Здравей Гост

какво означава според вас ?

• 5 Отговора
  • 2734 Прегледи
« -: Февруари 16, 2006, 07:53:55 pm »
здравейте!!! много съновници разрових ,но не намерих никъде това,което ме интересуваше! сънувах как с един познат,с който сме имали интимни отношения,но не сме преспивали заедно сме някъде на екскурзия с приятели и цяла вечер се опитваме да се усамотим.Накрая като намерихме спокойно място аз се сепнах и се събудих... Според вас какво трябва да означава?има ли някакъв по-особен смисъл? Предварително ви благодаря!
« Последна редакция: Февруари 17, 2006, 12:02:02 am от Кама Сутра »

Сексът без любов е празно прежияване.Но като за празно преживяване е доста добро.
Уди Алън

*

АН

« Отговор #1 -: Февруари 16, 2006, 08:12:19 pm »
провокативен ник :D

Всичките ни сънища сигурно имат смисъл и послание.
В случая е може би да надникнеш някъде много навътре в себе си, да разбереш какво наистина желаеш и да имаш сили да го следваш :)  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2 -: Февруари 16, 2006, 08:27:58 pm »
Цитат
"...и цяла вечер се опитваме да се усамотим. Накрая като намерихме спокойно място аз се сепнах и се събудих..."
мдам...и при мен е така, ако случайно ми се случи да сънувам еротичен сън  ;)  в най-интересния момент без да искам се събуждам...  :blink:  :D  :lol:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3 -: Февруари 16, 2006, 11:43:24 pm »
ми то изглежда като еротичен сън,но никак не приличаше на такъв...по-скоро на бягство...сякаш бягахме от нещо...

Сексът без любов е празно прежияване.Но като за празно преживяване е доста добро.
Уди Алън

*

lin

• *
  • 96
« Отговор #4 -: Февруари 17, 2006, 09:13:17 am »
Според мен, щом се събуждате на сюблимния момент  ;) , то някак подсъзнателно искате да прекратите "случващото се"  :)

В твоя случай Кама Сутра  е много вероятно всъщност да не желаеш въпросния човек и затова просто си прекратила сънуването.
Някои хора го правят съзнателно, някои не - прекратяването на сънища де.

Аз специално еротичните си такива никога не ги прекъсвам  :D  ;)  

« Отговор #5 -: Февруари 17, 2006, 04:20:30 pm »
ха ха ми може,но ако трябва да съм откровена аз определено желая този човек...но  по-скоро май се уплаших,че това наистина може да стане колкото и невероятно да е... :lol:  

Уди Алън