Здравей Гост

Водачите и наталните карти

• 83 Отговора
  • 12142 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Водачите и наталните карти
« -: Юли 04, 2012, 03:58:08 pm »
Та...,провокира ме море в една от темите ...

Интересно ми е , какво мислите за аспектните конфигурации както и за знаците при които се раждат и отглеждат водачи.... ;D

Като пример можете да качите картите на Сталин, Ленин , Хитлер....

Бавен ми е нета и не мога да бъда полезна с качване на карти...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Bella

• *
  • 105
Re: Водачите и наталните карти
« Отговор #2 -: Юли 04, 2012, 05:42:54 pm »
Има различни видове водачи. В примера с генерала и наблюдението на сражението отдалече трябва да има силни Меркурий, Плутон, Слънце - добър стратег, лична сила, надушва чуждите ходове.
Друг вид водач ще води армията си отпред и пръв ще влезне в боя. Той ще има силни Марс, Слънце, Венера - добре сложен, чаровен, мускулест, енергичен, силен. На него не му трябва ум, а страст, убеденост в каузата, пламенност, харизма
Ще има и още един вид, този, който дърпа конците зад сцената, астрологът на краля или любимата му жена, близък до него човек. Той вероятно ще е със стелиум в 12-ти дом. Ще има показателна синастрия с краля.

« Отговор #3 -: Юли 04, 2012, 06:50:23 pm »
Тези са диктатори, а не водачи. Действат със сила и жестокост, а и са довели страните си до крах.

« Отговор #4 -: Юли 04, 2012, 07:01:40 pm »
Защо не погледнете и картата на Васил Левски, той си е наша икона?

*

Papy

• 4343
« Отговор #6 -: Юли 04, 2012, 07:57:16 pm »
 ;D

Къде се загуби

« Отговор #7 -: Юли 04, 2012, 08:04:47 pm »
Абе, мани - работя за благото на вселената, че съм й една-едничка божествена и тя все на мен чака  ;D

Но вярно се сбърках от работа тези дни, поне имаше резултат, но още не съм обрала плодовете.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8 -: Юли 04, 2012, 08:05:02 pm »
Какво и къде водиш?  :P

Ама недей се слага при баш диктаторите.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #9 -: Юли 04, 2012, 08:12:47 pm »
Какво и къде водиш?  :P

Ама недей се слага при баш диктаторите.  ;D

Е, що - гледай какъв хубав Плутон съм опънАла в 10 дом, след ректификацията и 12 се напълни. То вярно, че всичко си е на асцендента пак, ама някак по-авторитетно ми изглежда като каца там откъм 12 дом. Един вид - пълна съм с мистерия и се не знае до къде ще стигна  ;D

П.П. Тази вечер доведох себе си до вкъщи, утре ще се доведа до престола, пък в понеделник ще заселя нова галактика. Но само със заслужилите от вас! Тоест, тези, които безпрекословно ми се кланят. А, който издигне най-внушителната молитвена статуя с моя лик до живот ще се ползва с правото да ходи изправен - на два крака, в моята галактика. Навих ли ви, м?

*

Papy

• 4343
« Отговор #10 -: Юли 04, 2012, 08:19:42 pm »
Каква ректификация, не ми изглеждаш 12-домна

« Отговор #11 -: Юли 04, 2012, 08:21:50 pm »
Е, разликата е 1 градус. Пак всичко е на асцендента. Не мисля, че би трябвало да се гледа по 12 дом, но вероятно си имам леко влияние на 12 дом. Ректификацията ми я правиха само по събития. Но допускам, че е точна, защото после проверявах как работи.

Какви са дванайсетодомните?

« Отговор #12 -: Юли 04, 2012, 08:47:12 pm »
Баш!!! Ама на мен това ми е съкровената мечта - да дърпам на всичко конците, без да се афиширам. Но всички да замръзват, когато ме видят  ;D

Странното е, че разбирам колко е абсурдно, дори смехотворно и уж гледам със самоирония на някои от желанията си, но все по-сериозно си ги искам и целя осъществяването им с всичките си  действия и планове.

*

Papy

• 4343
« Отговор #13 -: Юли 04, 2012, 08:54:58 pm »
Баш!!! Ама на мен това ми е съкровената мечта - да дърпам на всичко конците, без да се афиширам. Но всички да замръзват, когато ме видят  ;D

Странното е, че разбирам колко е абсурдно, дори смехотворно и уж гледам със самоирония на някои от желанията си, но все по-сериозно си ги искам и целя осъществяването им с всичките си  действия и планове.

Контролът те е хванал за гърлото

« Отговор #14 -: Юли 04, 2012, 09:07:02 pm »
Всеки с неговия си филм. Аз съм разбрала, че контролът е главния герой в моя.
Сигурно щеше да е по-лесно да се радвам на малко, да гледам да имам някаква работа, от която мога да се прехранвам и да живея, за да се забавлявам, за да съм с приятелите си, със семейството си. Но аз живея, за да работя. Това ме удовлетворява, това ме прави щастлива и пълноценна.

А на мен нищо под Бора-Бора или Шамони не може да ми достави истинско забавление и почивка. И работя, за да мога да си позволя да отскачам до там с частния си самолет докато съм още млада.

*

Papy

• 4343
« Отговор #15 -: Юли 04, 2012, 09:10:26 pm »
Тия са много ...тривиални

Има чудни местенца-дори и в бг

*

Papy

• 4343
« Отговор #16 -: Юли 04, 2012, 09:13:31 pm »
Край, the_one, откриха божествената частица-х-бузон или нещо подобно

Кофти...

« Отговор #17 -: Юли 04, 2012, 09:19:55 pm »
Написах ги точно, защото са тривиални, всеки ги знае и ще разбере какво искам.
Миналата година бях в Слънчев бряг за един ден - имах да свърша нещо. Вечерта се разходих по брега. Още от пътечката към плажа усетих силна миризма на фекалии. Колкото повече приближавах към водата, толкова повече миризмата се усилваше. Да, знам, че Слънчев бряг не е добър пример в никое отношение. Но и по останалата ивица от нашето Черноморие въпросът с пречиствателните станции и заустването на отпадни води е също толкова болезнен. И миризлив.

На почивка в България от 2009 г. не съм била. Тогава в 5-звезден хотел на първа линия тоалетната в стаята ми беше счупена, по мокета имаше петна, а камериерката ми обясняваше, че съм била "чисто момиченце" и затова нямало смисъл да ми сменя чаршафите всеки ден. На почивка в България няма да отида никога повече. Това е равно на мизерия, мръсотия, отвратително обслужване и боклуците на Европа и Русия събрани на едно място.
Засега съм почивала в Италия и в Гърция и съм страшно доволна. Тази година отново мисля да отида на един от гръцките острови - близо е, не е скъпо, а в същото време качеството е в пъти по-добро. Срещу същите цени като у нас.

П.П. В Поморие съм вижда люспи от домати да плуват в морето. Познай от какво са...
България и туризъм - магаре и космос.

*

Papy

• 4343
« Отговор #18 -: Юли 04, 2012, 09:24:38 pm »
За черноморието си права-много ме е яд, аз го помня отпреди 25 години и беше супер-не туризмът, а пясъка и моренцето

« Отговор #19 -: Юли 04, 2012, 09:28:22 pm »
Да, имаме прекрасни природни дадености, но добре сме се "погрижили" за тях.

Разводнихме хубавата тема за Наполеон, Пиночет и мен. Хайде по същество.
Какво в картата показва влияние върху масите и потенциал за диктатор? Ако трябва да съм откровена, само за картата на Мусолини бих предположила, че принадлежи на жесток и властен човек.
Останалите, особено Хитлер ми изглеждат по-скоро безхарактерни. Очаквах повече кардиналност, повече Плутон и повече Сатурн.