Здравей Гост

Един и същ сън

• 8 Отговора
  • 7155 Прегледи
Един и същ сън
« -: Юли 12, 2012, 03:18:12 pm »
Здравейте,надявам се,да няма такава тема(защото търсих, но не открих),ако има ме извинете
Та въпросът ми е сънували ли сте един и същи сън в продължение на години????
И ако някой знае какво означава да сънуваш едно и също нещо години подред,да сподели? :-\ :-\ :-\
Sales manager sex shop

*

Freya

• **
  • 1178
Re: Един и същ сън
« Отговор #1 -: Юли 13, 2012, 02:23:02 pm »
Повтарящ се сън означава, че посланието е много важно и няма да спре да се повтаря докато не му намериш решение, обърнеш внимание.
Имала съм такива, но с месеци, година най-много. Когато въпроса в реалния живот се реши или спре да те вълнува, тогава и сънищата спират. Сънят се опитва да привлече вниманието ти към нещо.
Ако искаш разкажи съня, ще се пробвам да го изтълкувам...

« Отговор #2 -: Юли 19, 2012, 12:07:30 pm »
Здравей,сега ще ти разкажа съня си:
Първо винаги се виждам малка на 6 7 години,как излизам от стаята си и тръгвам по дългия коридор и изведнъж от входната врата влиза нещо като мн странно човече с огромни очи и тънко тяло,то тръгва към мен, а аз срещу него............
след това мн ярка светлина ме заслепява и опитвайки се да разбера каква е ,тръгвам към нея
........невероятна гледка се разкрива пред очите ми-не мога да го опиша с думи......игра на цветове....
а най-забавното в целия ми сън е,че зад мене има две прасета,които се смеят и бият едно друго...и като ги видя се стряскам  :unsure: :unsure: :unsure:
това е... :)
Sales manager sex shop

« Отговор #3 -: Юли 19, 2012, 12:28:00 pm »
Сигурно си имала някакво ярко преживяване в детството или по-близкото минало - разкриването на някаква тайна или си станала свидетел на случка, която тогава ти се е сторила странна и те е впечатлила, а сега те вълнува под друга форма. :blink:
There's a little witch in every woman...

*

Uran

• 6041
« Отговор #4 -: Юли 22, 2012, 06:01:58 pm »
Здравей,сега ще ти разкажа съня си:
Първо винаги се виждам малка на 6 7 години,как излизам от стаята си и тръгвам по дългия коридор и изведнъж от входната врата влиза нещо като мн странно човече с огромни очи и тънко тяло,то тръгва към мен, а аз срещу него............
след това мн ярка светлина ме заслепява и опитвайки се да разбера каква е ,тръгвам към нея
........невероятна гледка се разкрива пред очите ми-не мога да го опиша с думи......игра на цветове....
а най-забавното в целия ми сън е,че зад мене има две прасета,които се смеят и бият едно друго...и като ги видя се стряскам  :unsure: :unsure: :unsure:
това е... :)

Очакваш ли нещо да те "избави" от свинщината на настоящето? Мечтаеш ли в посока на "чудеса" и разрешаване на проблемите с магическа пръчка?  :blink:

« Отговор #5 -: Август 17, 2012, 01:19:59 pm »
Благодаря на всички че сте отговорили :)
Ами решаването на проблемите  с магическа пръчка няма как да стане
Всеки човек си има проблеми,но започнах темата с тази цел някой да ми каже дали и на него се е случвало нещо подобно ,или пък да ми разтълкува съня :)
Sales manager sex shop

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #6 -: Август 26, 2012, 12:50:05 pm »
Благодаря на всички че сте отговорили :)
Ами решаването на проблемите  с магическа пръчка няма как да стане
Всеки човек си има проблеми,но започнах темата с тази цел някой да ми каже дали и на него се е случвало нещо подобно ,или пък да ми разтълкува съня :)

Щом сънуваш един и същ сън значи не си разгадала посланието му..  ;) бях чела е вдна книга, че в астралния свят има много същества, може тези чудновати образи да са такива и да не носят никакъво послание, не знам, ако искаш мога да ти пратя книгата.

« Отговор #7 -: Октомври 03, 2012, 04:20:00 pm »
Да, сънувал съм, даже понякога има продължение съня.

« Отговор #8 -: Януари 12, 2013, 04:14:39 pm »
На мен, често ми се случва да сънувам едно и също.... това не трябва да ви притеснява :-)
Всичко за астрологията и зодиите