Здравей Гост

Голямата любов

• 264 Отговора
  • 46516 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Голямата любов
« -: Юли 02, 2012, 09:28:00 pm »
С какво се различава от онази , която не е толкова голяма? ;D

Коя е тя?!-оставя следи в душите и сърцата...и коя е другата, която просто отминава...

И изобщо има ли според Вас малка и голяма любов? :rolleyes:

От астрологична гледна точка...с кои планети , аспекти и знаци я  свързваме? :rolleyes:

Ето едно парче, дето много го лафкам...дано Ви хареса... ;D :P

http://www.astroseer.net/forum/index.php

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Ronia

• **
  • 1557
Re: Голямата любов
« Отговор #1 -: Юли 02, 2012, 09:32:08 pm »
Ох, това е моята тема. За мен всяка следваща е по-голяма от предишната.  ;D С Нептун я свързвам, с Плутон, че аз без него съм заникъде. Слънце, Венера, Марс, Луна, и точки - ИЦто особено. И Дцто, разбира се, но както ме целят в ИЦто, никъде другаде не го усещам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Юли 02, 2012, 09:42:06 pm »
Ох, това е моята тема. За мен всяка следваща е по-голяма от предишната.  ;D С Нептун я свързвам, с Плутон, че аз без него съм заникъде. Слънце, Венера, Марс, Луна, и точки - ИЦто особено. И Дцто, разбира се, но както ме целят в ИЦто, никъде другаде не го усещам.

Или...всичко в картата се свързва с любов... ;D..Така е...По Нептун е БОЖЕСТВЕНАТА..,по Плутон е Фаталната...
Слънцето... ;D В началото всичко БЛЕСТИ...и не виждаме нищо...всяка любов е слънчева.... ;D...

Виж по осите е друго...Намести ли се на ИЦ...на дъното си... ;D

http://www.vbox7.com/play:69f22909

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3 -: Юли 02, 2012, 09:53:02 pm »
Какво имате предвид под това да се намести на ИСто?

Кое точно?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #4 -: Юли 02, 2012, 10:00:19 pm »
Mи така е. Всичко е любов.  ;D Забележи, че съм отсвирила Юпитер, например. И Сатурн, и Меркурий.  ;D

Аз като гледам назад, любовите ми са били микс от тези планети, затова ги изброих тях. И са били аспектирани Дцто, Ицто или и двете.

Милки, ИЦто е най-чувствителната ни точка и е лунна точка. Там се усеща най-силно емоцията. Ако в синастрия, примерно, на другия планета или ъгъл ти целнат ИЦто шансът да го усетиш този човек силно значително нараства (ако е подкрепено и от друго, още по-сериозно). Там се усеща обаче и отрицателното най-силно. Та, както може да е неземно щастие, може и адска мъка да е.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #5 -: Юли 02, 2012, 10:02:58 pm »
Аха...значи вие говорите за синастрия.

А аз мислех,че говорите нещо за при транзити през ИС.

При мен сатурн транзитира там в момента.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #6 -: Юли 02, 2012, 10:06:34 pm »
МИ защото за любов говорим, но те и транзитите върху ИЦто са много важни, но все пак зависи какви са и какво друго се случва. На мен сега като ми мина Юпитер през ИЦто си направих ремонта (разширяване), но това не е по любовната тема.  ;) Затова пък Венера през ИЦто не ми е донесла любов, ни щастлива, ни нещастна. Но срещата с мъж, който в синастрия ми цели ИЦто ме хвърли направо в някакво безвремие.

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Юли 02, 2012, 10:06:50 pm »
Какво имате предвид под това да се намести на ИСто?

Кое точно?

Нещо лично партньорско..там.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #8 -: Юли 02, 2012, 10:07:28 pm »
МИ защото за любов говорим, но те и транзитите върху ИЦто са много важни, но все пак зависи какви са и какво друго се случва. На мен сега като ми мина Юпитер през ИЦто си направих ремонта (разширяване), но това не е по любовната тема.  ;) Затова пък Венера през ИЦто не ми е донесла любов, ни щастлива, ни нещастна. Но срещата с мъж, който в синастрия ми цели ИЦто ме хвърли направо в някакво безвремие.
Коя негова планета бе в съвпад с твойто ИС?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #9 -: Юли 02, 2012, 10:11:28 pm »
Значи ще си търся мъж с лична планета на 20 гр във везни ;D за да ми съвпадне с ИСто :-[

*

Papy

• 4343
« Отговор #10 -: Юли 02, 2012, 10:13:21 pm »
Значи ще си търся мъж с лична планета на 20 гр във везни ;D за да ми съвпадне с ИСто :-[

Може и ац, не се ограничавай, може слв, може венерата  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Юли 02, 2012, 10:14:18 pm »

В последната ми връзка ИЦ-то му е в/у слънцето ми...хич не ми е лесно...,а и на него... ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #12 -: Юли 02, 2012, 10:16:02 pm »

В последната ми връзка ИЦ-то му е в/у слънцето ми...хич не ми е лесно...,а и на него... ;D

Много хубаво бе-грейш му в душата  :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #13 -: Юли 02, 2012, 10:16:16 pm »
Коя негова планета бе в съвпад с твойто ИС?

Асц му е точно върху ИЦто ми, а неговото ИЦ е върху Луната ми.  :blink: Имаме съвпади на осите (разменени). Понеже Асц е Марсова точка, а ИЦто лунна, все едно Марс върху Луна + Луна върху Луна. После, Луната му е в тригон на ИЦто ми, Сатурна му (и МЦто му съответно) са в опозиция на ИЦто ми.

Но до момента това е една изключително изтощителна, невъзможна, налудничава на моменти ... комбинация. Та, щастие не е гарантирано.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #14 -: Юли 02, 2012, 10:18:10 pm »
Хм...избистриха се нещата.

Жалко,че е трудно.
А кога е лесното,къде са сродните души?

А какъв орбис допускате за съвпад с ИСто?
ИС съвпад с уран на другия брои ли се за нещо голямо?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #15 -: Юли 02, 2012, 10:20:05 pm »
Аз не съм чела никъде, че сродната душа носи щастие. Само в Холивуд има такова тълкувание. Сродните души учат... на разни неща. И не е казано, че ще е лесен урока.  :rolleyes:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #16 -: Юли 02, 2012, 10:21:16 pm »
Аз не съм чела никъде, че сродната душа носи щастие. Само в Холивуд има такова тълкувание. Сродните души учат... на разни неща. И не е казано, че ще е лесен урока.  :rolleyes:

Да да,това го знам.
Но тогава коя връзка е лесна? То май няма такава..

*

Papy

• 4343
« Отговор #17 -: Юли 02, 2012, 10:25:08 pm »

Мдааа...наскоро една позната каза-преди мислех, че сме сродни души, но вече не  ;D

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #18 -: Юли 02, 2012, 10:45:33 pm »
Е, лесна, лесна, колко да е лесна?  ;D Пък и то зависи по натал какво имаш. Аз ако е хептен лесна, ще ми доскучее и Уран ще ми стегне куфарите. Ако няма нещо... така, за почесване периодично...  ;D

Papy, не ще да е била таз сродната й душа.  :P Тези не се оставят лесно, ама пък и какви показалки държат понякога...  :unsure:

*

Papy

• 4343
« Отговор #19 -: Юли 02, 2012, 10:47:51 pm »
Амчи тя не го е оставила-не само държи показалка, ами я и размахва много здраво  :blink:

Просто като и гледах очите като го казваше, жал ми стана, че и тя в приказки е вярвала  :blink: