Здравей Гост

Новолуние 17август 2012год.

• 19 Отговора
  • 3458 Прегледи
Новолуние 17август 2012год.
« -: Август 04, 2012, 12:16:07 pm »
Новолунието ще е на 25гр.лъв.

Много бързам,че при мен ще е в 1дом-да видим как ще се изрази:с нови инициативи или ново поведение  ;D.Този път образува повечко аспекти-съвпад с АЦ(3гр.орбис),секстил Марс(У9),тригон Венера(упр.3 и 10домове),тригон Уран(У7),квадратура Меркурий(упр.2 и 11домове)и опозиция Юнона.

*

Ronia

• **
  • 1557
Re: Новолуние 17август 2012год.
« Отговор #1 -: Август 04, 2012, 01:20:43 pm »
Пак от серията 1-7, в 7ми дом, баш на Вертекса до градус. Но иначе един-единствен тригон на Хирон в 3ти и квадрат на възлите 4-10.

« Отговор #2 -: Август 04, 2012, 01:38:28 pm »
   При мен попада точно на ИЦ /25.20/ и съвпада с ЮЛВ /24.23/ - да видим каква ще му е проявата  :-[

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3 -: Август 04, 2012, 10:32:05 pm »
Подозирам проблеми в глобален мащаб с църквата..., спорта и у-щата.
Възможно е някой фанатизиран камикадзе да нахълта в учебно заведение и да предизвика ....НЕ ИСКАМ ДА КАЖА ДУМАТА...
Но пак е масово и култуво.... :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Grace

• 2257
« Отговор #4 -: Август 04, 2012, 10:45:35 pm »
сега гледам и виждам ... Новолунието е в градуса на съвпада Сатурн/ Марс  :o
Всички с планети на 23, 24, 25 градуса в съвпад, опозиция и квадрат ... да сте готови  ;D

« Отговор #5 -: Август 04, 2012, 11:27:14 pm »
Чакам си принца аз, може и без кон да е  ;D, новолунието е в 10 дом, много точен съвпад с наталното Слънце, което е У на 10.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Yaya

• 2265
« Отговор #6 -: Август 05, 2012, 07:57:35 am »
При мен е върху съврада на СЛВ и Марс У6,7 в 10-ти дом. Тр. Марс и Сатурн са на АСЦ. Като гледам, всичко си съвпада с новата работа,  коятозапочнах на последното пълнолуние :-) Показателни аспекти.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #7 -: Август 06, 2012, 05:53:38 pm »
При мен е в съвпад със СЛВ във втори дом, тр. Марс в 3д ми е в квадрат със Слънцето в 7д, наталния Марс във 2 дом - квадрат с Юпитер в 11, Хирон на върха на 9 в съвпад с наталната ми Венера и в опозиция с Юпитера ми... Жалка картина. Мисля да спра да гледам, щото се отчайвам все повече и повече...

*

elfidka

• 3129
« Отговор #8 -: Август 06, 2012, 06:12:44 pm »
Ехе, на мен ще се пада върху Венерката ми ... ей от кога чакам нещо подобно .....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #9 -: Август 09, 2012, 10:40:31 am »
Предстоящото Новолуние попада във 2 дом,в точна опозиция с нат.Марс(до минута) Нат.Марс управлява МЦ,а и съвпада на тр.Марс/Сатурн ще е в тригон с него.Някакви идеи за възможни проявления? :unsure:

*

Grace

• 2257
« Отговор #10 -: Август 17, 2012, 11:21:00 am »
Днес ще бъде напрегнат ден за доста хора. Новолунието е в градуса на съвпада Сатурн/Марс. Никак не е приятно. 

*

Lillie

• 30532
« Отговор #11 -: Август 17, 2012, 11:28:48 am »
Ще видим.  :blink:

При мен напрежението като че ли вече отминава... Тия дни, по време на точния мунданен съвпад между Марс и Сатурн, много вътрешно напрежение бях насъбрала (без външни дразнители), но сега се повтаря точният квадрат на Плутон към нат. Слънце - надявам се, че този вече е последен.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #12 -: Август 17, 2012, 12:39:25 pm »
в 4-ти, в съвпад с ЮЛВ, което дори не ми се тълкува, и в квадрат с Плутон(У6).
трайнва ми Марса ми в 7-ми (У11/12).
каня се да се кача на някой влак. може би ще е днес.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #13 -: Август 17, 2012, 01:58:32 pm »
Е, то е в градуса, но получава секстил от Сатурн и Марс.

на мен например, днес интересно ми се развиват нещата. Марс ми е слънчев управител и У3, Сатурн е У на асц и преди час затворих вратата на едни интриги (баш по квадрата на възлите в 4/10 са, свързани са и със статус). Тряс.  ;D Дълго го обмислях, защото се опитвам да не се поддавам съвсем първосигнално на импулсите си, но днес просто кристално ясно ми просветна, че това е пътят (тригон с Хирон в 3ти). Интересното е, че сутринта пък си отворих очите с видение за града, в който живях преди... и с мисълта "искам да съм там". Всичко ми беше както преди - и работа, и детската градина, и колата, и парка, който много обичахме с езерото...  :-[ Кой знае... Новолуние е.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #14 -: Август 17, 2012, 02:28:56 pm »
Новолунието е върху натален Сатурн в 10-ти, а съвпада на транзитни Марс и Сатурн върху натално АЦ. Не усещам да съм по-нервна от обичайното.
Иначе преди два дни си ударих много лошо главата в ръба на един от кухненските шкафове, наложи се да отида до болницата и да проверя дали не е нещо сериозно. За щастие ще си остана само с подутината, която вече се разнася. Това ми донесе транзитен Марс на АЦ. Аз какво очаквах, а пък то какво стана ;D

Моите транзити си казаха думата :) Квадратурата на Марс и Сатурн с наталното Слънце ми донесе счупен пръст. Сега си седя вкъщи с един прекрасен гипс :)

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #15 -: Август 17, 2012, 03:01:57 pm »
При мен е в точен съвпад със натално Слънце в 12 дом... :unsure:
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #16 -: Август 17, 2012, 04:06:41 pm »
Новолунието няма никакви аспекти с моята натална (гледам по Зет9І. Но почвам да се чудя дали правилно съм настроила Зет след днешен скандал с една лелка на площадката.

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #17 -: Август 17, 2012, 10:25:29 pm »
Ехе, на мен ще се пада върху Венерката ми ... ей от кога чакам нещо подобно .....

Elfidka, И при мен е така в 12 дом- Съвпад с Венера и АЦ-то и съвпад с тр. Слънце. Ти какво очакваш? И знаеш ли каква събитиност може да се очаква

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #18 -: Август 19, 2012, 11:45:09 am »
Подозирам проблеми в глобален мащаб с църквата..., спорта и у-щата.
Възможно е някой фанатизиран камикадзе да нахълта в учебно заведение и да предизвика ....НЕ ИСКАМ ДА КАЖА ДУМАТА...
Но пак е масово и култуво.... :(

Всички загинали при експлозията в Ингушетия са полицаи
19 август 2012 | 11:49 | Агенция "Фокус"
Начало / Русия
Назран. Всички загинали при атентата на терорист-камикадзе по време на погребението на полицай в Ингушетия са били служители в структурите на МВР, а ранените са цивилни лица, съобщи говорител на министерството на вътрешните работи в руската република, цитиран от РИА Новости.
„Според наличната информация са загинали седем души, включително и самият терорист. Всички загинали, с изключение на нападателя, са служители в полицията, които са дошли на погребението на своя колега”, уточни той. Ранени са 11 цивилни лица. Взривът избухна на погребение на полицай, който загина при обстрел вчера.

http://www.focus-news.net/?id=n1687339

Два православни храма са осквернени в Русия
19 август 2012 | 11:25 | Агенция "Фокус"
Начало / Русия
Москва. Неизвестни лица през нощта изрисуваха със сатанински символи фасадите на два православни храма в руския град Южносахалинск, предаде РИА Новости.
Градската полиция започна разследване, в хода на което се изясняват обстоятелствата около случилото се. Извършителите се издирват.

http://www.focus-news.net/?id=n1687333

31 души загинаха при самолетна катастрофа в Судан, включително и официални лица
19 август 2012 | 11:37 | Агенция "Фокус"
Начало / Свят
Хартум. Загинаха всичките 31 души на борда на самолет, превозващ официална делегация до суданския щат Южен Кордофан, където тя трябваше да отбележи мюсюлманския празник Рамазан Байрам, съобщиха авиационните власти в страната, цитирани от АФП.
„Всички хора на борда загинаха”, подчерта говорителят на суданските авиационни власти Абделхафиз Абделрахим.

http://www.focus-news.net/?id=n1687336

Земетресение с магнитуд 5,6 по Рихтер е регистрирано край бреговете на щата Вашингтон
19 август 2012 | 12:38 | Агенция "Фокус"
Начало / Северна Америка
Вашингтон. Земетресение с магнитуд 5,6 по Рихтер разтърси бреговете щата Вашингтон, съобщи американската геоложка служба, цитирана от Ройтерс.
Трусът е бил на разстояние 190 мили западно от Ниа Бей. Няма данни за пострадали и нанесени материални щети. Също така не е обявено предупреждение за опасност от възникване на цунами.

http://www.focus-news.net/?id=n1687351

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #19 -: Август 20, 2012, 11:16:42 pm »
Пак от серията 1-7, в 7ми дом, баш на Вертекса до градус. Но иначе един-единствен тригон на Хирон в 3ти и квадрат на възлите 4-10.

Освен разправиите, доживях и една прекрасна новина от новолунието (за пореден път правилото 4 дни преди и 4 дни след проработва при мен) - една кауза, която ми е много на сърце и има общо е нечия саможертва (Хирон) и изискваше много комуникация и организация в близкото обкръжение (3ти дом), най-накрая произведе и обнадеждаващи новини за крайния резултат.  :blink: Не знам как са намесени Вертекса и възлите, възлите всъщност горе-долу пасват в смисъл, че самата кауза доведе и до спадове, и до върхове за доста хора.

Ох, не сме били приключили. Обзаведох се и с обожател, който е баш по Лъв в 7ми и квадрата с възлите 4/10, тоест с висок статус и много ниско в моята класация.  ;D Сега ще има Булката-беглец пак, че е и доста досаден.  ;D
« Последна редакция: Август 21, 2012, 10:12:32 pm от Ronia »