Здравей Гост

Казуси

• 381 Отговора
  • 47160 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Казуси
« Отговор #220 -: Август 22, 2012, 07:52:24 pm »
Ами интересува ме какви са проявите, такъв марс ми се струва по-фатален за мъж, отколкото за жена, ако така мога да се изразя :)

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #221 -: Август 22, 2012, 08:05:07 pm »
За Марс в Рак но в 11 дом ще ви споделя следното:Марс в Рак не чак толкова фатален,но пък действа хитро и прикрито,не е агресивен..както някои други ....Лили сподели и ти ако искаш твоето впечатление от Марс в Рак, но все пак в 12 дом
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #222 -: Август 22, 2012, 08:47:56 pm »
Lillie , това всичкото, което си написала съм го яреживяла и аз, но нямам никакъв аспект между Луната и Плутон, а винаги съм го приемала като резултат на съвпада Луна/Сатурн, защото другояче не мога да си го обясня. От тормоза до очакването за гледане и доживотно подчинение - едно към едно.

При мен е почти същото + ранно отделяне от майка ми и по-силна връзка с баба и дядо, които ме отгледаха.
При мен Луната в риби, 3 дом, прави квадрат с Нептун, който ми е в козирог, 1 дом.

Обаче при мен отнощенията с цялата фамилия са по-скоро обтегнати, рядко имаме периоди на помирение.

Още ме е страх да направя натал на детето :-[ :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #223 -: Август 22, 2012, 08:52:54 pm »
Обаче при мен отнощенията с цялата фамилия са по-скоро обтегнати, рядко имаме периоди на помирение.

А имаш ли планети в 4 дом/около Имум Цели или някакви аспекти към него?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #224 -: Август 22, 2012, 09:48:21 pm »
Познавате ли мъж с марс в рак в 12-ти?

Да, отглеждам си такъв.  :wub:

« Отговор #225 -: Август 22, 2012, 10:35:08 pm »

А имаш ли планети в 4 дом/около Имум Цели или някакви аспекти към него?

Нямам. Там ми е северен възел, който ако съдя по ЗЕТ9 дава опозиция с Плутон в Скорпион, 10 дом. Иначе ако има някакво значение севрният възел ми прави хубави секстили и тригони с други планети.

Не знам часовете на раждане на хората от родата, сега като се замислих всички стигат до някакъв сериозен разрив с братя и сестри.

Специално за тези отношения братя и сестри, кои аспекти да търся по натала? Не се бях сетила, досега не съм търсила нещо в тази област.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #226 -: Август 23, 2012, 10:34:03 am »
Пускам картите на един мъж, питането се върти около шансове за новаа сериозна връзка, евентуално втори брак в обозримо бъдеще. Опасявам се, че аз виждам всичко в негова услуга, а това не е обективно... Соларът ме кара да мисля, че има подобни индикации, но ще съм благодарна за вашето мнение.  :blink:

*

Grace

• 2257
« Отговор #227 -: Август 23, 2012, 10:53:50 am »
Ronia, интересно при какви транзити се е оженил първия път? защото поне един развод му е заложен натално

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #228 -: Август 23, 2012, 11:19:23 am »
Ой, чакай да ходя да пусна, че то беше доста отдавна.  :-\

Ха! Новолунци.  ;D Между другото, това е един от мъжете в обкръжението ми, на когото Сатурн в 7ми дава по-възрастни партньорки за сериозни връзки и бракове, имам и още един такъв, и при него действа. На този бивата му жена е по-голяма. Връзките му досега с връстници не са просъществували. Интересно, новолунието е тригон на Слънцето, но е квадрат на Асц/Дсц...
« Последна редакция: Август 23, 2012, 11:26:18 am от Ronia »

*

Grace

• 2257
« Отговор #229 -: Август 23, 2012, 12:08:28 pm »
Тъй като гледам се е женил по Сатурн, Юпитер, че и Уран е помагал. А момента с Новолунието си е направо по учебник, при това и У7 Мерк е там  :blink:

близки са сегашните конфигурации, но говорим за близко бъдеще. Той има ли нещо конкретно предвид, защото като влезе Сатурн в Скорпион ... разпадат се въздушните тригони
« Последна редакция: Август 23, 2012, 12:13:28 pm от Grace »

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #230 -: Август 23, 2012, 12:18:19 pm »
Не, няма. Няма човек конкретен.  :-[ Аз не бих му отказала, но не съм на дневен ред.  ;D (но пък с такава квадратна синастрия като нашата... може и да е по-добре)

А момента с Новолунието си е направо по учебник, при това и У7 Мерк е там  :blink:

Мда. Ама при мен ни пр, ни соларно имат подобно действие, нищо че и тримата У7 са в пр, а в соларното - двамата У7, а Меркурий, третият У7, е в съвпад с Венера на СЛВ в 10ти. Странно нещо е астрологията.  :-[
« Последна редакция: Август 23, 2012, 12:23:04 pm от Ronia »

*

Grace

• 2257
« Отговор #231 -: Август 23, 2012, 12:29:01 pm »
Не, няма. Няма човек конкретен.  :-[ Аз не бих му отказала, но не съм на дневен ред.  ;D (но пък с такава квадратна синастрия като нашата... може и да е по-добре)

А момента с Новолунието си е направо по учебник, при това и У7 Мерк е там  :blink:

Мда. Ама при мен ни пр, ни соларно имат подобно действие, нищо че и тримата У7 са в пр, а в соларното - двамата У7, а Меркурий, третият У7, е в съвпад с Венера на СЛВ в 10ти. Странно нещо е астрологията.  :-[

;D като му гледам картата, не ще да е много лесен, но .. ти си знаеш  ;D
преди да се задействат Новолунията, им трябват тежки транзити, и то не един изолиран  :blink: 

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #232 -: Август 23, 2012, 12:32:04 pm »
Е, аз нали ти казвам, че изобщо не съм на дневен ред. Иначе и аз не съм лесна, та не е препоръчително, да, тя и синастрията го отразява.  ;D Квадрат до квадрата.  ;D Кажи, да го обнадеждя ли, че има шанс да не си кукува сам още дълго?

Ама, моето пр новолуние е постоянно активирано от нещо, в момента от Юпитер, затъмнения го халосваха, Уран го тригонира... Просто явно някак другояче се проявява и това е. Но участниците са същите, затова го отбелязах.

*

Grace

• 2257
« Отговор #233 -: Август 23, 2012, 12:33:30 pm »
не само Новолунието, а и в наталната ти карта трябва да са задействани съответните сигнификатори.

*

Asol

• 4140
« Отговор #234 -: Август 23, 2012, 12:34:04 pm »
Ronia, защо "ядеш" табличките ? :P

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #235 -: Август 23, 2012, 12:35:00 pm »
Да, ясно, манастирът ме зове.

Asol , да си призная, защото не се научих как с ножичката да режа по-големи картинки.  :-[ Но сега ще ги кача отделно. (качвам транзити и прогресии, друго трябва ли да стане ясно ще го огрее ла човека?  :blink: )

*

Grace

• 2257
« Отговор #236 -: Август 23, 2012, 12:38:41 pm »
като гледам Уран върви към тригон Венера, която е и У5. Юпитер ще транзитира в 7-и, .... ами, да, все някоя любов ще завърти, ама за брак, не съм много сигурна. Нещо Сатурн не го виждам в картинката.
И да ти призная, трудно ми е да разглеждам карти от астро.ком  :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #237 -: Август 23, 2012, 12:44:29 pm »
О, не знаех. Ти какви предпочиташ?

Аз по солара гледам, би следвало да има раздвижване, той има още доста време до края на този солар... Дирекции още не съм му гледала, да взема и това да видя.  :-\ Последните 2-3 години се разделя само, поизмъчи се.

*

Grace

• 2257
« Отговор #238 -: Август 23, 2012, 12:51:35 pm »
О, не знаех. Ти какви предпочиташ?

Аз по солара гледам, би следвало да има раздвижване, той има още доста време до края на този солар... Дирекции още не съм му гледала, да взема и това да видя.  :-\ Последните 2-3 години се разделя само, поизмъчи се.

данните и моя компютър  ;D

виж прогресиите също. но тъй или иначе Уран със сигурност ще донесе раздвижване и вълнения в тази сфера - освен Венера засяга Асц, Мерк У7 и т.н.

*

Asol

• 4140
« Отговор #239 -: Август 23, 2012, 12:58:09 pm »
Имах предвид градусите на транзитните планети - може да се налучкат, но няма да е много точно. Иначе и на мен картите от астрото не са ми много удобни - гледам само натали оттам.
Кога се е развел или поне прекъсване на партньорства през 2009 имал ли е ?