Здравей Гост

Пълнолуние 3 юли 2012г.

• 74 Отговора
  • 12105 Прегледи
*

Yaya

• 2265
Re: Пълнолуние 3 юли 2012г.
« Отговор #40 -: Юли 03, 2012, 08:00:00 pm »
Подадох предизвестие за напускане след 6г вярна служба....
Ако се интересувате от картата - ето я.

Yaya, през едни и същи домове преминават транзитните планети в твоята и моята карта :blink:

Последните два дни, вчера и днес, получих един отказ от университет за пост-докторантура, не изследвали тази сфера, един уклончив отговор от друг университет че може и да ме финансират но не е сигурно още, както и едно известие да си подам документи за позиция, която отдавна ме интересува и се освободи място. Това вероятно е по сегашното Пълнолуние 3-9-ти дом.

Е, ми честито, важното е да става това, което искаш  :rolleyes: 

(За пръв път от сватбата ми имам такава ярка събитийност аз)
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Papy

• 4343
« Отговор #41 -: Юли 03, 2012, 08:13:52 pm »

не съм виждала статистика, че 1/4 от новородените са с тази сизигия, но в западната астрология е изписано огромно количество материал по темата за развода и пълнолунието...
Нещо не схващам...развод и пълнолуние-може, но аз не съм родена тогава; луната ми е на 41 градуса преди слънцето
А за статистиката-заради 4-те основни фази на луната-намаляваща, растяща, пълнолуние, новолуние-разпределението е приблизително на 4

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #42 -: Юли 03, 2012, 08:29:49 pm »

не съм виждала статистика, че 1/4 от новородените са с тази сизигия, но в западната астрология е изписано огромно количество материал по темата за развода и пълнолунието...
Нещо не схващам...развод и пълнолуние-може, но аз не съм родена тогава; луната ми е на 41 градуса преди слънцето
А за статистиката-заради 4-те основни фази на луната-намаляваща, растяща, пълнолуние, новолуние-разпределението е приблизително на 4

не можеш да правиш предположения, за новородените в определена Лунна фаза - все едно да кажеш, че хората горе долу се раждат по-равно в 12 зодиакални знака, не е истина. 

Моята Луна също е повече от 30 градуса след пълнолунието, но това е най-близката сизигия до нея и съм отчела, че тя ми влияе. По принцип се взима преднаталната сизигия, особено ако има някакви достойнства (Луна на трон и т.н.). 
« Последна редакция: Юли 03, 2012, 08:35:14 pm от Anabell »
When One Door Closes Another Door Opens

*

Papy

• 4343
« Отговор #43 -: Юли 03, 2012, 08:40:14 pm »
Няма как да знаем разпределението на човечеството по зодии
Но...не ми е известно и 45 % от населението да са телци примерно :)
Затова може да се използва "при равни други условия" разпределението би следвало да е такова
Както и да е
Идеята ти я разбрах, презумпцията, че затова съм се развела ми изглежда странна

*

Anabell

• 2022
« Отговор #44 -: Юли 04, 2012, 06:28:25 am »
Няма как да знаем разпределението на човечеството по зодии
Но...не ми е известно и 45 % от населението да са телци примерно :)
Затова може да се използва "при равни други условия" разпределението би следвало да е такова
Както и да е
Идеята ти я разбрах, презумпцията, че затова съм се развела ми изглежда странна

това може да се провери, доказано е, че през определени сезони се раждат повече деца, има си статистически изследвания, презумпциите, в някоя друга наука.  ;)

*

Papy

• 4343
« Отговор #45 -: Юли 04, 2012, 07:49:58 am »
Като провериш за сезоните, провери и за сизигиите

*

Anabell

• 2022
« Отговор #46 -: Юли 04, 2012, 09:27:04 am »
Като провериш за сезоните, провери и за сизигиите

за по-висшия пилотаж в астрологията статистики няма  :P, колко човека си знаят сизигиите?  ;)

« Отговор #47 -: Юли 04, 2012, 09:55:38 am »
колко човека си знаят сизигиите?  ;)

Papy напълно обосновано уточни, че по въпроса със сизигиите може да се раздели народонаселението на 4 броя групи. Ще я поправя, дори не са 4, а само 2.
Колко хора си знаели сизигиите. Хъ-хъ-хЪ.

Пък то такава проста работа е това дори за любителчетата по астрономия. Всички знаят че на астрономически език сизигия означава новолуние или пълнолуние. Същото е и в астрологията. А по-любознателните астрологчета пък знаят, че преднатално може да има само едното от двете - новолуние или пълнолуние. Вървете да четете, пише се syzygy.
Хайде Анабел сега да обясни защо в такъв случай делим хората само на 2 групи по преднаталнa сизигия . -:)))) И не е кой знае какво постижение да си знаеш сизигията -:))) Винаги си прав на 50% - ако не е едното, ще е другото. А и нищо не ти е необходимо, за да го изчислиш. Трябва ти само 1 грам мозък.

*

Papy

• 4343
« Отговор #48 -: Юли 04, 2012, 10:13:24 am »
Прав си, море, и аз си го мислех, но да кажем-в страни от сизигиите (ама винаги като го пиша и ми се дояжда :) ), квадрат слънце-луна си е аспект. Нещо като нюанс

Щото...ако пълнолунието развежда хората...смятай квадрата кво прай

« Отговор #49 -: Юли 04, 2012, 10:24:56 am »
Прав си, море, и аз си го мислех, но да кажем-в страни от сизигиите (ама винаги като го пиша и ми се дояжда :) ), квадрат слънце-луна си е аспект. Нещо като нюанс

Щото...ако пълнолунието развежда хората...смятай квадрата кво прай

Разбрах ти идеята. Че то ако опозиция и квадрат развеждат, и с това обясняваме разводите..... -:)))) без думи, само с уши -:))))

*

Papy

• 4343
« Отговор #50 -: Юли 04, 2012, 10:28:00 am »

Разбрах ти идеята. Че то ако опозиция и квадрат развеждат, и с това обясняваме разводите..... -:)))) без думи, само с уши -:))))
;D

Само с дзадзики

*

Anabell

• 2022
« Отговор #51 -: Юли 04, 2012, 10:39:23 am »
колко човека си знаят сизигиите?  ;)

Papy напълно обосновано уточни, че по въпроса със сизигиите може да се раздели народонаселението на 4 броя групи. Ще я поправя, дори не са 4, а само 2.
Колко хора си знаели сизигиите. Хъ-хъ-хЪ.

Пък то такава проста работа е това дори за любителчетата по астрономия. Всички знаят че на астрономически език сизигия означава новолуние или пълнолуние. Същото е и в астрологията. А по-любознателните астрологчета пък знаят, че преднатално може да има само едното от двете - новолуние или пълнолуние. Вървете да четете, пише се syzygy.
Хайде Анабел сега да обясни защо в такъв случай делим хората само на 2 групи по преднаталнa сизигия . -:)))) И не е кой знае какво постижение да си знаеш сизигията -:))) Винаги си прав на 50% - ако не е едното, ще е другото. А и нищо не ти е необходимо, за да го изчислиш. Трябва ти само 1 грам мозък.

да две са - казала ли съм аз нещо друго?  ;)

Но статистики по въпроса няма.  :P И не приемам, че се делят на равни групи. Това се твърдеше. Ами ако се окаже, че преди някое световно събитие - световна война, катаклизъм, преднаталната сизигия на 2/3 от замесените хора е новолуние, за да имат психическата енергия да оцелея (както се раждат повече мъже)?

Нещата не са чак толкова прости и хора, които нямат нищо общо с астрологията грам не се интересуват от "наталната" си сизигия.   

*

Asol

• 4140
« Отговор #52 -: Юли 04, 2012, 10:49:18 am »
... а какво общо има това с темата ?!  :-\  Оставам впечатление, че се пише разнопосочно, по принцип и не може да стане ясно за какво иде реч. ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #53 -: Юли 04, 2012, 10:52:07 am »
Пак интересно твърдение, направо се чудя от кой ръкав ги вадиш

Да кажем тогава друго-тия с намаляваща луна имат кармично натрупани знания, умения, предчуствия и те ще оцеляват по време на война

П.п. Общото, асол, е пълнолунието и изобщо фазите на луната и ТУ 154

« Отговор #54 -: Юли 04, 2012, 10:55:36 am »

Но статистики по въпроса няма.  :P И не приемам, че се делят на равни групи. Това се твърдеше. Ами ако се окаже, че преди някое световно събитие - световна война, катаклизъм, преднаталната сизигия на 2/3 от замесените хора е новолуние, за да имат психическата енергия да оцелея (както се раждат повече мъже)?

Нещата не са чак толкова прости и хора, които нямат нищо общо с астрологията грам не се интересуват от "наталната" си сизигия.   

Непонятно ми е кой може да твърди нещо без да има статистика. По същия начин аз твърдя, че разпределението по преднатална сизигия е 58% към 42%. Но нямам статистика да го докажа -:))))

Естествено че двете групи не може да бъдат равни. В определено време новолунието преобладава над пълнолунието, после обратното.

А преди големите световни събития ако ме питаш, не сизигията има значение. Трябват водачи, които да водят и увличат големи групи, да се заемат с оцеляването им. Може и да не ти се вярва, но тези, които могат да оцеляват сами, като вълците, никога не са повече от 7-8% от населението.

А водачите са една особена категория и във времето варират между 10 и 15% от населението. Има нарастване на процента 20-30 години преди световните събития. Хората трябва да пораснат -;)

*

Bella

• *
  • 105
« Отговор #55 -: Юли 04, 2012, 10:59:43 am »
Вчера след работа зареждах газ на колата. Мъжът, който плащаше пред мен, тананикаше някаква мелодия докато чакаше на опашката. Касиерката му хвърляше поглед с нескрит интерес и усмивка, а аз наблюдавах нея  ;D, беше ми интересно на какво толкова се радва. Дойде моят ред и тя сподели, че през вчерашния ден е имало доста хора, които пеели или досвирквали песен, предимно мъже. И на тях им е влияело пълнолунието.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #56 -: Юли 04, 2012, 01:36:18 pm »

Непонятно ми е кой може да твърди нещо без да има статистика. По същия начин аз твърдя, че разпределението по преднатална сизигия е 58% към 42%. Но нямам статистика да го докажа -:))))

Естествено че двете групи не може да бъдат равни. В определено време новолунието преобладава над пълнолунието, после обратното.

А преди големите световни събития ако ме питаш, не сизигията има значение. Трябват водачи, които да водят и увличат големи групи, да се заемат с оцеляването им. Може и да не ти се вярва, но тези, които могат да оцеляват сами, като вълците, никога не са повече от 7-8% от населението.

А водачите са една особена категория и във времето варират между 10 и 15% от населението. Има нарастване на процента 20-30 години преди световните събития. Хората трябва да пораснат -;)

това не мога да го коментирам, защото не съм го наблюдавала. Ти как дефинираш водачи? Какво за теб е водач и как астрологично се проявява? Кардинални знаци, домове? Наполеон - кардинална Луна в падение?

« Отговор #57 -: Юли 04, 2012, 02:58:10 pm »
Ти как дефинираш водачи? Какво за теб е водач и как астрологично се проявява? Кардинални знаци, домове? Наполеон - кардинална Луна в падение?

Гледала ли си филми на военна тематика с масови бойни сцени?
Е, ако си забелязала главнокомандващия стои някъде отзад и наблюдава. Най-главния и важен човек "бута" хората, не стои най-отпред да дърпа. Той самия остава в гарда, защото живота му е по-ценен от този на хилядите сражаващи се на полето. Обикновеният войник може да бъде жертван, но Генералът - никога. Ако разбираш това, ще ти стане ясно какъв човек е водача и какви са хороскопните признаци, че един човек може да бъде водач.

Как се проявява астрологично? Ами напълно нетипично -:)) Не мога да ти дам "рецепти". Тези хороскопи не са масовка, говорим за малък % от населението. И не желая да влизам в елементарни спорове как едно и също нещо се проявява различно в  различните хороскопи. Затова ги има тези есенциални и аксидентални достойнства, затова има различни домове и Асцти - те са виновни за различията.

Но определено на водача силата му не е в мускулите. Той използва мускулната сила на тълпата. Бих гледал първи дом, управител, връзката с 10, комуникационните - 3,7 и 11 дом, Слънцето, Луната и Марс.

Ако искаш хороскоп на водач, по-добре гледай Хитлер. Той е имал личен астролог, чийто записки са запазени и съмнения в часа няма. За Наполеон не съм сигурен дали не е нагласен, за да падне Слънцето в 10 дом. Твърде тривиално. Може и е да така, но при водачите Слънцето трябва да е леко озаптено и не толкова ярко и горещо. Според мен при Наполеон е в 9 дом, но доказателството е трудна работа -;)

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #58 -: Юли 04, 2012, 02:59:49 pm »
При мен е  в  3-9 дом, днес бях на 4Д  изследване и  разбрах, че сте имам син. :blink:

Честити сини гащи , Лонда!  Страхотно!  :blink:
Благодаря ти Флорина! :-[

*

Papy

• 4343
« Отговор #59 -: Юли 04, 2012, 03:25:18 pm »
Лонда, честити и от мен!

С тоя лидършип наистина се измести темата, освен ако някой не докаже статистически, че преобладават да кажем новолунните