Здравей Гост

Не ми се живее

• 124 Отговора
  • 15914 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: Не ми се живее
« Отговор #20 -: Юли 15, 2012, 09:36:25 pm »
освен това в натала са в секстил./ Сатурн и Луна /

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Юли 15, 2012, 09:37:05 pm »
Септември се очертава добър, нещата ще започнат да вървят нагоре, ще получиш помощ от партнъор :)

След квадратурата на Сатурн към наталната Венера ли? :'(
Просто нищо не е по-страшно от реверса на нодалната ос...ЧИСТИ...ЯКО...КАТО КОМИНОЧИСТАЧ Е.... :'( Толкова сажди..,пепел и кал си отива...,а в тях е събрано и сърцето ми...Мигове, спомени...,надежди...усмивки...и най-вече илюзии.... :'( :blink:

още преди това, при тригона с Юпитер. не е толкова страшна квадратурата с Венера - ще мине само веднъж, освен това ще прави тригон с Дсц-та. СЛВ ще мине съвпад Асц - нещата ще започнат да се нареждат. Септември има и новолуние съвпад с Плутон/Уран на МЦ  и тригон Венера - да се надяваме на добро ново начало и помощ по финнсовите въпроси.

Все си мисля...,че при мен ПОВЕЧЕ РАБОТИ СИДЕРАЛА...,А НЕ ТРОПИКАЛА... :'(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #22 -: Юли 15, 2012, 09:38:02 pm »
освен това в натала са в секстил./ Сатурн и Луна /

И при това най-точния аспект в картата... :blink:
И аз мисля така...като теб!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
« Отговор #23 -: Юли 15, 2012, 09:39:41 pm »
Всички полудяват понякога, някои сме луди постоянно, ама за мен не е проблем. И...обвинила те-не е била права-прости й-дете ти е...какво общо има вселената тука

То вярно, че човек най-много от главата си пати...

П.п. Моята на лили не ти ли хареса-баба, баба, ма си пее жената :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Юли 15, 2012, 09:44:05 pm »
Всички полудяват понякога, някои сме луди постоянно, ама за мен не е проблем. И...обвинила те-не е била права-прости й-дете ти е...какво общо има вселената тука

То вярно, че човек най-много от главата си пати...

П.п. Моята на лили не ти ли хареса-баба, баба, ма си пее жената :)

Има баби на 20...и момичета на 60... :blink:
ГОДИНИТЕ НЯМАТ ЗНАЧЕНИЕ...Има значение Луната...особено при жените!
Тя има СТУДЕНА ЛУНА ВЪВ ВОДОЛЕЙ...И НИКОГА ЕДНА ВОДОЛЕЙСКА ЛУНА НЕ МОЖЕ ДА ИЗПИТА ИСТИНСКИ ЧУВСТВА...-Съдба.... :'( :blink:

http://www.youtube.com/watch?v=9wGeD-NaTqw&feature=related

НО АЗ НЕ ТРЪГВАМ...ДОКАТО НЕ Я ВКАРАМ В ПРАВИЯ ПЪТ.... :-X :'(

*

Grace

• 2257
« Отговор #25 -: Юли 15, 2012, 09:46:23 pm »
в момента и твойта прогресивна е във Водолей - значи има нещо общо ... което трябва емоционално да изживееш ... :)

*

Papy

• 4343
« Отговор #26 -: Юли 15, 2012, 09:49:52 pm »
То кое прогресивно не й е във водолей :)
И се оплаква  :P

Ако бяха в някой воден щях да я питам :)

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #27 -: Юли 15, 2012, 09:58:23 pm »
Съжалявам, че се чувстваш така. Не те познавам и само това мога да кажа. Има такива периоди... понякога траят с години... Аз вярвам, че "и това ще мине". Децата са монета с две страни, както и всичко останало. По принцип дните до 18ти са кофти, Марс/Уран. Аз съм много скептична към общи прогнози, но досега Сюзън Милър много неща ми е целнала и сега пак. И аз отнесох едни много неприятни преживявания с много двуличие, нож в гърба, че го отнесе и сина ми, за когото човек убивам... Но се обърнах, тръгнах си, и моят час ще дойде и ще се разплатим с този човек. Аз умея да чакам. Но не влагам вече излишни емоции в нищо несъществено или независещо от мен.

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Юли 15, 2012, 10:03:19 pm »
в момента и твойта прогресивна е във Водолей - значи има нещо общо ... което трябва емоционално да изживееш ... :)

АНДЖЪК! :wub:
Прегръщам те...и те целувам по ТЕЛЧЕШКИ... :wub: :'(...Прогресирайки под хладните и необуздани звуци на Уран...,от който трябва да науча...,ЧЕ СУФИЗМА НА КОЙТО СЪМ ПОСВЕТЕНА ОТ 35Г...НЕ Е ЗА ТОЗИ СВЯТ....ЧЕ ЕМОЦИЯТА НЕ СЛЕДВА ДА БЪДЕ ПОКАЗВАНА...И ДОКАЗВАНА...И , ЧЕ ЛЮБОВТА...ТУК НЕ ГОВОРЯ ЗА МАРС И ВЕНЕРА/няма проблем с тази любов/...,А ОНАЗИ ПО НЕПТУН....Е ЗА ЕДИН ДРУГ СВЯТ...В КОЙТО УСЕЩАШ САМО РИТЪМА НА СЪРЦЕТО СИ...

Искренно и сърдечно ти БЛАГО-ДАРЯ ГРЕЙС.... :wub:

http://www.youtube.com/watch?v=9wGeD-NaTqw&feature=related

Тази песен...ми я пускаше сутрин и вечер...един кандидат кмет на Варна... :blink:...,луд и до днес по мен... ;D...ИЛИ ПО-СКОРО ПО ЕНЕРГИЯТА МИ...,КОЯТО НЕ МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ ДА КУПИ... :'( А..,АЗ ГО УЧЕХ НА ЛЮБОВ ВЪВ ВСИЧКИТЕ И ИЗМЕРЕНИЯ...
Днес в телефонен разговор от чужбина ми каза:" Няма значение цената на книгата ти...,ще откупя милиони екземпляри...и ще подаря на света една мъдрост...Това е най-скъпото лекарство...и никой все още не може да си го позволи!.то не се купува..Това разбрах от връзката си с теб" :'( :'( :'(

*

Papy

• 4343
« Отговор #29 -: Юли 15, 2012, 10:16:44 pm »
Марая, виж че има хора, които те ценят и обичат, а ти казваш, че не ти се живее... :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Юли 15, 2012, 10:19:52 pm »
Марая, виж че има хора, които те ценят и обичат, а ти казваш, че не ти се живее... :)

ЗАЩОТО ВИНАГИ СЪМ БИЛА ЧУЖДА СРЕД СВОИ...И СВОЯ СРЕД ЧУЖДИ.... :'( И от това...много , ама много боли.... :'(

*

Papy

• 4343
« Отговор #31 -: Юли 15, 2012, 10:21:52 pm »

ЗАЩОТО ВИНАГИ СЪМ БИЛА ЧУЖДА СРЕД СВОИ...И СВОЯ СРЕД ЧУЖДИ.... :'( И от това...много , ама много боли.... :'(

О да, знам, че е така, ама няма да се пльоскаш по г*з, я :)

*

Grace

• 2257
« Отговор #32 -: Юли 15, 2012, 10:27:06 pm »
Много Плутонова сила има в хороскопа ти :) драмата, както и способността да се възраждаш непрекъснато са ти вродени. В кризата е твоята сила, тогава даваш най-доброто от себе си :)  :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Юли 15, 2012, 10:33:45 pm »

О да, знам, че е така, ама няма да се пльоскаш по г*з, я :)

Папи... :wub:,
Мъдростта е най-ценното и изстрадано нещо...което човек придобива по пътя си...Мъдростта е болка...,болката днес и силата утре! Винаги съм казвала, че предупредения е въоражен...Винаги съм твърдяла..,че няма време...това е измислено за улеснение...Ние живеем в няколко паралелни свята..Някои от нас се раждат фрустрирани , други се раждат със свръх емоция..,която е готова да взриви света...Но всички търсим емпатия, съчувствие, любов...романтика...Всички се стремим към щастие...,а то е толкова имагинерно понятие... :blink:- еквилибристика на ума!
Понякога...пльосвайки се по гъз :blink:...от натъртеното осъзнаваме...,че не ни боли от удара..,а от спомена! Удара се забравя...-спомена трудно...Или като при раните...,когато остава белега... :wub:

*

Papy

• 4343
« Отговор #34 -: Юли 15, 2012, 10:39:40 pm »
Ама не се стърпя да напишеш г*з, а  ;D

За всичко си права и те разбирам много добре. Само за умирането не съм съгласна. Ако някой ден се предам, значи вече съм умряла, нищо че дишам. И това съм аз-с моя скромен плутонец. А пък ти с твоя-не съм съгласна такива да ги редиш... :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Юли 15, 2012, 10:39:56 pm »
Много Плутонова сила има в хороскопа ти :) драмата, както и способността да се възраждаш непрекъснато са ти вродени. В кризата е твоята сила, тогава даваш най-доброто от себе си :) :wub:

:o  Как разбра? :rolleyes: :wub:
Това е точно така...Просто и да искам да избягам от драмите живота ми ги дава в пъти повече...Някога преди години Ванга ми подари две графики...,някой и ги беше подари. ПТИЦАТА ФЕНИКС И НУТРИ...Питах я защо..,а тя ми отговори:
" След всяко долу...по-горе ке се качваш! Това си избрала...и твоята АМЕРИКА Е ТУК...ОТИ КЕ СЕ ВРАТИШ...КЕ ЯДЕШ ЗЕМЛЯТА И КЕ БАЦАШ/целуваш/ТРЕВАТА! КЕ ДОЙДЕ ДЕН ПО ДЕБЕЛИ ЦЪРВЕНИ КИЛИМИ КЕ ТЪПЧЕШ...И СИТЕ ДЕТО СА ТЕ ТЪПКАЛИ С УСМИВКА КЕ ТЪПЧЕШ!"
Плуто...и Уран на МЦ...Но понякога...просто понякога изпушвам.... :wub: :'(

http://www.youtube.com/watch?v=8abAdGL-HIw

Този поздрав е специално за теб! :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Юли 15, 2012, 10:45:09 pm »
"Много добри драматични ситуации започват с писък"  :blink:

Реверса на нодалната ос е цикличен -върни назад 18-19 г и виж какво се е случило тогава.Кой/какво си срещнала/започнала.Къде/какво е активирал тр.Юпитер и съответно какви аспекти са правили другите транзитни планети към натални Меркурий/Юпитер.
В момента Нептун ти размива "посоката",не е Юпитер,упр.на ЮЛВ -него вече го "познаваш".Нептун ти е непознат и сега е хванал оста ти АСЦ/ДСЦ ,нодалната ос и Меркурий.
Е,ето сега е момента да разбереш колко е" силно "Слънцето/Егото ти ,иначе Нептун ще те кара да се съмняваш в себе си,колко е "емпатична" Луната ти ,иначе Нептун ще те превърне в мъченик,колко е "хитър" Меркурий,иначе Нептун ще ти замъгли съзнателния ум,доколко си удовлетворена във взаимоотношенията си,иначе Нептун ще те превърне в жертва/спасител,доколко си "улучила" посоката/пътя ,иначе Нептун ще ти размие маркировката.

Или си позволяваш да се "изгубиш" в този период и да служиш или ще страдаш.

Не дълбай в тъмното ,ако си изгубила реалното.

Късмет! :blink:

Мерси много за коментара Пейшън! :wub:
Аз познавам НЕПТУН...Той е аспектиран...Труден ми е неаспектирания мажорно Юпитер...Той ме мъчи...И винаги е така...
Преди 18г...- Божеее...колко време...понесло бреме на своите плещи... :blink:...Помня...само светлина...власт...красота...и добри дела...
За тях ли плащам?
 :-\ :rolleyes: :'(

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Юли 15, 2012, 10:47:47 pm »
Ама не се стърпя да напишеш г*з, а  ;D

За всичко си права и те разбирам много добре. Само за умирането не съм съгласна. Ако някой ден се предам, значи вече съм умряла, нищо че дишам. И това съм аз-с моя скромен плутонец. А пък ти с твоя-не съм съгласна такива да ги редиш... :)

Гъза си е гъз...дали с апостроф или без апостроф...Думите не са важни, а мислите...Е на това се опитвам да науча близките до себе си..и онези , които трябва да го научат...Дали ще прикрием нещо с една запетайка няма значение...смисъла Папи...,смисъла- той е важен.... :wub: :'(

*

Papy

• 4343
« Отговор #38 -: Юли 15, 2012, 10:51:00 pm »
Смисълът ти е ясен, емоцията-и тя  :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #39 -: Юли 15, 2012, 10:59:20 pm »
Смисълът ти е ясен, емоцията-и тя  :wub:

Извода...с кое не се справям?! :-\ :rolleyes: С кое не мога да се примиря? :rolleyes:
С глупоста... :rolleyes:..с омразата...с лицемерието...Всичкото това е слабост...,както и всяка сила е слабост... :rolleyes: