Здравей Гост

Не ми се живее

• 124 Отговора
  • 15996 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Не ми се живее
« Отговор #40 -: Юли 15, 2012, 11:08:36 pm »
Смисълът ти е ясен, емоцията-и тя  :wub:

Извода...с кое не се справям?! :-\ :rolleyes: С кое не мога да се примиря? :rolleyes:
С глупоста... :rolleyes:..с омразата...с лицемерието...Всичкото това е слабост...,както и всяка сила е слабост... :rolleyes:
Да-и аз се зачудих с кое не се справяш-може би не приемаш, че някой хора просто са си такива-аз им викам дребни хорица  ;D
Ако ще и 100 плутона да имаше, с дребосъка на глава трудно се излиза
Така че...примири се-и те са Божие творение

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #41 -: Юли 15, 2012, 11:12:35 pm »

Извода...с кое не се справям?! :-\ :rolleyes: С кое не мога да се примиря? :rolleyes:
С глупоста... :rolleyes:..с омразата...с лицемерието...Всичкото това е слабост...,както и всяка сила е слабост... :rolleyes:
Да-и аз се зачудих с кое не се справяш-може би не приемаш, че някой хора просто са си такива-аз им викам дребни хорица  ;D
Ако ще и 100 плутона да имаше, с дребосъка на глава трудно се излиза
Така че...примири се-и те са Божие творение

Така е...,но аз ги приемам...НЯКЪДЕ В МЕН НЕЩО НЕ Е ПРИМИРЕНО...И тук въобще не става дума за законите на Хермрс...,ДУХ-Овността...Тук става дума за едни по-различни вибрации към които е запътен света....Май в това е проблема... :-\ :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
« Отговор #42 -: Юли 15, 2012, 11:23:57 pm »
И аз не знам какво става  :-\
Все по-рядко виждам щастливи хора

*

Марая

• 28287
« Отговор #43 -: Юли 15, 2012, 11:29:51 pm »
И аз не знам какво става  :-\
Все по-рядко виждам щастливи хора

:72:....Даа.., за съжаление липсва хармонията...А тя е щастието! :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #44 -: Юли 15, 2012, 11:32:05 pm »

Търсиш ли отговор на въпросите си или просто искаш да бъдеш чута? :blink:

Търся...просто търся...Вечно търся... :-\

« Отговор #45 -: Юли 15, 2012, 11:58:02 pm »
Човешко, твърде човешко. :blink: Дано тези откъси от Ницше помогнат.

Изкуството на чакането е толкова трудно постижимо, че дори великите писатели са предпочели да използват като мотив за поетичните си творби тъкмо неумението да чакаме. Такъв е случаят при Шекспир с Отело, при Софокъл с Аякс, който нямаше да се самоубие и това желание щеше да му се стори вече ненужно, ако бе изчакал само още един ден, докато се охладят неговите разбунени чувства, както намеква предсказанието на оракула; навярно би изиграл и някой номер на коварните нашепвания на засегнатата суета и би си казал: кой ли пък в моя случай не е вземал погрешно овца за герой? Нима това е толкова чудовищно? Напротив, то е нещо напълно човешко. По този начин Аякс щеше да се утеши. Но страстта не желае да чака; трагичните сътресения в живота на велики мъже често се дължат не толкова на конфликта им с епохата и с низостта на тяхното обкръжение, а на неспособността им да отложат делото си с година, две; те просто не могат да чакат.

Голямо преимущество ще е за нас, ако веднъж се оттеглим в по-значителна степен от настоящето си и се понесем от неговия бряг назад в океана на отшумели световни размисли. Поглеждайки брега оттам, навярно за пръв път ще съзрем цялостните му форми, а когато го доближим отново, ще имаме преимуществото да го разбираме като цяло по-добре от тези, които никога не са го напускали.
There's a little witch in every woman...

*

Марая

• 28287
« Отговор #46 -: Юли 16, 2012, 01:14:31 am »

Изкуството на чакането е толкова трудно постижимо, че дори великите писатели са предпочели да използват като мотив за поетичните си творби тъкмо неумението да чакаме. Такъв е случаят при Шекспир с Отело, при Софокъл с Аякс, който нямаше да се самоубие и това желание щеше да му се стори вече ненужно, ако бе изчакал само още един ден, докато се охладят неговите разбунени чувства, както намеква предсказанието на оракула; навярно би изиграл и някой номер на коварните нашепвания на засегнатата суета и би си казал: кой ли пък в моя случай не е вземал погрешно овца за герой? Нима това е толкова чудовищно? Напротив, то е нещо напълно човешко. По този начин Аякс щеше да се утеши. Но страстта не желае да чака; трагичните сътресения в живота на велики мъже често се дължат не толкова на конфликта им с епохата и с низостта на тяхното обкръжение, а на неспособността им да отложат делото си с година, две; те просто не могат да чакат. [/i
Голямо преимущество ще е за нас, ако веднъж се оттеглим в по-значителна степен от настоящето си и се понесем от неговия бряг назад в океана на отшумели световни размисли. Поглеждайки брега оттам, навярно за пръв път ще съзрем цялостните му форми, а когато го доближим отново, ще имаме преимуществото да го разбираме като цяло по-добре от тези, които никога не са го напускали.

Mnogo Благодаря! :wub:

Ницше....А според медицината - "красив шизофреник"...Изследвала съм картата му..и в моя форум дори има цяла тема посветена на него...и знаеш ли понякога се питам...КОЕ ОПРЕДЕЛЯ ХОРАТА ЗА ШИЗОФРЕНИЦИ? И ДАЛИ ВСЪЩНОСТ... :rolleyes: ЗДРАВИТЕ НЕ СА БОЛНИ, А ШИЗОФРЕНИЦИТЕ ЗДРАВИ? :rolleyes:

„Сам да приемаш себе си като съдба, да не искаш нищо друго - в подобни състояния това е просто висш разум.“
„От всичко написано най обичам написаното със собствената кръв. Пиши с кръв за да разбереш,че кръвта е дух!“

'Човек трябва да носи хаос в душата си, за да може да роди танцуваща звезда.“ — от „Тъй рече Заратустра“
 "Кое е по-вредно от всеки порок?Да се съчуства на слабите и сакатите - Християнството!"
"Нека гинат слабите и уродливите!Трябва дори да им се помага да гинат."
"Само извървените мисли са ценни!"
„Човекът започва там, където свършва държавата.“

„Веднъж завинаги искам да не знам много - Мъдростта слага граници и на познанието.“

„Ако твърде дълго гледаш в бездната, тя ще погледне в теб.“

„Имаш ли своето "защо?" в живота, ще можеш да понесеш почти всяко "как?".“

:wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #47 -: Юли 16, 2012, 01:22:23 am »
И това го казвам много ОТГОВОРНО И ЧЕСТНО...ПЪРВО ПРЕД СЕБЕ СИ...,ПОСЛЕ ПРЕД ГЛОБАЛНАТА МРЕЖА...И НЕ НА ПОСЛЕНО МЯСТО ПРЕД ВСИЧКИ ВАС...КОИТО МЕ ЧЕТЕТЕ.... :'(

Нищо не е по-трудно и по-сложно от реверса на Нодалната ос....Транзитите на Плутон , Уран и Нептун са бледо копие пред реверса...

Та..,ако ще и хорар да е...,ако ще и картата ми...като ЗНАМЕ Е В НЕТА...Въпроса е ЩЕ ОЖИВЕЯ ЛИ...Аз наистина съм на границата?
Само като прочетох заглавието на темата ми стана ясно, кой е авторът, без да съм погледнала
На 15 юли, моята сестра, ако не се беше затрила, щеше да навърши 57г. и всичко щеше да е по-различно... Има хора с къде по-големи и съдбовни проблеми от твоите самосъжаления и излишен драматизъм, на който не му се вижда края...
Пуснах ти хорар за гр. Варна- предполагам там си се намирала, когато си пуснала темата
Асц. водолей- единият У1 Уран във 2д ретро, другият У1 Сатурн в 8д- искрена си в писанията, съжаляваш за изразходени пари и средства, като в същото време си мислиш за живота и смъртта. У6 Луната и твой сигнификатор е в 5д- така че здравето ти, и конкретно въпроса  с оцеляването, е в дома на творчеството и децата, благодарение на тях ще продължиш напред. ПФ ти попада в 1д- късметът е с теб, заедно и с ретро Нептун там- полека с чашките, мила, алкохолът не разрешава проблемите, а и да ти имам проблемите- имала си- дала си, а щом сега съжаляваш, значи и ти не си давала от чисто сърце, а си го правила с користна цел... "Каквото дава дясната ръка, лявата не трябва да знае" е писано в Светото писание, т.е. дава се без да се очаква нещо повече от едно "Благодря!", а предполагам че такова е имало по време на даването... На Луната предстои само един аспект- тригон със Сатурн У1, 12, а Сатурн е съвпад със звездата Спика- ще оцелееш и още как, психически и физически.
 :29:

Благодаря за включването..
НА ЧУЖД ГРЪБ И 100 ТОЯГИ СА МАЛКО....НЕЩО СИ СЕ ПООБЪРКАЛА.... :blink:
НЕ ТИ СИ ЧОВЕКА НА КОЙТО ТРЯБВА ДА КАЖА И ДА СПОДЕЛЯ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ...С ТОЗИ СИ ПОСТ ИЗЛАГАЦИЯТА ТИ Е ОГРОМНА..,ЗАЩОТО ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБ ТУК ИМА ПИШЕЩИ КОИТО РЕАЛНО ЗНАЯТ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА.... :blink:
НЕ СИ ПРАВИ ТРУД С ХОРАРИТЕ- НИЩО НЕ ПОЗНАВАТ...ИЛИ ПО-СКОРО ТИ НЕ МОЖЕШ ДА ГИ ТЪЛКУВАШ!
АКО НЕ ТИ ХАРЕСВА ПОСТА МИ...ПРОСТО ГО ИЗДУХАЙ! СИТИЯ НА ГЛАДЕН НЕ ВЯРВА!
и ето първия урок- каквото повикало-такова се обадило....
по-внимателно с хейтърството! :-X не засягай лично...и по-добре, като нямаш какво да кажеш...да помълчиш...ДОРИ И В ИМЕТО НА СЕСТРА ТИ! :-X

И ТЪЙ КАТО МНОГО ТИ ЗНАЕ УСТАТА...ПОЖЕЛАВАМ НА ДЕЦАТА ТИ ДА ПРЕЖИВЕЯТ ТОЧНО ТОВА, КОЕТО ПРЕЖИВЯВАМ АЗ В ПОСЛЕДНИТЕ 2 Г., А ТИ ДА СИ ЖИВА...И ДА ГО ВИЖДАШ.... ' ДА ДРАМАТИЗИРАШ ТАКА КАКТО АЗ" :blink:

П.П. Сетих се да ти кажа още нещо...Благодарение на такива хейтъри...научавам, че съм на правилния път....

ама, че злобарка...Пфууу....
« Последна редакция: Юли 16, 2012, 01:37:59 am от Марая »

*

Марая

• 28287
« Отговор #48 -: Юли 16, 2012, 01:28:29 am »

Търсиш ли отговор на въпросите си или просто искаш да бъдеш чута? :blink:

Търся...просто търся...Вечно търся... :-\

Ето ти един (не)астрологичен отговор: "Търсенето определя предлагането" и един астрологичен:"Сатурн и митниците/границите". :blink:

:72: Много...,ама много съгласна....И по сидерал и по тропикал... :rolleyes: По сидерал везна...или 12-ти дом...По тропикал все още в 11-ти...Аналогията на 2-та дома....

*

Марая

• 28287
« Отговор #49 -: Юли 16, 2012, 01:40:44 am »

НЕ СИ ПРАВИ ТРУД С ХОРАРИТЕ- НИЩО НЕ ПОЗНАВАТ...ИЛИ ПО-СКОРО ТИ НЕ МОЖЕШ ДА ГИ ТЪЛКУВАШ!
АКО НЕ ТИ ХАРЕСВА ПОСТА МИ...ПРОСТО ГО ИЗДУХАЙ! СИТИЯ НА ГЛАДЕН НЕ ВЯРВА!
и ето първия урок- каквото повикало-такова се обадило....
по-внимателно с хейтърството! :-X не засягай лично...и по-добре, като нямаш какво да кажеш...да помълчиш...ДОРИ И В ИМЕТО НА СЕСТРА ТИ! :-X
Доколкото прочетох, ти си се обърнала към ВСИЧКИ с ясно написаното желание да ти погледнем натала или да пуснем хорар, а ако не ти е харесала интерпретацията ми- много ти здраве! Но чак пък да ти духам поста или да ти правя вятър на завет, няма да стане  ;) И ти гладна ли си? А откъде знаеш аз дали съм сита, а? Говориш, колкото да не заспиш, само че пак сбърка раздела- има си тема "Лафче"

п.п. Мълчи се, когато се отбелязва кончината на някой, а и вече сме 16-ти, когато ти писах, така че си гледай работата!

Толкова буквално приемаш нещата..,че си смешна...СИТ И ГЛАДЕ...-Има много аналогии...
Ако не спреш да се занимаваш ЛИЧНО...ЩЕ ПОСЛЕДВА БАН! :-X
Мълчи си...когато нямаш какво да кажеш! Излез и крещи на улицата или в гората..
АКО ГОВОРИШ ЗА ХОРАР КАЧИ КАРТА- ФОРУМА Е АСТРОЛОГИЧЕН!

« Отговор #50 -: Юли 16, 2012, 01:52:44 am »

Изкуството на чакането е толкова трудно постижимо, че дори великите писатели са предпочели да използват като мотив за поетичните си творби тъкмо неумението да чакаме. Такъв е случаят при Шекспир с Отело, при Софокъл с Аякс, който нямаше да се самоубие и това желание щеше да му се стори вече ненужно, ако бе изчакал само още един ден, докато се охладят неговите разбунени чувства, както намеква предсказанието на оракула; навярно би изиграл и някой номер на коварните нашепвания на засегнатата суета и би си казал: кой ли пък в моя случай не е вземал погрешно овца за герой? Нима това е толкова чудовищно? Напротив, то е нещо напълно човешко. По този начин Аякс щеше да се утеши. Но страстта не желае да чака; трагичните сътресения в живота на велики мъже често се дължат не толкова на конфликта им с епохата и с низостта на тяхното обкръжение, а на неспособността им да отложат делото си с година, две; те просто не могат да чакат. [/i

Ницше....А според медицината - "красив шизофреник"...Изследвала съм картата му..и в моя форум дори има цяла тема посветена на него...и знаеш ли понякога се питам...КОЕ ОПРЕДЕЛЯ ХОРАТА ЗА ШИЗОФРЕНИЦИ? И ДАЛИ ВСЪЩНОСТ... :rolleyes: ЗДРАВИТЕ НЕ СА БОЛНИ, А ШИЗОФРЕНИЦИТЕ ЗДРАВИ? :rolleyes:

Днес гледах един филм с Антъни Хопкинс, "Доказателството". Играеше вече починал луд  гений - математик, чиято дъщеря е наследила болестта му и мислено говореше с него. Попита го дали е луда. Ето какъв беше отговорът: "Добре си. Лудите никога не си задават въпроса дали са луди. Никога не се съмняват в своята нормалност." ;) В този смисъл, каквато и официална диагноза да е имал Ницше, със сигурност не е бил луд.  ;) Около него има много спорове и спекулации, но аз симпатизирам на философията му все повече. Само повърхностен човек би възприел крайните му писания буквално. Или човек с цел, както е постъпил всъщност Хитлер. :blink:

Колкото до поста на akruks, най-вече подчертаната част, на мен не ми прозвуча обидно или грубо, а по-скоро като призив да се погледне по-мащабно на проблема, да се помисли и за близките и хората, които те обичат. Те винаги ще се питат защо и кое е било достатъчно силно, за да предпочетеш смъртта пред помощта им. Добрата новина Марая е, че ти вътрешно знаеш, че има надежда. Иначе нямаше да пуснеш тази тема, ти търсиш помощ - значи очакваш и да я получиш. Всичко това е дело на несъзнателното. :blink:
There's a little witch in every woman...

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #51 -: Юли 16, 2012, 01:56:32 am »
Разперените за прегръдка ръце са много удобни за разпване... Но сами се заковаваме, сами се нанизваме на кОла на собственото си очакване. Докато го има очакването да получи човек, винаги ще има и липса.

*

Марая

• 28287
« Отговор #52 -: Юли 16, 2012, 02:07:21 am »

Днес гледах един филм с Антъни Хопкинс, "Доказателството". Играеше вече починал луд  гений - математик, чиято дъщеря е наследила болестта му и мислено говореше с него. Попита го дали е луда. Ето какъв беше отговорът: "Добре си. Лудите никога не си задават въпроса дали са луди. Никога не се съмняват в своята нормалност." ;) В този смисъл, каквато и официална диагноза да е имал Ницше, със сигурност не е бил луд.  ;) Около него има много спорове и спекулации, но аз симпатизирам на философията му все повече. Само повърхностен човек би възприел крайните му писания буквално. Или човек с цел, както е постъпил всъщност Хитлер. :blink:

Колкото до поста на akruks, най-вече подчертаната част, на мен не ми прозвуча обидно или грубо, а по-скоро като призив да се погледне по-мащабно на проблема, да се помисли и за близките и хората, които те обичат. Те винаги ще се питат защо и кое е било достатъчно силно, за да предпочетеш смъртта пред помощта им. Добрата новина Марая е, че ти вътрешно знаеш, че има надежда. Иначе нямаше да пуснеш тази тема, ти търсиш помощ - значи очакваш и да я получиш. Всичко това е дело на несъзнателното. :blink:

Нужно е да си прочел повече постове...,за да прецениш...Има думи и изречения...има фрази , които показват за какво иде реч...Но не това е тема на разговора... :blink:

Истината е , че последните 2 г. живота ми е АД. И то не по отношение на емоцията свързана с мъж...,а в съвсем друго ествство...Много от пишещите тук ме познават лично...,а някои от тях знаят и същината на проблема...АЗ СЪМ ЛУДА ПО НИЦШЕ...И УЖАСНО МНОГО ГО ХАРЕСВАМ...В ПОДЧЕРТАНИТЕ ОТ МЕН НЕГОВИ ЦИТАТИ..МОЖЕШ ДА ДОЛОВИШ КЪДЕ СЕ КРИЕ ПРОБЛЕМА МИ... :'(

Другото...интересно нещо е..,че като представител на огнения триплицитет...аз съм БЪРЗА , ИМПУЛСИВНА...ЕКСПРЕСИВНА...От няколко месеца наистина съм на границата...и това..,което преживявам едва ли някой от пишещите тук може да изживее.....И да...,за мен винаги е имало поне два изхода...въпроса е , че МИ ОМРЪЗНА!
Търся отговори на въпросите...и всеки разговор е добре дошъл...Той утре може да бъде в помощ и на други! :wub:
« Последна редакция: Юли 16, 2012, 02:16:03 am от Марая »

*

Марая

• 28287
« Отговор #53 -: Юли 16, 2012, 02:09:07 am »
Разперените за прегръдка ръце са много удобни за разпване... Но сами се заковаваме, сами се нанизваме на кОла на собственото си очакване. Докато го има очакването да получи човек, винаги ще има и липса.

Няма очаквания...Има липса на ЧОВЕЩИНА...ЛИЦЕМЕРИЕ, ПОШЛОСТ , ПОДЛОСТ И ЛЪЖА...Света се променя...високочестотните вибрации...действат. Идва време на нови общества. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #54 -: Юли 16, 2012, 07:28:21 am »

Няма очаквания...Има липса на ЧОВЕЩИНА...ЛИЦЕМЕРИЕ, ПОШЛОСТ , ПОДЛОСТ И ЛЪЖА...Света се променя...високочестотните вибрации...действат. Идва време на нови общества. :blink:

Какви вибрации бе, душа?
Не забравяй, че сме в български форум - все ще се намери някой да ти каже колко си тъп, дори в отговор на вик за помощ.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #55 -: Юли 16, 2012, 10:12:03 am »
НАЙ-ХУБАВИЯТ ДЕН
Майка Тереза

Най-хубавият ден - днешния.
Най-голямата спънка - страхът.
Най-лесното нещо - да се заблудиш.
Най-голямата заблуда - че друг е виновен за неуспеха ти.
Най-трудното - да постигнеш мечтите си.
Най-непостижимото - да угодиш на всички.
Най-глупавото нещо - оправданието.
Най-голямата грешка - да паднеш духом.
Най-голямото поражение - да се предадеш без бой.
Коренът на всички злини - егоизмът.
Най-хубавото развлечение - работата.
Най-полезното нещо - опитът.
Най-безполезното нещо - мързелът.
Най-лошото поражение - отчаянието.
Най-необходимото - домашното огнище.
Най-верните приятели - родителите.
Най-големите дарители - учителите.
Най-добрите учители – децата.
Най-големият ти враг - ти самият.
Най-опасният човек - лицемерът.
Най-лошият съветник - гневът.
Най-коварните чувства - омразата и завистта.
Най-голямото щастие – да си полезен на другите.
Най-големият успех - да изкорениш недостатъците си.
Най-неприятния недостатък – лошото настроение.
От какво не можеш да избягаш - от проблемите.
Най-първата необходимост - общуването.
Най-краткият път - правилният.
Най-дългият път - да се водиш по чужд акъл.
Най-красивият подарък – прошката .
Най-добрата защита – усмивката.
Най-приятното усещане - вътрешният мир.
Най-голямото удоволствие - изпълненият дълг.
Най-голямото разочарование - предателството.
Най-обезличаващото - подражанието.
Никой не може да ти отнеме: образованието, опита и спомените.
Най-важното нещо, което носиш със себе си - умът.
Най-доброто лекарство – оптимизмът.
Най-мощната сила на света – вярата.
Най-стимулуращият дар – надеждата.
Единствената реалност – любовта.

Животът е предизвикателство - посрещни го.
Животът е дар - приеми го.
Животът е приключение - осъществи го.
Животът е мъка - надмогни я.
Животът е дълг - изпълни го.
Животът е игра - изиграй я.
Животът е тайнство - открий го.
Животът е песен - изпей я.
Животът е възможност - използвай я.
Животът е пътешествие - извърши го.
Животът е обещание - спази го.
Животът е любов - открий я.
Животът е красота - възхвали я.
Животът е истина - осъзнай я.
Животът е битка - приеми я.
Животът е загадка - разреши я.
Животът е цел - постигни я.

Хората са неразумни, нелогични и егоистични,
въпреки това, обичай ги.

Когато вършиш добро, ще ти припишат
егоистични мотиви и задни мисли,
въпреки това, прави добро.

Когато имаш успехи, печелиш фалшиви
приятели и истински врагове,
въпреки това, имай успехи.

Доброто, което правиш, утре ще бъде забравено,
въпреки това прави добро.

Честността и откритостта те правят уязвим,
въпреки това, бъди честен и открит.

Това, което си построил с дългогодишна
работа, може да бъде разрушено за една нощ,
въпреки това продължавай.

Твоята помощ наистина е нужна, но хората
може би те нападат, защото им помагаш,
помогни им въпреки това.

Дай на света най-доброто от себе си, и те ще
извадят зъбите ти, въпреки това, дай на света най-доброто от себе си

Марая, знам как се чувстваш, и аз изживявам подобен период със обрата на възлите но по оста 4-10 и тр.Юпитер през МС в опозе на Слънцето- не е щастлив период,но ще отцелеем, Стрелци / силна вяра/ със  силен Плутонов елемент/ отцеляване/ никога не се предават....еле пък в борбата за живот срещу смъртта :mellow:

с Плутон ти е проблема - приемането и смирението,прощаваш,но не забравяш,не приемаш и не се смиряваш с хорските недостатъци,приеми ги такива каквито са ,колкото и да боли , когато те наранява и предава своята кръв /децата/ те са наше творение,като творци къде сбъркахме, ами където и да сме сбъркали -Майката Тереза го е казала много добре- въпреки това продължавай....да правиш добро, приеми ги със всичките им недостатъци, всеки има да учи уроци и те ще научат свойте ;)
Когато съм наранена,особенно от най-близък,вместо да изживявам емоцията отвътре и да ме разкъсва и да искам да сложа край ,Плутон на Асц. ме научи да излизам извън ситуацията, без драми и да погледна нещата от птичия поглед на Юпитер,отвисоко и от страни,а не отвътре на ситуацията и да приема смирено ставащото като част от пътя,защото не мога да го променя,то вече е факт и приемайки го да го оставя в миналото завинаги, без да позволявам да го натиквам надълбоко и то да ме разяжда отвътре с години :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
« Отговор #56 -: Юли 16, 2012, 11:51:04 am »
Мерси  Стреличка!
Защо Плутон?! :rolleyes:
Няма твърди транзити...към момента. :rolleyes:
Според мен Юпитер е основен виновник...Колкото повече го мисля, толкова повече съм сигурна , че не е само бенефик.... :'(

« Отговор #57 -: Юли 16, 2012, 12:18:12 pm »
Марая,не знам дали Юпитер е виновен,но знам как се чувстваш.Мисля,че тр.Нептун е не по-малко виновен.В момента квадратира и моята нодална ос,а при мен възлите са пред възврат.Повярвай ми,изпитанията са за силните.....  :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #58 -: Юли 16, 2012, 01:10:56 pm »
Марая,не знам дали Юпитер е виновен,но знам как се чувстваш.Мисля,че тр.Нептун е не по-малко виновен.В момента квадратира и моята нодална ос,а при мен възлите са пред възврат.Повярвай ми,изпитанията са за силните.....  :wub:

Мдаа...Нептун е в квадратура към нодалната ос.... :rolleyes:

И за изпитанията си права... :blink:
Мерси за включването! :wub:

*

Stella

• 7765
« Отговор #59 -: Юли 16, 2012, 01:45:51 pm »

Възвратът на възлите е най-хубавия период в живота на човека. поне при мен беше така - вземаш живота си в ръце.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥