Здравей Гост

Транзитен Марс съвпад с Плутон...и обратното

• 55 Отговора
  • 11305 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Някой преживял транзита на Плутон с Марс? :-\ :rolleyes:
Вълнува ме съвпада.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

poli_z

• *
  • 133
Re: Транзитен Марс съвпад с Плутон...и обратното
« Отговор #1 -: Август 09, 2012, 08:22:48 am »
Да, тр. Плутон съвпад нат. Марс в 5 дом /катастрофа за щастие само ламарини и цялото семейство в колата/
Плутон е У4 и се намира в 3 дом, Марс е У9 и се намира в 5 дом.
Сега Плутон ретро пак върви към съвпад с Марс, надявам се че няма да има нищо лошо  :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #2 -: Август 09, 2012, 08:40:31 am »
Марс на всеки две години го преживявам върху Плутон, ей сега пак мина. Обратното не, преживях относително скоро опозицията.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Август 09, 2012, 09:02:45 am »

При мен наскоро отмина транзитният съвпад на Марс с нат. Плутон, абсолютно нищо не се случи, нямаше събитийност. Но това е бърз транзит.

Но на мен проблеми ми създават други хора и ако няма такива в близкото ми обкръжение и вървят трудни транзити към картата ми, няма и проблеми.  ;)

"Няма човек - няма проблем" - такъв е моят случай.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #4 -: Август 09, 2012, 01:26:00 pm »
При съвпад на Плутон с Марс индивидът да се пази от пропадане в дупки, ями и от срутване на земни маси.
Обратният аспект изисква работа с подсъзнанието.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #5 -: Август 09, 2012, 01:55:55 pm »
Марс ми минава в момента върху наталния Плутон в 4 дом. Нищо конкретно не ми се случва.

*

Uran

• 6041
« Отговор #6 -: Август 10, 2012, 06:35:16 pm »

Сексуален транзит.  :blink:

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #7 -: Август 16, 2012, 07:24:33 am »
Транзитен Марс ще бъде точно върху наталния ми Плутон на 14-ти септември. На 13-ти е изпитът/събеседването ми за магистратура по фотография. Ето какво намерих за съвпада: "АСПЕКТИ НА МАРС С ПЛУТОН.
СЪВПАД. Агресивни, самоутвърждаващи действия и демонстрация на сила и воля. Възможна е много активна дейност свързана с наука, изследвания, атомна енергия, окултизъм или полицейски и военни работи. Може да се прояви и на чисто физическо ниво, като атлети, спортисти, хора, които се занимават с екстремни спортове. Често пъти този съвпад е свързан с голямо напрежение и опасност за живота. Плутон е свързан с големите тълпи, маси от хора, а в съчетание с Марс ги прави много агресивни и опасни. Енергията на Марс в съчетание със стремежа на Плутон към трансформация може да даде и положителен ефект като унищожи старите условия и използвайки своите резерви създаде нещо ново. То може да бъде в различни области – бизнес, наука, финанси, отношения. Като цяло това са коренни промени."

Имам ли основание да се притеснявам?  :-\
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #8 -: Август 16, 2012, 09:48:13 am »
Транзитите и аспектите се отразяват на всеки различно. На мен скоро ми беше този съвпад, при това в трети дом. И аз доста се бях притеснила и много внимавах при шофирането, кратки пътувания, въобще всичко свързано с коли и пътища. Но нищо такова не ми се случи. При мен дойдоха коренните промени в близките вазаимоотношения. Може би трябва да видиш в кой дом ти е съвпада и да знаеше какво да очакваш и от какво да се пазиш. Ще се радвам, ако споделиш впоследствие какво ти е донесъл този транзит.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #9 -: Август 16, 2012, 11:57:26 am »
Транзитите и аспектите се отразяват на всеки различно. На мен скоро ми беше този съвпад, при това в трети дом. И аз доста се бях притеснила и много внимавах при шофирането, кратки пътувания, въобще всичко свързано с коли и пътища. Но нищо такова не ми се случи. При мен дойдоха коренните промени в близките вазаимоотношения. Може би трябва да видиш в кой дом ти е съвпада и да знаеше какво да очакваш и от какво да се пазиш. Ще се радвам, ако споделиш впоследствие какво ти е донесъл този транзит.

Съвпадът е във 2-ри дом (в който Плутон е заточен, нали?, но в Скорпион има достойнства?) , който се свързва с финанси и с притежания, нали? Главно се притеснявам заради датата, защото на 13-ти ще бъде изпитът ми, от който ще се решат много неща - дали ще запиша магистратура, дали ще остана да живея в София и още по-важното - къде ще остана в София. Предусещам, че е наистина важна дата, и коренните промени при мен ще се проявят в тази насока. Втори дом свързва ли се с нов дом (квартира/общежитие)? Ще споделя какво ще ми донесат 13-ти и 14-ти. :)
« Последна редакция: Август 16, 2012, 12:04:31 pm от LibrawithTaurus »
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #10 -: Август 16, 2012, 12:48:38 pm »
Libra погледни какво управлява Марс в картата ти и какво управлява Плутон, също и дали имат аспект в натала. Освен че проявлението може да се изрази в теми присъщи за дома в който става съвпада, влияние понякога се усеща и според домовете чийто управители са дискутираните планети.

Например, в моята карта Марс е силен и освен че управлява 6-ти и 7-ми домове, е също така най-издигнатата ми планета и в съвпад с МЦ. Плутон е У2, очаквах при транзит да има някаква проява, но нямаше нищо такова. Тя моята карта по принцип не работи напоследък, така че съм далеч от твърдението че и при остналите няма да има събитийност.

Добре, благодаря! :) Според картата ми Марс и Плутон управляват 3-ти дом (обкръжение, общуване, пътувания, ОБРАЗОВАНИЕ), Марс управлява също и 8-ми (гадни и страшни неща  :-\). В натала няма аспект между двете планети, Марс е заточен във Везни, а Плутон би трябвало да е силен в Скорпион. Май наистина изпитът ми ще е показателен за този съвпад, наистина е важно събитие, притеснявам се. Да очаквам ли кавги с обкръжението ми? Лилит там горе не ми харесва... Ето картата за 14-ти:

« Отговор #11 -: Август 16, 2012, 01:06:06 pm »
Според картата ми Марс и Плутон управляват 3-ти дом
не са ли Юпитер и Плутон?

по темата:
преживяла съм го някъде в детството си. дядо ми тъкмо беше починал, целият свят се беше настроил против мен (родители, учители, етц) и ежедневно ме тормозеше психически и физически, а аз трупах всичко в себе си и бягах от вкъщи.
//Марс ми управлява 11-и и 12-и дом; Плутон - 6-и; съвпадът е бил в 7-ми дом.

« Отговор #12 -: Август 16, 2012, 02:41:43 pm »
Добре, благодаря! :) Според картата ми Марс и Плутон управляват 3-ти дом (обкръжение, общуване, пътувания, ОБРАЗОВАНИЕ), Марс управлява също и 8-ми (гадни и страшни неща  :-\).

Купсидата на 3-ти дом попада в Скорпион. Управител на трети дом е Плутон.
Купсидата на 8-ми дом попада в Овен. Управител на Овен е Марс, т.е Марс управлява 8-ми дом.

Осми дом не е дом на гадни и страшни неща ;D а се свързва със секса, духовното, философията, възраждането и прераждането. Дом на трансформациите :P.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #13 -: Август 16, 2012, 10:06:52 pm »
И на смъртта, в това число и на всеки край на нещо. И на данъците, на парите на другите, наследствата, операциите и т.н. Без да пудря нещата в съвременен психологически стил.

*

Grace

• 2257
« Отговор #14 -: Август 16, 2012, 10:12:19 pm »
въпросът е - имат ли връзка в натала Марс и Плутон? и нараняват ли някоя от личните планети?
Ако отговора е НЕ - проблеми няма.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #15 -: Август 16, 2012, 10:18:35 pm »
Е, все някой ден ще мрем, нали?  ;D И без наранени лични планети, че моите такива се оказаха. сега да не ми предречеш вечен живот?  :P

*

Grace

• 2257
« Отговор #16 -: Август 16, 2012, 10:22:00 pm »
Е, все някой ден ще мрем, нали?  ;D И без наранени лични планети, че моите такива се оказаха. сега да не ми предречеш вечен живот?  :P

ти пък защо решиш да мреш по Плутон и Марс  ;D има много начини да се умира ..

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #17 -: Август 16, 2012, 10:26:18 pm »
По традиция.  ;D

*

Grace

• 2257
« Отговор #18 -: Август 16, 2012, 10:36:57 pm »
По традиция.  ;D

;D хареса ми :)

« Отговор #19 -: Август 16, 2012, 11:01:41 pm »
И на смъртта, в това число и на всеки край на нещо. И на данъците, на парите на другите, наследствата, операциите и т.н. Без да пудря нещата в съвременен психологически стил.

Така, така, обичам да спестявам лошите работи :P . Ама нема да се мре, поне не и преди Уран да влезе в осми ;D .