Здравей Гост

Казуси

• 381 Отговора
  • 47049 Прегледи
*

Papy

• 4343
Казуси
« -: Юли 10, 2012, 04:26:21 pm »
Трябва ми една тема, в която да ви питам лаишки въпроси, използвайте я и вие

Първи въпрос: вярно ли е, че юпитер в 6-ти дава тумори? Ами ако си е на трон, екзалтиран, и т.н.? Ами ако е ретрограден? Имате ли наблюдения?

Нищо, че е на парче, пак ще е полезно

*

Papy

• 4343
Re: Казуси
« Отговор #1 -: Юли 10, 2012, 08:21:18 pm »
Никой ли няма наблюдения?

Или по-скоро мислите, че трябва специална индикация, за да говорим за тумор?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2 -: Юли 10, 2012, 08:48:12 pm »
Трябва ми една тема, в която да ви питам лаишки въпроси, използвайте я и вие

Първи въпрос: вярно ли е, че юпитер в 6-ти дава тумори? Ами ако си е на трон, екзалтиран, и т.н.? Ами ако е ретрограден? Имате ли наблюдения?

Нищо, че е на парче, пак ще е полезно

ПАПИ... :wub:,
ЮПИТЕР НЕ ДАВА ТУМОРИ...ДАВА РАЗШИРЕНИЕ...ОТГОВАРЯ ЗА ЧЕРНИЯ ДРОБ.../ТАКА Е ПРИЕТО/...ТУМОРИТЕ ИДВАТ ОТ ПЛУТОН... :blink: АСПЕКТ М/У ПЛУТОН И ЮПИТЕР....ТОВА ТЪРСИ... :wub:

Соори за капса.... :wub: Е няма да преписвам...

« Последна редакция: Юли 10, 2012, 08:53:46 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
« Отговор #3 -: Юли 10, 2012, 08:50:39 pm »
Да, и аз такива неща четох, и си викам не може поне един човек да не е виждал такава карта на близък/познат

Мерси, че сподели, мей, странно, но около мен има много малко хора с планети в 6-ти и при повечето ги виждам проявени в работата.

В конкретния случай к6 стрелец, юпитер там съвпад с плутон, квадрат луна, секстил венера
2-ри у6 сатурн

*

Papy

• 4343
« Отговор #4 -: Юли 10, 2012, 08:52:56 pm »
Ми, марайка, съмнява ме :)
виждала съм карти с тоя съвпад
Не са умрели хората още, даже са доста здрави, само хипохондрици малко го дават

Но нямам карта със съвпад в 6-ти

*

Papy

• 4343
« Отговор #5 -: Юли 10, 2012, 08:54:39 pm »
Да допълня - квадрати юпитер-плутон с лопата да ги ринеш, ма не виждам да са нещо болни

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Юли 10, 2012, 08:57:19 pm »
Ми, марайка, съмнява ме :)
виждала съм карти с тоя съвпад
Не са умрели хората още, даже са доста здрави, само хипохондрици малко го дават

Но нямам карта със съвпад в 6-ти

Това е ключа... ;D

Ако съвпада е в 10-ти..представи си за каква ВЛАСТ и МАНИПУЛАЦИЯ  иде реч...Ако е във 2-ри за какви ЕНЕРГИИ И СРЕДСТВА...
В 6-ТИ...кофтейшън... :-\
Ще разгледам базата от данни.../но с уговорката в близките дни/... ;D Щото около 1200 карти ще ми е трудно...
Но ще споделя...

За мъж или жена говорим? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
« Отговор #7 -: Юли 10, 2012, 09:01:13 pm »
Мъж

Мерси :)

Като си е в стрелец не може ли да е ок?

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Юли 10, 2012, 09:07:30 pm »
Мъж

Мерси :)

Като си е в стрелец не може ли да е ок?

;D Д/Ю/питер ли? :blink: ;)

Зависи...

Зависи от аспектите на планетите...,зависи от декадите  и съответните конфигурации с диспозиторите..,зависи от градусите.., от термите...Просто подробностите са най-важното нещо в прочита... :-\

*

Papy

• 4343
« Отговор #9 -: Юли 10, 2012, 10:44:46 pm »
Аз сега като се разтърсих-еми то дали има 5-6 карти от всичките по-близки/роднини, дето юпитер и плутон да не са свързани-все твърдичко

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Юли 10, 2012, 11:08:28 pm »
Аз сега като се разтърсих-еми то дали има 5-6 карти от всичките по-близки/роднини, дето юпитер и плутон да не са свързани-все твърдичко

При мен...80* ;D сещай се... :P ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #11 -: Юли 10, 2012, 11:41:03 pm »
А бе юпитер-плутон е бизнесменска работа...:)

Аз се изненадах от юпитер в шести
Все още се надявам някой с наблюдения да се включи. Тоя съвпад се случвал на около 13 години и се брои месеци-доста хора трябва да го имат.

*

Papy

• 4343
« Отговор #12 -: Юли 11, 2012, 08:16:35 am »
Акрукс, жалко за човечеца - много млад :(

В тая карта юпитер е само у6, не е дори там

А твоята позната с плутон в 6-ти си е добре, нали?
И ...ти мислиш ли, че за тия раковите играят лилит, хирон?

*

Grace

• 2257
« Отговор #13 -: Юли 11, 2012, 08:20:43 am »
на пръв поглед, аз не виждам нищо в тази карта, което да навежда на мисъл за такава болест и край.

« Отговор #14 -: Юли 11, 2012, 09:16:03 am »

Тези дни прочетох, че Плутон в 6д давал тумори, което ме постресна малко, понеже разглеждах натала на близка, а при нея Плутон е У6 и в 6д.
Прилагам карта на познат, който почина на 33г от рак на белите дробове, а никога не е пушел и пил алкохол, освен малко бира понякога. Лекуваха го с някакви нови лекарства в Италия, където е работел и се разболял.
По Плацидус Марс попада в 12 и квадратира Лилит 26гр в риби
Бог да го прости! :'(

Но и двете светила му са съвпад с малефик и Луна У1 , поразена и зле аспектирана
Луна/Сатурн в Лъв на Асц в каре с У6 Юпитер/ ретро и в падение по дом/,Луната е УАсц./здраве/каре У6 и съвпад съУ6 Сатурн/ заточение/ допълнено до тау каре с У8  Уран и У12 ретро Мерк
Слънце/падение/съвпад Плутон в съвпад с К4 ,Слънце съ У1
за здраве се гледат Светилата +У1+ планети в 1 в акп към У6
за бял дроб - Мерка/Близнаци - тук имаме У6,ретро в опозе на Мерка/Уран Везни и в Близнаци е Марс,диспозитора на Юпитер,У6

има ли и друг починал в рода му от рак :rolleyes: У4 Венера ВЗ Слънце на К4 съвпад Плутон
« Последна редакция: Юли 11, 2012, 10:06:53 am от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Юли 11, 2012, 06:53:44 pm »
на пръв поглед, аз не виждам нищо в тази карта, което да навежда на мисъл за такава болест и край.

При това упр. на 6-ти Юпитер е в тригон към куспидата на 6-ти...Но за сметка на това има доста напрежение в аспектите...

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #16 -: Юли 11, 2012, 10:20:17 pm »
Аз за Лилит направих вметка, покрай това, че Марс в близнаци излиза в 12д., за което съм чела в нумерологична книга на Линда Гудман, дадено като пример, че ако човек няма близнаци или риби в 6-ти и 12-ти дом, то няма как да се разболее от тежка бронхопневмония или рак на белите дробове, докато обратното, особено ако има и зловредна планета в тези домове, може да доведе до тези болести

Значи съм идеалната кандидатка, макар че намирам известна разлика между пневмония и рак на белите дробове. Първото вероятно всеки втори го е карал поне по веднъж. К6 в Близнаци, Марс в 6ти, Меркурий съвпад с Плутон в 8ми.

*

Papy

• 4343
« Отговор #17 -: Юли 11, 2012, 10:44:27 pm »

*

Papy

• 4343
« Отговор #18 -: Юли 11, 2012, 11:33:43 pm »
Както каза роня по друг повод, но много вярно-във всяка карта има кофти неща, ама няма защо да се филмираме толкова

Трябва да се мисли позитивно

И...вижте горния линк :)

*

Papy

• 4343
« Отговор #19 -: Юли 12, 2012, 12:20:48 am »

пневмония - вероятно всеки втори го е карал поне по веднъж.
да, карали са доста, но го изкарват набързо, при мен половината 6-ти дом е зает от риби и във 2-ри клас карах пневмония цялата зима

На мен почти целият 6-ти ми е риби, ама не съм карала пневмония