Здравей Гост

Транзитен Марс съвпад натален Плутон

• 19 Отговора
  • 3597 Прегледи
« Последна редакция: Октомври 11, 2012, 08:03:07 pm от MayFlower »
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

Papy

• 4343
Re: Транзитен Марс съвпад натален Плутон
« Отговор #1 -: Юли 10, 2012, 08:39:09 pm »
Нищо особено, започнах един частен проект

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2 -: Юли 10, 2012, 08:52:39 pm »
Аз имам ПРЕВЪЗХОДЕН МАРС... ;D Екзалтирал..и с перфектни аспекти...Това е уникално време за мен....Обожавам МАРС...ВЛЮБЕНА съм в Плутон...Въобще харесвам енергията на двете планети...
Важно е какви управители имат...в коя декада се намират...градуси и терми... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3 -: Юли 10, 2012, 09:05:00 pm »
Аз имам ПРЕВЪЗХОДЕН МАРС... ;D Екзалтирал..и с перфектни аспекти...Това е уникално време за мен....Обожавам МАРС...ВЛЮБЕНА съм в Плутон...Въобще харесвам енергията на двете планети...
Важно е какви управители имат...в коя декада се намират...градуси и терми... :blink:

Това за декада, терма и градуси изобщо не се сетих да го проверя ;)

И на мен много ми допадат огъня и енергията на Марс, работим конструктивно с него! Виждам че носи събития при мен, сега върви към съвпад със СЛВ и Плутон, ще споделя този път какво се е случило!

Прати ми данните...100% ги имам..,но ИЗВИНИ МЕ... ;D Много е богата базата ми...Ще погледна и ще пиша.... ;D :wub:

http://vbox7.com/play:8d6265a5

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4 -: Юли 10, 2012, 09:16:59 pm »
Имах го преди няколко дена съвпада :blink:
В момента е 3 градуса разходящ.
Плутон ми е в 3ти дом,управлява 5ти опозиция слънце 9ти.
Марс е в 10ти  управлява 5ти и 10 дом.

Ами не ми се случиха някакви специални неща.
Да,имаше повече енергия в мен,по остър тон и език,но ги овладявах ;D

Много работя в момента и затова не ми остава време да се карам с някой. ;)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #5 -: Юли 10, 2012, 09:42:28 pm »
Може би :-\
Въпреки,че ме беше и все още ме е страх от някакви незнайни неща..... :unsure: но съм се затворила в работата си и добре ,че я има.За да не се стига до лоши неща.

Дано наистина 3 градуса разходящ,да е отминало вече.

Че ме чака и съвпад с уран :-X

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #6 -: Юли 10, 2012, 10:51:53 pm »
Това са ми двамата управители. Избухвам като се срещнат, но не само съвпади, и квадрати, и опозиции... Само тригоните нещо не мога да ги усетя осезателно. Иначе се чувствам толкова заредена, правила съм и съм постигала невъзможни неща, сега чакам Марс да кацне на Плутона ми пак в 8ми дом, след седмици.

*

Papy

• 4343
« Отговор #7 -: Юли 10, 2012, 11:43:55 pm »
Роня, извинявай, ти някъде беше ли слагала карта?

Уф, имам ги, сори
« Последна редакция: Юли 11, 2012, 08:59:48 am от Papy »

« Отговор #8 -: Юли 11, 2012, 12:00:47 pm »
аз си го имам по рождение,така,че по транзит не  е събитиен,явно съм интегрирала енергията,предвид тр.на марс на всеки 2 години е в съвпад с нат.Плутон,пък и марс У8 дом на скорпи и плуто, ама на плутонянец не му мига окото,този асп. е на безстрашие и силен инстинкт за оцеляване в криза
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #9 -: Юли 11, 2012, 01:24:07 pm »
Аз принципно я приемам тази енергия като трансформативна, заради Плутон. При мен Марс е У3, У10 и Плутон У10, управители на Слънце/Уран, нормално е да задвижват промени, доста нажежени понякога.  :P

« Отговор #10 -: Юли 11, 2012, 02:09:21 pm »
Предстои ми такъв съвпад др.седмица.

При мен Плутон е У12, а Марс на 5-ти. Ще кажа, ако има нещо.

Иначе... през 2010 - на 4 гр. от съвпада съм започнала нова работа, където съм щастлива. ;)

« Отговор #11 -: Юли 11, 2012, 03:43:54 pm »
главното при съвпада е самоконтрола върху желанията, ако плуто е в карета по натал и тр.марс го активира да внимаваш за безрасъдни действия,ако е в опозета- да си по компромисен,а не да се налагаш,инатиш и да си непокорен,трудно предвид планетите и крайностите на плутон но това е целта самоконтрол,постигнеш ли го ти
дава издържливодн,постоянство и справяне със всяка ситуация,постигаш но без да си деструктивен и брутален- това е трансформацията на енергията в градивна
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #12 -: Януари 08, 2014, 01:57:56 pm »
Някой да има това ЧУДО в момента или скоро да е имал?Споделете ...

В момента се случва при мен...усещам прилив на енергия...желание за вътрешна и външна промяна/във външния вид/,имам желание да спортувам,да се движа,да променя храненето си...Съвпада е в 1 дом/Везни/...
Плутон ми Упр.2 дом - доколкото знам-освен с лични финанси се свързва и с Храненето ...
Марс ми Упр.2 дом/като стария Упр.на Скорпи/ и 7 дом/ДЦ Овен/.В Натала Плутон е в 1 дом,а Марс е в съвпад с МЦ...Съответно в Натала са в каре.
Наталната Венера - Упр.на съвпада е в 7 дом...в точна опозиция с тези двамата хубостници...

Имам огромното желание да си сменя и работата ...със съвсем друго поприще ,само ,че не знам какво :-\...то не,че има голям избор ;D...Дали това ми желание е породено от Марсчо съвпад Плутон?Вероятно ДА...
Някой има ли друга идея какво още може да означава всичко това?Тайничко се надявам и някоя Любов да се появи...

*

Нова

• 3491
« Отговор #13 -: Януари 08, 2014, 02:08:06 pm »
Този съвпад се случва на всеки две год. Досега как е било? Сега нямаш ли и каре транзитен плутон?, макар и с голям орбис. Аз съм с марс във везни на 12*и сега всеки миг се радвам, че частите на тялото ми са си още в правилните ракурси. Не съм станала жертва на покушение и не съм покушила никого, но луната в овен и марса върху сатурн държат всички на разстояние от вчера насам, влизат при мен с миши стъпки, бързо излизат и едвам поздравяват. Обявила съм пълен джихад в офиса. И най-интересното е, че ми харесва. Снощи интензивно скачах с гири в ръце един час и дяволите не ми излязоха.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #14 -: Януари 08, 2014, 02:13:35 pm »
И моят е на 13 везни, наближава му квадратурата с наталната позиция, но не го усещам. Всъщност моят е в 3ти дом и съм се захванала сериозно (уж) с четене и учене. Мислех, че това е от тригона на тр. сатурн към слънцето

« Отговор #15 -: Януари 08, 2014, 02:54:06 pm »
И аз го имам към момента съвпада в 12-ти дом.

Писах тези дни в някоя друга тема, че гледах филм за масов убиец онази вечер, много смърт, (Плутон)психологическо напрежение (12-ти дом) и рязане с ножове (Марс) имаше. По принцип никога не гледам филми с такава тематика, затова си помислих че съм отработила аспекта, но не!

Днес съвпадът става точен, снощи 2 от котките ми се сбиха, отидох да ги разтървам и едната ме ухапа много зверски по ръката, схванах се до китката и цял нощ ме боля.
Марс ми е У6, в натала Плутон опозира Луната ми в 6-ти дом, така че в момента освен че прави съвпад с натален Плутон, транзитен Марс опозира и натална Луна.

Да, както някой е писал по-горе, очаквам скоро и квадрат на транзитен към натален Плутон.

You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #16 -: Януари 08, 2014, 03:00:00 pm »
при мен е у2 марс, плутон у9

при квадрат или съвпад на тр. марс- записвам курсове, давам пари за някакви допълнителни квалификации
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Love-me

• *
  • 61
  • Serve, love, give
« Отговор #17 -: Януари 08, 2014, 04:00:03 pm »
На мен въпросният съвпад ми предстои на 25-ти този месец. В 5-ти дом се случва и същевременно Марс прави опозиция с наталната Луна. Марс е У12, а Скорпионът ми е интерсептиран в 6 дом. Преди 2 години не е имало някаква събитийност. Плутон и Марс нямат аспект в натала. Може би затова се разминавам леко. Но да видим и този път как ще е.

« Отговор #18 -: Януари 08, 2014, 05:23:31 pm »
Аз отскоро чета Астрология и преди не съм обръщала внимание на периодите,когато двамцата са съвпадали...И да... -скоро Тр.Плутон ще квадратира Наталния...Какво ли значи тази квадратура...трябва да се поровя да прочета...Момичета вие какво очаквате от нея...трансформации в домовете ,които са засегнати?

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #19 -: Януари 08, 2014, 05:31:19 pm »
И на мен ми предстои съвпад на тр Марс с Плутон, даже няколко пъти. Марс ще стане ретрограден на градус след Плутона ми.
Имам кристални спомени от съвпад на Марс с Плутон от август 2012 година. Тогава транзитните Марс и Сатурн съвпаднаха с Плутона ми, който е у9/10 и се намира в 8 дом. Много ползотворен период за реализацията ми. Тогава стартирах готин проект. Да видим как ще е сега.
Иначе сега Марс се разхожда из стелиума ми, но няма някакво проявление. Не го усещам до момента с нещо кой знае какво. Предстои съвпад със Слънцето,у7 скоро.