Много ме ласкаете, но няма място за сравнение с Кели или Селин, имат супер мощни гласове, моят не е силен, нямам голям диапазон. Обаче общото при тях двете е Венера в Риби :Р - музикалния, артистичен талант.
Имаме семеен магазин и всеки ден продавам по няколко часа. Припомних си днес как на 16-ти юни влезе клиент и ми каза: "Момиче, аз съм чувал за теб, имаш прекрасен глас...не спирай да пееш...

, и на тръгване отново: "Слушай съвета ми, имаш прекрасен глас..."

))))))))) Беше супер неочаквано и стоплящо, чувствах се много приятно!

От транзитите за този ден виждам, че Меркурий е бил върху натален Хирон, а Юнона върху натална Венера, не знам дали има отношение де.
Иначе преди време бях ходила на кастинга на втория Мюзик Айдъл в Бургас, изпях си добре песните. Първо ни прослушваха Стенли от Остава, заедно с една жена, а след това съобщиха имената на тези, които продължават напред, за да се срещнат с журито.

Ами аз не бях сред тях, хах, доста се бях сдухала тогава. Просто не съм била достатъчно атрактивна, въпреки че одобриха някои, които изобщо не можеха да пеят, очевидно за да има шоу. Добре, че поне ме нямаше на нито един запис.