава има много време,много.
Аз наговорих приказки, не просто за да обиждам или не мисля.Напротив аз премислях няколко дни.Мислих,мислих,че чак главата ме болеше.Не е просто някакъв импулс.
Даже напротив.Неговото поведение e било с желание да ме нарани,точно защото може би е свикнал да става на неговото,да се чува неговата дума.
Последната вечер когато нещата бяха наред,може би се е усетил уязвим,влюбен,с чувства към мен,но тогава аз му казах че не мога да остана дълго,че трябва да си тргвам.Може би се е усетил слаб.И точно заради това след два дни започна да става студен и да спазва дистанция.И да се опитва да ми го връща.
Снощи пък ми казавше същите неща,които му казах аз онази вечер "нямам много време",аз го питах"а досега 5 месеца как имаше време?"...
просто си го връща,може и подсъзнателно,от страх,от уязвимост,да не бъде наранен.
Това е точно игра на власт.Но аз съм му казвала 100 пъти,че не желая да играя тази игра,щом иска,нека той да определя правилата.Но ако е с мен ,да е с мен,ако не да ми каже.Не може така половинчато,когато му скимне,когато е в настроение.Няма такъв филм......