Здравей Гост

Казуси

• 381 Отговора
  • 47015 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: Казуси
« Отговор #260 -: Август 24, 2012, 12:00:57 am »
Близнаците - ясно, обаче с Козирога ... там има нещо повече, не ще да е по Козирог завръзката  :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #261 -: Август 24, 2012, 12:02:03 am »
Ми аз им имам данните и на двете, той ми ги даде, сега ще й пусна карта на приятелката, час обаче нямам, то и той не знаеше.
« Последна редакция: Август 24, 2012, 12:07:11 am от Ronia »

*

Grace

• 2257
« Отговор #262 -: Август 24, 2012, 12:07:28 am »
Новата ще е Овен или Асц Овен   :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #263 -: Август 24, 2012, 12:09:06 am »
Tюх.  ;D Ти ли си?  ;D

Въздух, въздух у приятелката, и огън има да му пасне на Стрелчешкия Асц. Ама тя беше Асц Овен и... не знам дали е в състояние пак да мине през подобно нещо, не му го пожелавам. Обаче ти уцели 100%, макар че тя е минала връзка.

п.п. А на мен защо такива работи не ми казваш, а ме гърчиш да се блещя по мъжете в неведение кого чакам?  :P

*

Grace

• 2257
« Отговор #264 -: Август 24, 2012, 12:10:23 am »
еее, Ronia, Венера и Луна Водолей + не знаем Асц-та ..  ;D

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #265 -: Август 24, 2012, 12:12:29 am »
Да, именно. Въздух. И Марсът в нейната карта е важен, все пак нали тя него е търсила, тогава. Да, и забравих, че не знаем Асц, но може да се окаже права и тя да е била с Асц Овен.

*

Grace

• 2257
« Отговор #266 -: Август 24, 2012, 12:14:25 am »
Tюх.  ;D Ти ли си?  ;D

Въздух, въздух у приятелката, и огън има да му пасне на Стрелчешкия Асц. Ама тя беше Асц Овен и... не знам дали е в състояние пак да мине през подобно нещо, не му го пожелавам. Обаче ти уцели 100%, макар че тя е минала връзка.

п.п. А на мен защо такива работи не ми казваш, а ме гърчиш да се блещя по мъжете в неведение кого чакам?  :P

;D Прогр Венера в Овен  ;D другото е съвпадение, но да, казвам ти аз ..  ;D  имам нюх за тези работи ..  ;)
Въздух, огън и земя му трябват на твоя човек .. тя е отговаряла точно .. 

а за теб нали съм прогнозирала, ти сега искаш и да ти го опиша точно ли ?  :P

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #267 -: Август 24, 2012, 12:16:36 am »
Не, такива подробности не си ми казвала. Поне едно асцендентче пусни.  :P Само не ми казвай Близнаци, както пр Марс е ретро, че ще се гръмна. Само чакам до края на септември, хайде и октомври да е, ама не знам кого чакам.  ;D

А защо тези трите стихии? Аз като гледам той откъм вода го е закършил. Логиката не е ли да търси каквото му липсва? (макар че при мен не важи)

*

Grace

• 2257
« Отговор #268 -: Август 24, 2012, 12:20:55 am »
Утре като ми дойде вдъхновението, пак ще опитам, да видим дали картата ти ще ми проговори .. ;D но щом съм ти казала, значи оглеждай се и .. нали знаеш вица за фиша и тотото  ;D

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #269 -: Август 24, 2012, 12:22:49 am »
Знам, знам, в топ форма съм и без грим не излизам.  ;D Хайде, лека, дано ти проговори и моичката.  ;D

*

Grace

• 2257
« Отговор #270 -: Август 24, 2012, 12:27:23 am »
Не, такива подробности не си ми казвала. Поне едно асцендентче пусни.  :P Само не ми казвай Близнаци, както пр Марс е ретро, че ще се гръмна. Само чакам до края на септември, хайде и октомври да е, ама не знам кого чакам.  ;D

А защо тези трите стихии? Аз като гледам той откъм вода го е закършил. Логиката не е ли да търси каквото му липсва? (макар че при мен не важи)

той не е чак толкова безводен с този Плутон към Слънце, но да, има най-малко вода. Обаче нуждите му са по Луна, харесването по Венера - акцентиран въздух + огън. Трябва да има захват по нещо и това е там - задължително, за хармония и за привличане.  А без земя в неговия случай, няма да има дълготрайност. Не може стабилен партнъор без да отговоря на Слънцето му. 

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #271 -: Август 24, 2012, 12:32:44 am »
Ами за жените? Защото аз пак мисля, че нуждите ни са по Луна, за Марс... не знам, за мен любов винаги е по Венера.  :-[ Значи, ще се ориентирам към вода-земя-вода, така ги докарах по тази формула.  ;D Те всичките ми връзки реално са били или със земни или с водни зодии, без Рак и Козирог. Една с Близнак. Но в последните години пък всичките ми залитания са били по Везни. А пр Венера не е отскоро там, та да играе роля. Мътна работа.

*

Grace

• 2257
« Отговор #272 -: Август 24, 2012, 10:03:19 am »
Ronia, oсновните сигнификатори при жените, са Слънце и Марс, което не означава буквално да търсим тези знаци, знаеш  :blink:  Обаче на теб отчетливо ти трябва мъж с вода и земя, тъй че не се учудвам на досегашните ти връзки. Всички основни сигнификатори при теб са в тези стихии, вкл. Асц, който е важен за първоначалното привличане.
Убедена съм също, че от октомври нататък ще поемеш в посока работа и реализация - един от основните акценти за предстоящата година. Оставам си и на мнението за мъж / залагам на водата отново  :P /

Цитат
Но в последните години пък всичките ми залитания са били по Везни. А пр Венера не е отскоро там, та да играе роля. Мътна работа.

тук въпросът, според мен, не е във Везните, а какво се крие под тях. пък и има разлика между привличане и партнъор за дълготрайна връзка.
« Последна редакция: Август 24, 2012, 10:10:39 am от Grace »

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #273 -: Август 24, 2012, 10:45:12 am »
Добреее... Ще докладвам! И датата 8-9 септември не съм забравила.  :blink:

Вижте какво намерих днес: http://lagna.ru/goroskop.php Ако някой иска да си направи индийска карта, сайтът е много подробен, изкарва сума ти карти, интерактивни, кликаш върху домове и планети, има и таблица с основните йоги на човека, с отношенията планета/дом към други, пал се клика там и за всяко се чете отделно, има и партньорски хороскоп, много неща.  :blink:

Който разбира, да попитам: като ми пише, че по хороскоп Кету е голям приятел, а сега съм в период на Кету, обаче в обяснението за него пише, че е благоприятен само в 3,9 и 11 дом, а моят не е в тези, остава ли си голям приятел или периодът ще е неблагоприятен? Не знам кое надделява.  :-\
« Последна редакция: Август 24, 2012, 10:52:47 am от Ronia »

*

Asol

• 4140
« Отговор #274 -: Август 24, 2012, 12:30:38 pm »
Ronia, откога си в този период ?

http://astrogalaxy.info/rahu/
http://astrogalaxy.info/moon-nodes-ketu/
« Последна редакция: Август 24, 2012, 12:43:39 pm от Asol »

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #275 -: Август 24, 2012, 04:11:10 pm »
Ronia, откога си в този период ?

http://astrogalaxy.info/rahu/
http://astrogalaxy.info/moon-nodes-ketu/

От 14.11.2010, до 2017.  :-[ Пише "връзка с 5ти дом", в наталната карта е в 5ти, в Овен, пише "голям приятел".  :-[ Благодаря за линковете, сега отивам да се образовам, обърках се приятел ли е, не е ли. Всъщност, като чета написаното там за кету в 5ти дом, едно хубаво нещо не пише, какъв е тоя приятел...  :o

Леле, какви ужаси прочетох за тоя моя 5ти дом, хич да не ги бях чела. Само това ми липсваше.  :o

akruks , не си сама, доста глупаво се чувствам, да призная.  ;D Като клика по червените думи и букви и цифри в таблицата под картата, дава тълкувания. После андолу в таблицата с разноцветни квадратчета - също, за отделните планети в дом и отноенията помежду им.
« Последна редакция: Август 24, 2012, 04:49:33 pm от Ronia »

« Отговор #276 -: Август 24, 2012, 04:46:19 pm »
Ronia,благодаря за линка. :wub:
Аз на 26,този месец,навлизам в период на Сатурн.(ще е свързано с 6,7 и 4домове  :-\ )

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #277 -: Август 24, 2012, 05:17:41 pm »
За нищо.  :blink: Кликай на всичко червено около Сатурн в таблицата с рождените данни да видиш какъв го играе.

Но нещо... много брутални тия тълкувания, аз дотук само гадости чета, после нещо съвсем наобратно, нищо не разбирам.

*

Asol

• 4140
« Отговор #278 -: Август 24, 2012, 05:31:31 pm »
Ronia, нали казваш, че оттогава ти се е закучил периода - Кету "отнема" активност, сила - той е мокша карака, сигнификатор на 12 дом. Човек може да задълбае и да изследва по-езотерични теми, реализацията в практически план се затруднява.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #279 -: Август 24, 2012, 05:36:18 pm »
Още от 2007 се е закучил професионално, но тогава пък забременях и родих. Тъй че, да, окончателно се закучи от 2010 наистина. Сега чета ето тук http://www.indianastrologyhoroscope.com/Mercury_10th_house.html, за различните планети в различните знаци. Кету не мога да разбера като е толкова зла в 5ти защо пише "голям приятел" отстрани на таблицата... Сега се опитвам да схвана логиката. Всъщност, щом Юпитер бил в 4ти, значи Кету не е лош в 5ти... ама според този сайт, според другия няма такова нещо.  ;D

Взаимна рецепция брои ли се за позитив в Джйотиш? Слънце във Везни, Венера в Лъв?  :rolleyes:

Луна в 8ми - зле, но ако Сатурн е там - по-добре (при мен е така), но после пише, че Сатурн в Рак е зле. Ужас.  ;D
« Последна редакция: Август 24, 2012, 06:02:01 pm от Ronia »