Здравей Гост

Казуси

• 381 Отговора
  • 47090 Прегледи
*

Ronia

• **
  • 1557
Re: Казуси
« Отговор #40 -: Август 09, 2012, 10:37:25 pm »
Има отношение. Ще станеш по-задълбочена, по-страстна, може да те влекат повече криминалета или стари текстове с мистичен уклон, може да преживееш и емоционални трансформации, да получиш наследство, но и да загубиш.

*

Papy

• 4343
« Отговор #41 -: Август 09, 2012, 11:05:39 pm »
Мерси, роня :) аз и сега си обичам криминалета, после какво ще е- не знам  ;D

За да не остане някой с грешно впечатление-знам какво пише по книгите, липсва ми практиката-затова питам :)

*

Papy

• 4343
« Отговор #42 -: Август 10, 2012, 12:00:10 am »
Е-не е важно по книгите какво пише-кажи как се прояви-стана ли по-хубава, повече ли са парите, или обратно-харчиш по много за нови парцалки  :P

« Отговор #43 -: Август 10, 2012, 06:50:33 am »
да но на теб Марс ти управлява 8д предполагам, а Уран 6д, нали сме с еднакво АЦ

да така е, и са съвпад върху асц.
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #44 -: Август 10, 2012, 07:02:20 am »
прогресивен  Асц везни във 2д в съвпад с наталната Венера, с 3 градусчета я подминал вече, наталният асц е дева

синя каска  :mellow:
търсиш и виждаш красивото навсякъде около себе си, спокойствие,хармония и постигане на душевен комфорт и покой,
 умиротворение е точната дума, във всичко- околна среда, обкръжение, общуване
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Papy

• 4343
« Отговор #45 -: Август 10, 2012, 11:58:17 am »
Ами ето, акрукс, това пише по книжките-красотата, парите, венерини акценти :) може и леко да се закръглиш, да станеш по-мързеливичка, повече удоволствия и глезене да искаш, да се стремиш към хармония под всякакви форми-за теб, около теб, в отношенията

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #46 -: Август 10, 2012, 12:12:52 pm »
прогресиите имат огромно значение, никакъв транзит няма да се прояви, ако в прогресиите го няма. Не съм видяла някой да си смени прогресивният асцендент и да не му се промени целия живот. Не говоря само за външност - нова работа, ново семейство, майка ми се жени при прогресивен асцендент преминаващ от Дева във Везни и с това следва и ново жилище и нова работа и нов град (различна среда), и дете - за 1 година.

На моя позната щом асцендентът премина от Близнаци в Рак - се отказа да работи (преди това беше точно в пресата) остана си в къщи и само някой поръчки, които и харесват изпълнява. Закръгли се, наистина, засега не мисли за деца, ама не се знае, но много се грижи за собственото си жилище, това и е приоритет.  ;)
When One Door Closes Another Door Opens

*

Papy

• 4343
« Отговор #47 -: Август 10, 2012, 12:48:31 pm »
Анабел, какво да очаквам от асц скорпион? Натално в скорпион ми са уран и слв, нат плутон ще е в 12-ти (той отдавна е там, най-много по някое време да мине в 11-ти)

*

Papy

• 4343
« Отговор #48 -: Август 11, 2012, 09:20:10 pm »
Сещате ли се за някой с характерен асц скорпион, да му видим снимката и характерното :)

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #49 -: Август 11, 2012, 10:55:53 pm »
Сещате ли се за някой с характерен асц скорпион, да му видим снимката и характерното :)

Ето и от мен снимки на една приятелка с АСЦ Скорпион + Слънце, Плутон, Марс и Меркурий в Скорпион. Има трапчинки, аз лично Скорпионите ги свързвам точно с това.

Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #50 -: Август 11, 2012, 11:05:25 pm »
Очите. Това издава Скорпиона. Не съм убедена обаче, че Асц Скорпион и Слънце в Скорпион имат едно и също излъчване, по моите познати - не. Няма да си изтипосам снимка, но тежкият поглед е неизменен фактор. И Скорпион, който да обича да го снимат така с блеснал поглед е голяма рядкост и нещо трябва яко да му е чукнало Слънцето. Скорпионът е със слънчевите очила или шапката с козирка и леко настрани. Това важи както за мен, така и за всичките ми познати слънчеви Скорпиони. Като група от Гестапо сме като се съберем 2-3.

*

Papy

• 4343
« Отговор #51 -: Август 11, 2012, 11:06:59 pm »
Много готини снимки сте сложили, благодаря :)
И не е страшно-не знам защо бях решила, че при асц скорпион и плутон в 12-ти ще взема да погрознея, да заприличам на нещо хищно и страшно
А те изглеждат много милички и симпатични момичета :)

« Отговор #52 -: Август 11, 2012, 11:17:11 pm »
Папи, недей така, няма да погрознееш, аз самата съм с пр. АЦ в Скорпион, не съм чак толкова грозна, така че не се тревожи  :P
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Papy

• 4343
« Отговор #53 -: Август 11, 2012, 11:41:49 pm »
Ах, очите-да :)
И малката кукла е много сладка :)

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #54 -: Август 11, 2012, 11:57:12 pm »
И аз се зачудих за трапчинките. Скорпионът е в очите най-вече, носът е обикновено по-дълъг от средното, по-скоро тънък или леко орлов, скулите са високи и цялото лице има издължен вид, косата има ръждив до пурпурен нюанс, независимо от цвета, често е чуплива или вълниста. Но тези могат да се повлияят от асц и изгряващи планети, а очите не съм видяла да се влияят, но само слънчеви Скорпиони съм разследвала.  ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #55 -: Август 12, 2012, 12:16:51 am »
Роня, все едно описа един мой съученик, рак, с асцендент скорпион
Майка много е искала да имам трапчинки и ме е стискала по бузите, за да ми се появят. Въпреки асцендента везни и стискането, ееедваа се забелязват

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #56 -: Август 12, 2012, 12:21:42 am »
 ;D Обожавам трапчинки! Така ми се иска да имах и аз ...  :-[ Да, знам, че е характерно за Везните, но доста Скорпиони, които познавам, също имат. А момичето от снимките няма планети във Везни, но не знам за родителите й. :)
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #57 -: Август 12, 2012, 12:48:29 am »
Меган Фокс е с АЦ Скорпион, не мога да се сетя за по-пронизващ поглед  :P . Плутон и е в 1-ви дом.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #58 -: Август 12, 2012, 12:57:32 am »
Аз имам трапчинки където се сетите - на лице, на брадичката, колена, отзад на гърба (над з-то), на ръцете - това е от Венера екзалте на ИЦ в съвпад с упр на асц.  ;)

*

Anabell

• 2022
« Отговор #59 -: Август 12, 2012, 01:05:13 am »
ето я малката преди две години, когато се боядисваше в тъмно кафяво, естествената коса е светла, тук по-добре се вижда погледът  :P

дам, типичен поглед на скорпион, леко нагличък  :P ;). А устните - пухкави от где са - Козирог силен?