Здравей Гост

Понякога се иска смелост

• 8 Отговора
  • 1850 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Понякога се иска смелост
« -: Юни 24, 2012, 10:01:00 pm »
Кога? :-\ :rolleyes:

Липсва ли Ви? Имали ли сте я...Вечната тема като ВСЕЛЕНАТА...
Аз обаче я имам...И днес осъзнах това....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: Понякога се иска смелост
« Отговор #1 -: Юни 24, 2012, 10:08:38 pm »
По принцип смелостта има много измерения, но за моментната геройска постъпка - огън.
Смелост в емоциите да стигнеш до дъното и да се възродиш, да зарежеш всичко, само за да си спасиш душата или да спасиш нечия душа - вода.
Интелектуалната смелост - да чуеш всяка идея, на всеки, и да не загубиш себе си - въздух.
Да бъдеш, и да създаваш, но познавайки законите на планетата, нищо че може 40 години да се проточи творческия период - земя. А и съм забелязала, че относно природни катаклизми земните зодии много ги усещат нещата, но някак запазват спокойствие и имат разбиране.

Огънят е смел. Хората със силен огън в натала, или някоя огнена планета поставена силно - Слънце, Марс, Юпитер, огнен асцендент - това са хората, които имат куража да се борят, да пробият стената, имат УСТРЕМ.
When One Door Closes Another Door Opens

*

Papy

• 4343
« Отговор #2 -: Юни 24, 2012, 10:36:50 pm »
Може и да имам смелост, понякога я проявявам, но предпочитам да не го правя. Предпочитам да мисля два хода напред и да си подсигурявам лошите варианти. Ако обаче опре ножа до кокал, бием се до победата-пълната :)
Всъщност като се замисля-истинска смелост не съм показвала-само агресия и хитрост

Кога човек е смел?

П.п. Слънце тригон плутон тригон марс-въздушни

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #3 -: Юни 25, 2012, 01:37:57 am »
Замислих се над собствената си карта - много вода и земя, широк съвпад Марс / Сатурн и същевременно точна опозиция Слънце / Марс  :-\. Липсва ми инициативност, твърде много размислям понякога, уморявам се от ЗА и ПРОТИВ. От друга страна съм импулсивна, припряна, когато си наумя нещо и особено когато симпатизирам на някой, мога да проявя нечовешка смелост. Много съм издръжлива в критични моменти. Имам близки с преобладаващ огън / въздух в картите, наистина са смели, хвърлят се в огъня, така да се каже, но бързо губят интерес и смелостта им си остава само един първоначален импулс.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #4 -: Юни 25, 2012, 02:30:55 am »
Не е смелост да обикалям града и да те търсим за пореден път. :'(

*

Деа

• *
  • 106
  • Слънце-Козирог Асцедент-Везни Луна-Водолей
« Отговор #5 -: Юни 25, 2012, 01:07:08 pm »
Ай де -само огъня бил смел.Всичко при мен е земя и въздух.  Огън нямам в натала -ама ни градус ни атом ;D.Винаги аз излизам на практика че съм най-смелата.Как ли става това?Ето така-един мнооого силен Сатурн за което съм му безкрайно благодарна. :P

*

Деа

• *
  • 106
« Отговор #6 -: Юни 25, 2012, 01:14:08 pm »
 :blink:А и УСТРЕМА да незабравим.Аз не пробивам стените.Аз ги събарям.

*

Деа

• *
  • 106
« Отговор #7 -: Юни 25, 2012, 01:31:22 pm »
 :blink: Така е.Което си е вярно.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions