Здравей Гост

Казуси

• 381 Отговора
  • 47127 Прегледи
*

Ronia

• **
  • 1557
Re: Казуси
« Отговор #240 -: Август 23, 2012, 01:01:49 pm »
Разведе се 2003, а следващата му сериозна връзка (оттогава нсам не е имал друга сериозна) се разпадна два пъти - през 2005, после се събираха и 2011 окончателно, той трудно се раздели с момичето, събираха се, разделяха се.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #241 -: Август 23, 2012, 01:02:56 pm »

виж прогресиите също. но тъй или иначе Уран със сигурност ще донесе раздвижване и вълнения в тази сфера - освен Венера засяга Асц, Мерк У7 и т.н.

Гледам всичко, че ми е кофти за него.  :-[

*

Papy

• 4343
« Отговор #242 -: Август 23, 2012, 01:28:05 pm »
Ама...разсейвате се  :blink:
Кажете за тоя мъжки марс в рак в 12 де

*

Grace

• 2257
« Отговор #243 -: Август 23, 2012, 01:30:48 pm »
Че той СЛВ трябва да му е минал през Асц та.  Както и се убеждавам напоследък, че това не слага акцент върху партн. а върху себе си.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #244 -: Август 23, 2012, 01:42:44 pm »
Papy, какво искаш да ти кажа?

Grace , той не искаше да се разделя с нея, но тя - да. Дори стана ясно, че тя вече си е имала друг предвид.

*

Asol

• 4140
« Отговор #245 -: Август 23, 2012, 01:45:03 pm »
Мерси за обратната връзка - не е от трън, ама е на глог. За другото Грейс е написала някои неща, но само по транзити изглеждат нееднозначни.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #246 -: Август 23, 2012, 01:47:33 pm »
За другата връзка ли имаш предвид? Доста го разтресе. Тюх, не знам и аз какво да му кажа, не искам да му давам напразни надежди.  :-\

*

Papy

• 4343
« Отговор #247 -: Август 23, 2012, 02:42:06 pm »
Роня, за твоя познат-малко ме съмнява скорошна любов. И за втори брак ме съмнява.
Това, което ми се струва най-вероятно, е скоро да срещне стар приятел чужденец и да го поканят на гости, след това е възможно да има проблеми с братя/сестри-ако има, или близко обкръжение, съседи, комуникации. Сатурн май му е в съвпад с луната-не му е лесно, май и плутон прави някакви кофти аспекти
Сори, дано не съм права

Иначе за марса-как се изявява-кротко, потайно ли е детето, или само свитичко и плашливо?
Преследва ли си неговите цели и реагира ли свръх-емоционално когато не очакваш-тоест-за дребни неща? И изобщо-какви са ти преките наблюдения по изявата му?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #248 -: Август 23, 2012, 02:55:36 pm »
Той живее в Лондон... Уф, горкият.  :-\ Има сестра.

Синът ми има нужда от окуражаване. Марс в 12ти, че и в Рак, има тенденция да не може да си изрази енергията открито и да я превръща в скрита, а понякога и открита агресия. Затова трябва да се помага на Марс да открие отдуници и да канализира енергията правилно, но и да набере смелост за себеизява. Моят също е в Рак, между другото, но не в 12ти. Не е кротък (Слънце съвпадУран), потаен... ами, воден е, ние не сме от най-споделящите, но то това не е от Марса, а от Слънцето според мен. Емоционален - да, много му е трудно, емоциите го давят, не се е научил още да управлява теченията. Иначе, за мен лично, спортът е едно от лекарствата за такъв Марс. Не е нужно да е агресивен спорт, всеки учи на борба. Енергия има много, но ще я разпилее, ако не се научи да я контролира и да я ползва в собствена облага. Не е добре позиционирана енергията.

*

Papy

• 4343
« Отговор #249 -: Август 23, 2012, 03:32:06 pm »
Мерси, роня
По-добре, че живее в лондон. Може пък да си дойде слв като съвпадне с марса.

*

Grace

• 2257
« Отговор #250 -: Август 23, 2012, 05:13:18 pm »
За другата връзка ли имаш предвид? Доста го разтресе. Тюх, не знам и аз какво да му кажа, не искам да му давам напразни надежди.  :-\

Ronia, спокойно можеш да му кажеш, че любовта идва. В солара има възврат на Венера - връзките и финасите за годината са акцент. Пр Луна тепърва тръгва с тригони към важните точки + транзити ... няма начин. Сега може и да му е зле, но Сатурн ще отпусне Луната много скоро. Интересно е проявлението на тр Плутон/Слънце, защото той го има като квадрат в натала. 
Така като му гледам картата, просто ми се набива на очи - чудна синастрия имаме  ;D май с теб и всички около теб имам такава ..  :P

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #251 -: Август 23, 2012, 07:07:37 pm »
 ;D ха ха. свободна ли си?  ;D Той е много добра партия. Ама много.  ;D Благодаря ти, и аз в солара отчетох и други неща, гледах У5,7 и видях положителни позиции. По прогресии Луната току-що сменила знак, прясна овенска и в точката на започването на нещата... Ще му кажа малко добри новини. :)

П.С. Затова пък аз с него има анти-синастрия.  ;D Което обаче не е дало неприятни отношения, изобщо даже.

Papy, той отдавна няма контакти с тук, виждали сме се само навън, никой не живее тук, няма да си идва.
« Последна редакция: Август 23, 2012, 07:11:42 pm от Ronia »

*

Grace

• 2257
« Отговор #252 -: Август 23, 2012, 07:42:25 pm »
;D ха ха. свободна ли си?  ;D Той е много добра партия. Ама много.  ;D Благодаря ти, и аз в солара отчетох и други неща, гледах У5,7 и видях положителни позиции. По прогресии Луната току-що сменила знак, прясна овенска и в точката на започването на нещата... Ще му кажа малко добри новини. :)

П.С. Затова пък аз с него има анти-синастрия.  ;D Което обаче не е дало неприятни отношения, изобщо даже.

Papy, той отдавна няма контакти с тук, виждали сме се само навън, никой не живее тук, няма да си идва.

;D давай го, и аз съм много добра партия, ама много  :P  само, с този Уран в 1-и за булка не ставам, твърдо против съм  :blink: после ще ви видя синастрията ..  ;)

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #253 -: Август 23, 2012, 08:02:45 pm »
А! Той може да не е на зор да сключва брак, след развод, ще го питам. Ще му кажа, че съм му намерила невеста. Чудна партия!  ;D

Синастрията ни е оквадратена. Луни, Венери и оттам надолу... мамма миа.  ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #254 -: Август 23, 2012, 08:34:35 pm »
Еми, роня, аз като гледах транзитите, до солара така и не стигнах, но се надявам грейс да е права, аз да бъркам-току виж вече сте му намерили нова любов  :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #255 -: Август 23, 2012, 09:08:38 pm »
Чудесата дебнат навсякъде!  ;D

*

Grace

• 2257
« Отговор #256 -: Август 23, 2012, 11:46:17 pm »
Ronia, не е толкова лоша синастрията; най-не ми харесват Сатурн каре Венера, Сатурн каре Луна, Марс каре Плутон, квадрата на Луните ,..Обаче има огледален тригон Юпитер/Венера, Слънце съвпад Луна и Нептун съвпад Асц, Венера.. Твоето Слънце е в неговия 11-и дом - най-добрата позиция за приятелство също  :blink: 
А на него какво не му харесват, че все го оставят ?  :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #257 -: Август 23, 2012, 11:50:25 pm »
A, намират ни се и хубавки, да. Секстил на Слънцата, Луна върху Слънце, разменени тригони Марс-Луна, ама си е оквадратена отвсякъде.  ;D

С бившата си жена той се раздели, тя си беше бохемка, една такава. Свободна душа, не като за него, според мен.  ;D А с тази си приятелка, не знам. Не съм разпитвала, че беше мътна и кървава, пък той Козирог, не умира от щастие да си разказва неволите.

Хм, сега като се замисля, и тя беше доста по живота и свободолюбива... Виж как явно го привличат такъв типаж, то затова и нашата синастрия е такава. Има нещо в картата му, което явно го тегли в тази посока, трябва да разуча.

Да де, Дсц в Близнаци и Венера в Стрелец не е като да са домакини. И Луната във Везни не помага особено, ако взема предвид теорията, че и тя дава поглед върху партньорките...  ;D
« Последна редакция: Август 23, 2012, 11:55:45 pm от Ronia »

*

Grace

• 2257
« Отговор #258 -: Август 23, 2012, 11:55:50 pm »
бил ли е с Водолей ми е интересно?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #259 -: Август 23, 2012, 11:58:03 pm »
Не, обаче гледай как му работи картата - съпругата беше Близнаци! Приятелката - Козирог и тя. Тоест, може и да е бил, но ще е било нещо кратко и не е било отразено от нас в обкръжението му.