Здравей Гост

Натална карта - разчитане

• 30 Отговора
  • 6198 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: Натална карта - разчитане
« Отговор #20 -: Юли 22, 2012, 07:23:09 pm »

Още нещо да споделя за себе си ,най - големия проблем във връзките ми са недоверието и ревността .Не мога да се доверя дори 50% на човека до мен ,изобщо трудно ми е да се доверявам като цяло на хората.От къде идва това мое недоверие ?   :(

това е по скорпиона, всички скорпиони имат много добра интуиция и усещат дълбоките намерения на човека от среща, много често, когато са неосъзнати и от самият човек. Но при теб Плутон е в 1 дом и Луна в 8 дом, трябва да си родена по-късно от 12:45, за да си с асц Скорпион.

За момчето и наталната му карта - пиша каквото виждам, но все пак ти си знаеш най-добре.

Хубаво е, че е с 8 години по-голям от теб - зрял е, освен това единствените мъже, които винаги искат сериозна връзка, са мъже със силни Везни в натала - те имат нужда от пълноправни партньори. Неговият Меркурий също е много добре поставен, на трон в съвпад с МЦ, ще можете винаги да се разберете, да комуникирате. Неговият Юпитер и твоят са в тригон, и това е много хубав духовен аспект, винаги ще сте на едно мнение за по-глобални/обществени неща като образование, инвестиции, какви книги обичате да четете и т.н.

Аз бих ти казала, аз защо бих му се доверила - има тригон между светилата, съзнанието му е във връзка с подсъзнанието, наясно е със себе си, доста лични драми са му спестени и когато е раждан у тях е царяла много хармонична атмосфера и предполагам и до днес е доста спокоен човек, въпреки натоварения 1 дом. Вярно е, че има опозиция на Луна с Уран, но все пак трябва да има малко екшън :blink: :P.

Марс в съвпад с Венера в Лъв - честен е, има достойнство, гордост и понякога безцеремонно ще си казва какво мисли. Съвпадът на Марс и Венера дава малко по-странни мъже и жени - при тях архетипно женски качества и мъжки се проявяват едновременно. Поне моите познати мъже с този аспект, са много разбрани и разбират жените като цяло.
Лъвът като фиксирана зодия си е мързелив, и рядко би си направил труда да изневерява, особено ако го ценят достатъчно. освен това неговата Венера е в съвпад с твоето Слънце, това е изключително хубав аспект за приятелство.

Иначе Луните са Ви в съвпад, доста си приличате, като цяло, но моята теория, е, че в 21 век, е най-добре да се събереш с партньор, с който си приличате и ще се подкрепяте взаимно. Тъй или иначе в обществото е пълна война, ако и у Вас водиш война, няма как да издържиш на напрежението.

При него Плутон аспектира И Марс и Венера - дълбоки са му чувствата.  ;) 
« Последна редакция: Юли 22, 2012, 07:53:43 pm от Anabell »
When One Door Closes Another Door Opens

*

Asol

• 4140
« Отговор #21 -: Юли 22, 2012, 07:23:33 pm »

Още нещо да споделя за себе си ,най - големия проблем във връзките ми са недоверието и ревността .Не мога да се доверя дори 50% на човека до мен ,изобщо трудно ми е да се доверявам като цяло на хората.От къде идва това мое недоверие ?   :(
 Благодаря на всички за отговорите !  :blink:

Ти написа причината в досегашните си коментари. Най-вероятно, защото не вярваш достатъчно в себе си. С опозицията Слънце - Сатурн на "видно място" макар и с по-голям орбис, може и да се чувстваш доста неуверена и да търсиш авторитети извън себе си. Чакаш инициативата от срещуположния човек, не я поемаш ти.

« Последна редакция: Юли 22, 2012, 07:37:45 pm от Asol »

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #22 -: Юли 22, 2012, 08:30:27 pm »
Някой беше описал Венерите в падение като "гладните" Венери на Зодиака, но във всяка една такава Венера "дреме" една Венера в екзалтация. Затова и подобни Венери има в наталните карти на хора на изкуството или просто на такива, които притежават добър естетически вкус. Вероятността да са доста суетни и да държат на добрия външен вид е много голяма.

За мен е вярно. И за изкуството, и за суетата.  ;D

aya, имаш тригон Венера/Нептун, а за мен аспектите Венера/Нептун винаги дават едно улеснено "бягане" от нормата и рутината, обикновено с романтична цел.

И аз искам анализ, ама нъцки.  ;D

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #23 -: Юли 22, 2012, 08:48:54 pm »
ето, Анабел!

*

aya

• 34
« Отговор #24 -: Юли 22, 2012, 09:22:18 pm »
Anabell , отново благодаря за изчерпателния отговор.Имам само някои неясноти -
Цитат
Вярно е, че има опозиция на Луна с Уран, но все пак трябва да има малко екшън :blink: :P.
това какво точно ще рече и за личните драми които са му спесени ?
Надявам се за чувствата да си права ,значи съм попаднала на точния човек.А с финансите как стоят нещата ,вижда ли се някъде ,за професията ,кариера...Също има проблем със здравето ,който много го подтиска понякога.

Asol ,за това
Цитат
Ти написа причината в досегашните си коментари. Най-вероятно, защото не вярваш достатъчно в себе си. С опозицията Слънце - Сатурн на "видно място" макар и с по-голям орбис, може и да се чувстваш доста неуверена и да търсиш авторитети извън себе си. Чакаш инициативата от срещуположния човек, не я поемаш ти.
си много права ,може ли да го променя по някакъв начин ?

Ronia , опитвам се да бягам от нормата и рутината ,но понякога не се получава .
Още нещо се сетих ,че доста често променям външния си вид ,все едно не мога да се гледам еднаква.Имам чувството ,че омръзвам сама на себе си .  :unsure:
If you take away my pain , you take away my chance to grow !

*

Anabell

• 2022
« Отговор #25 -: Юли 24, 2012, 10:05:00 am »
Надявам се за чувствата да си права ,значи съм попаднала на точния човек.А с финансите как стоят нещата ,вижда ли се някъде ,за професията ,кариера...Също има проблем със здравето ,който много го подтиска понякога.

това аз не го знам. Написах само някой неща, които се виждат по хороскопа. Астролог не може да ти каже това човекът за теб ли е, или не е. Може да ти каже, кои са плюсовете и минусите във връзката Ви.  ;)

*

Anabell

• 2022
« Отговор #26 -: Юли 24, 2012, 10:10:43 am »
Aya, много неща се виждат и за професията му и за кариерата му, но ако искаш наистина сериозен коментар, и прогностика, трябва да пуснеш картата в определената тема. Идеята на форума е да си комуникираме хора, с познания по астрология, с презюмцията, че пишем повече за удоволствие, и за споделяне и за личностно израстване и че всяка една от нас разбира от астрология и не вярва в чуждото мнение на 100% (може да го провери).

А ако наистина искаш професионален анализ - има си професионални астролози. Те си носят отговорност за прогнозите си.  ;)

*

Anabell

• 2022
« Отговор #27 -: Юли 24, 2012, 11:35:37 am »
ето, Анабел!

Благодаря Рая, че я сподели с картата :).

Рая тъкмо ще се възползвам, за да поискам и обратна връзка.

Започвам от силния Плутон и Марс на асцендент – емоционални травми, родова карма, нещо свързано с теб, което е започнало доста преди твоето раждане (12 дом – колективното подсъзнание). При мен, синият Плутон в 12 дом, е следствие на една карма, останала още от баба ми (на нея съм кръстена) и нещата са започнали около 40 години на 20 век.... В тази насока има ли нещо при теб?

Иначе си носиш силата и проницателността на Плутон в знака на асцендента. Марс не ти е силен, но мисля, че също ще носи някакъв тип болка, а може да имаш и одста красива глава, особено с това силно Слънце – големи светли очи и лъвска грива. Вдъхваш доверие на хората.  За 7 дом – партньорите ти отговарят и Слънцето и Марс – и двете планети са алмутен, но за 1 дом отговаря само Сатурн (Венера не), а Сатурн ти едобре поставен – в съвпад с голямото добро Юпитер и най-вече в дома на покровителите. Девата и силния Сатурн ти дават дисциплина, и вътрешна чистота и устойчивост. Дори вече започвам да си мисля, че иглеждаш малко като Венерата на Ботичели – с такъв овал на лицето, но друг тип очи.

Сатурн алмутен 1 дом в 11 – през целия си живот ще имаш покровители, сигурно ще ти се налага много да работиш (по Дева – служенето), но пък си дневно раждане и Слънцето е с достойнства и в съвпад със северен възел.
Би трябвало да попаднеш на добър партньор и на добри партньори като цяло.

Луната ти екзалтира, и прави тригон със Юпитер и Сатурн – вечна материална сигурност (особено в земни знаци). А и самата ти винаги си емоционално стабилна, въпреки кардиналния асцендент и Плутон в него, винаги можеш да намериш сила и воля в себе си и желание за живот (Телец – пролет...)

Меркурий – Луна – Венера са си във взаимна тройна рецепция, те са най-близките планети до земята, лични планети, би трябвало да си доста наясно със себе си, разумна, и да нямаш проблем с битовите неща от живота, с лекота да си се справяла в училище, да си добра готвачка, когато се налага, да синтезираш лесно информация... ?
Също ми е интересно каква е връзката между родителите ти – и двете ти светила са силни, но са в квадрат – достойни хора, силни характери, които от време на време си спорят? Каква е ситуацията (ако не е проблем да споделиш).

И какво има наистина в рода – Луната е в 7 дом, но в знака на 8 дом, а и Плутон силен – някой да не се е оженил насила и много да е тъжил с този Плутон във Везни, или нещо друго ? 

Прогресия

Сега прогресивната ти Луна ще съвпадне с Венера, в Рак, в знака на 9 дом, нищо, че е в 8. Интересно ми е дадели прогресивната ти Луна в Рак някаква смърт в рода ти на жена? Или се е случило нещо такова докато е била в Близнаци?

Прогресивният ти асцендент е в Скорпион, а МЦ още не ти е влязло в дева - тогава ще има сериозно раздвижване в кариерата с този прогресивен стелиум в Дева. Засега само Слънцето ти в Дева те готви за този период.  ;)

« Последна редакция: Юли 24, 2012, 11:44:32 am от Anabell »

*

aya

• 34
« Отговор #28 -: Юли 24, 2012, 12:02:47 pm »
Извинявам се ,ако съм станала леко досадна! В началото трябваше да я пусна в друга тема ,а не да създавам моя ,ама нали съм нова и ...
If you take away my pain , you take away my chance to grow !

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #29 -: Юли 24, 2012, 02:15:47 pm »
Анабел, благодаря за анализа!

Моето обяснение за Марс и Плутон на АЦ е свързано с това, че съм била нежелано бебе от родата на майка ми, и дори баба я е водила да прави аборт, но нещо не се е получило и искат, не искат се наложило да ме приемат. Родила съм се в 8-мия месец, с множество недоразвити органи и докато не са ме изписали от болницата, дори не са черпили за раждането ми, защото никой не вярвал, че ще оживея.За сметка на това пък от раждането ми до ден днешен баба не се отделя от мен, и ако не ме чуе поне два пъти на ден не може. Имаме много силна връзка.
 Във външният ми вид Плутон много силно се е намесил, както и Луната, докато лъвското ми слънце се усеща единствено в стойката и жестовете.
 Марс ми е много слаб, но Плутон е мамма миа, колкото ми помага, толкова ми и пречи. Усещам хората, често знам какво ще направят, дори още преди те самите да са го разбрали, усещам настроението им и отношението към мен, и се влияя от това. Не мога да съм весела и отпусната в компанията на по-сдържани хора, докато в компанията на щури и забавни хора, проявявам по най-добрият начин Лъвското в мен. Като цяло съм адаптивна и мога да се държа по различен начин в различни ситуации.
 Интуицията ми е много силно развита, особено по отношение на мъжете в живота ми. Не мога да го обясня, но при съдбовните ми срещи с мъже, съм имала чувството, че ги познавам от преди.
 Да, Сатурн ме прави толкова дисциплинирана и коректна, че чак понякога се дразня на себе си. Обичам да уча, завърших училище с отличен, после един от най-добрите университети. И всички ми предричаха успешна кариера, но ги разочаровах - влюбих се, ожених се, родих две деца и желанието за кариера се изпари.
 Като цяло връзките ми с мъже са много сложни. Много са ме обичали, но и много са ме наранявали. Бракът ми се провали с гръм и трясък, и все още се съвземам. Не съм лесен характер, освен това гордостта ми е в повече, а това определено дразни мъжете. Като цяло тук ми е слабото място, защото освен всичко друго съм и много чувствителна, и много трудно преживявам провалите. Но пък ината и желанието да се докажа ми помагат да се изправя на крака и да продължа напред.
 Държа да съм материално стабилна, мъжа до мен също. Обичам да си угаждам, да харча пари и за себе си, и за приятелите си, а най-вече за децата си. За съжаление финансовото ми положение е трагично, но пък това ми дава стимул да действам към промяна на статуквото.
 Не мога да стоя дълго и да бездействам, имам енергия в излишък, въпреки че, понякога телешката ми луна се обажда и тогава не можеш да ме помръднеш от дивана, но някое време ми става гузно и отново паля мотора и започвам да фуча по задачи. Обичам да се натоварвам, само когато съм движение и съм дала максимума от себе си се чувствам добре. След като съм се изцедила докрай, мога да седна на отрупана с деликатеси маса с приятели и да се забавлявам до забрава.
 Сега си давам сметка, че не съм много семеен тип жена и имам нужда от мъж, който да е като мен, но уви няма го. Както казах веднъж Съдбата си прави шеги с мен, защото ми праща само смешници. :blink:
  Майка ми и баща ми се разведоха след 30 г. проблемен брак. Майка ми е Слънце Близнаци, Луна в Лъв и е много амбициозна жена, винаги ме е ръчкала напред и не ми е давала да се отпускам. До известна степен за мен тя е пример как една жена дори и на 50 г. може да започне отначало и да продължи живота си, да се развива и да не се отказва от мечтите си. Баща ми е със Слънце Телец, и Луна във Везни - дразни ме с това, че е много консервативен, неподатлив на промени и непоносим инат, за съжаление с годините все повече затъва - алкохола не прощава.

Стана доста дълго, да но не съм досадила на някого. :blink:

*

Anabell

• 2022
« Отговор #30 -: Юли 24, 2012, 02:31:14 pm »
Рая много благодаря за обратната връзка.

При мен ситуацията е същата с Плутон - баба ми правилно е била против брака на родителите ми, но в последствие тя ми е била най-близкият човек в живота (човекът, който ме е отгледал). Но е преценила майка ми веднага...безпогрешно.... баба ми до голяма степен се жени насила, и баща ми, някак естествено избягва от баща си, при майка ми...

при теб за брака - ами с Луна там не те виня изобщо, че си избрала връзката и децата пред кариерата и наистина Слънцето, което ти е толкова силно отговаря (поема като алмутен 7 дом).  Плутон силен в женска карта наистина създава предпоставки за провален от инат личен живот. Познавам и много жени с кариера и без брак, които освен, че развиха психически отклонения като минаха 36 (неврози), направиха и ракови заболявания и не са щастливи, направо са сериозно нещастни без деца.

Все пак Луната ти екзалтираща в аспект със Сатурн и Юпитер би трябвало да даде финансова стабилност. Може да не си богата, но не вярвам някога да стигнеш най-ниските нива на оцеляването.