Много ти съчувствам Милки, помня колко много искаше връзка и любов :wub:
Милки, абсолютно същата история. Съгласявам се Мимс за искрената/смислената любов и ти я желая!)//пишеш ли? ако пишеш, прати ми нещо да те чета, харесва ми ритъма на речта ти;
Цитат на: Milkyway в Януари 11, 2013, 09:26:38 amЕто какво пише Каръл Ръшман за новолуние опозиция венера: "Може да имате проблем с някого,в когото сте се влюбили". а за квадрат на Новолуние с Венера какво пише? Това в ТАЗИ книга ли четеш?
Ето какво пише Каръл Ръшман за новолуние опозиция венера: "Може да имате проблем с някого,в когото сте се влюбили".
Цитат на: Snowflake в Януари 11, 2013, 03:55:50 pmЗдравейте!Въобще не съм запозната с тези карти, които правите, но бих искала да помоля някой да "начертае" моята и да я разчете. Бракът ми е в страхотна криза и ми се иска да знам ще я бъде ли или няма да я бъде.Какви данни трябва да дам?Благодаря ви има тема "Синастрия" - там се разглеждат и съпоставят карти между двама души, за целта са нужни датите на раждане на двамата, с място и точен час, тук темата е за финал на връзка, когато някой си е грабнал чукалата и дим да го няма
Здравейте!Въобще не съм запозната с тези карти, които правите, но бих искала да помоля някой да "начертае" моята и да я разчете. Бракът ми е в страхотна криза и ми се иска да знам ще я бъде ли или няма да я бъде.Какви данни трябва да дам?Благодаря ви