Добре, давам конкретен пример - но имай предвид, че при мен сега Плутон нагази лични планети в Козирог и има винаги има нюанс и на земните зодии - търси се конкретен резултат.
Ще почна от форума, че е нещо общо - понякога съм много изморена, или нямам време, обаче виждам някакъв въпрос за анализ - синастрия, натал и усещам, че трябва да пиша. Че човекът от среща има нужда от подкрепа. Това не само не ми носи пари, връзки, позиция - материални дивиденти, ами обикновено ми отнема 2-3 часа сън. И ако продължа с астрологията, последният месец съм направила сумата и сериозни анализа на мои приятелки в живота и това значи писане, срещи на живо... МНОГО енергия, моя лична, която съм вложила в тях, защото виждам, че имат нужда. И аз пари за това не взимам, не очаквам нищо и не искам нищо, всъщност.
Душата обича музика, цветове, любов, емоции, енергия - да гледа красиви неща, да е с хора, които обича, да е заобиколена от неща, които резонират с нея, и често прави избор, който на първо време изглежда нелогичен. Примерно имаш двама кандидати за брак и избираш този, който не е материално осигурен, няма професия, и не ти дава никаква "сигурност", но се чувстваш добре с него. И след 20 години вие сте много по-щастливи и успешни (защото успехът е доста комплексно "състояние") от колежките ти, които се ожениха "по-сметка".
Скорпионът дава трансформация на духовно ниво. Той е фиксирана зодия, трудно се променя на външен вид, аз не съм си смелила основната дължина на косата и прическа от 12 годишна. Само цветовете сменям (с 2-3 нюанса).