Здравей Гост

Сатурн в скорпион

• 23 Отговора
  • 3994 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Сатурн в скорпион
« -: Август 16, 2012, 02:48:25 am »
С нетърпение очаквам да се разкара от тропическите везни.... :-\
Много труден и тежък период за мен...
Транзита през скорпион все си мисля,че ще е по-лек...

В кой дом попада скорпион в картата Ви и какво очаквате от транзита на Сатурн ?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Re: Сатурн в скорпион
« Отговор #1 -: Август 16, 2012, 07:17:15 am »
Имам стилиум в Скорп .Мерк  10 гардуса Уран15 , Марс21 , Венера22  МАрс и Венера са на Иц.
Уран е на К7 Мерк К2 .
Страх ме е дори да си помисля освен всичко което ще се случи и за баща ми съм притеснена той преживя много тежка операция на косъм но трябва още поне една да се направи и никой не дава гаранции колко ще живее......
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #2 -: Август 16, 2012, 07:54:09 am »
В 9 и 10ти. Ще мине през съвпада Слънце/Уран и ще квадратира себе си в Лъв в 7ми, и ще тригонира Марс в Рак в 6ти. Очаквам като начало да наложи няков забрани, вероятно по отношение на пътувания. Разправии с мъже и авторитети също очаквам. Но тригонът с Марс би трябвало да даде и положително отражение, надявам се на работа. В най-скромния случай, поне няма да намалее енергията толкова.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #3 -: Август 16, 2012, 08:54:18 am »
Имам стилиум в Скорп .Мерк  10 гардуса Уран15 , Марс21 , Венера22  МАрс и Венера са на Иц.
Уран е на К7 Мерк К2 .
Страх ме е дори да си помисля освен всичко което ще се случи и за баща ми съм притеснена той преживя много тежка операция на косъм но трябва още поне една да се направи и никой не дава гаранции колко ще живее......
При мен е във 6ти дом скорпион и аз като теб се притеснявам за баща си той не е добре изобщо от доста време, прекара преди време тежък инсулт, а тук са ми луната и юпитер и не искам даже и да си помислям ,какви ще ми ги сервира както писах във другата тема до тук ми разказа играта на домашното спокоиствие и на работата .

« Отговор #4 -: Август 16, 2012, 09:05:50 pm »
Уран е на К7 Мерк К2 .
При мен е във 6ти дом скорпион и аз като теб се притеснявам за баща си той не е добре изобщо от доста време, прекара преди време тежък инсулт, а тук са ми луната и юпитер и не искам даже и да си помислям ,какви ще ми ги сервира както писах във другата тема до тук ми разказа играта на домашното спокоиствие и на работата .
При мен съвпада ще се случи на върха на 4 дом а там са и Марс и Венера.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

« Отговор #5 -: Август 16, 2012, 11:27:20 pm »
Попада във 2-ри/3-ти дом. Първо ще направи съвпад с Юпитер /У4/, ще получа сигурно някаква земя или имот ;D, то и без това съвпада май показва смяна на местоживеене. Заедно с това ще направи секстил с нат. Слънце /У12/ - мога да си позволя да се поотпусна май от отговорности. Тригон нат. Марс /У8/ - ще се намаляват загубите :P , Сатъра най-сетне ще насочи Марсовата енергия и надявам се да стана по дисциплинирана. Тригон нат. Сатурн /У5/ - напредък по отношение на всяка цел която съм си поставила, дано да е в областа на изкуството.

Егати якото :mellow: .

« Отговор #6 -: Август 16, 2012, 11:52:09 pm »
Сатурн в Скорпион при мен е в 10 дом, чиято куспида е във Везни - просто домът се състои от два знака. Там ще направи съвпад с Плутон (У11), а след това ще мине в 11 дом. СЛВ в началото на септември също минава в Скорпион и предполагам, че ще има събития, нови контакти и възможности за работа. Всичко много хубаво, но все покрай работата се върти. Няма ли малко любов да има тази година и за мен? И сега си имам мъж, но като не съм влюбена и връзката не е сериозна някак не е пълноценно.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

« Отговор #7 -: Август 18, 2012, 01:19:43 pm »
Свети ми се маслото в последните 7 години!
Дали имам шанс да се измъкна жива?
Вече се съмнявам...
Някой ако може да ми изясни малко положението за транзита на Сатурн в Скорпион.
Има ли светлина в тунела???

« Отговор #8 -: Август 18, 2012, 01:51:09 pm »
Естествено, че ще се измъкнеш жива. Недей така! Виж колко ти е силен Сатурнът, на трон по знак. В тясна опозиция с Марс - умееш да се бориш и справяш с трудностите. Големият квадрат с участието на Меркурий и Юпитер, според мен, говори, че с рационален ум и оптимизъм можеш да пребориш всичко.
Със Сатурн в Скорпион може би ще се затвориш повече в себе си и ще анализираш изминалите трудни години. Уран за последно ще бъде в опозиция с Луната ти и в края на годината ще я отпусне, когато тръгне директно. Дотогава е възможно вътрешно напрежение, особено свързано с деца и любовни трепети.
Мисля, че основният проблем в справянето с кризисни ситуации е желанието ти да държиш всичко под контрол, показвайки пред света, че всичко е идеално, дори когато не е. При Сатурн върху Уран/Плутон си разбрала, че това невинаги е възможно и че само те натоварва, дори повече от самия проблем. Мисля, че догодина при транзитен Юпитер върху СЛВ и в тригон със Сатурн съдбата ще ти се усмихне, както се казва.

« Отговор #9 -: Август 18, 2012, 02:30:31 pm »
Благодаря ти,Mirabella!
Едва ли е възможно да се затворя повече в себе си...
И анализирам ли,анализирам.
Това с контрола е вярно,че няма накъде!
А пък оптимизъм не ми е останал за една стотинка... 

« Отговор #10 -: Август 18, 2012, 02:39:16 pm »
Извинявам се за отклонението,но Марчела може ли да те попитам какво ти донесе тр.Сатурн в съвпад с Луната? :blink:(периода е бил октомври 2009год. до 2010год.,септември месец)

« Отговор #11 -: Август 18, 2012, 03:00:11 pm »
Не знам дали има връзка точно с това,но криза във връзката ми,началото на края,както се казва.И в крайна сметка нещата приключиха неотдавна.
От октомври 2009 до октомври 2010 два пъти си смених местожителството  :blink:

« Отговор #12 -: Август 18, 2012, 03:04:23 pm »
Не знам дали има връзка точно с това,но криза във връзката ми,началото на края,както се казва.И в крайна сметка нещата приключиха неотдавна.
От октомври 2009 до октомври 2010 два пъти си смених местожителството  :blink:

Благодаря ти за отговора. :blink:
Това с преместването се връзва идеално:Сатурн-У3 и Луната-У9.
С навлизането си в скорпион,тр.Сатурн-У6 ще направи съвпад с Луната ми-У12, и ме е страх дори да си помисля какво може да се случи. :-X

« Отговор #13 -: Август 18, 2012, 03:12:23 pm »
А проблемите във връзката може би са се дължали на съвпада на транзитен Сатурн с натален У7 Венера.

« Отговор #14 -: Август 18, 2012, 03:17:33 pm »
Дано не ти се случи тогава!
При мен нещата винаги се случват по най-лошия начин,или пък всичко е било за добро,не знам още...
Ще видим!

« Отговор #15 -: Август 18, 2012, 03:19:47 pm »
Абе,от края на 2004 проблем до проблем...
И пътя не виждам!

*

Asol

• 4140
« Отговор #16 -: Август 18, 2012, 03:40:09 pm »
Да не забравяме и мунданната ситуация - 2010 беше доста опозиционна година - Уран - Сатурн - в случая има отношение и към партньорите.

В астрологията всичко е относително, индивидуално и поради това нееднозначно плюс свободната воля на всеки един - относно последния коментар на MoonLight.

« Отговор #17 -: Август 18, 2012, 03:52:04 pm »
Абе,от края на 2004 проблем до проблем...
И пътя не виждам!

и следва кризата на фиксовете,а ти имаш голям кръст в тези знаци и тр.Сатурн през 12 дом ще го активира ,преди това ще мине съвпад през Слънцето,чак като премине Асц. ще
се почувстваш по-добре...
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #18 -: Август 18, 2012, 04:06:11 pm »
Да не забравяме и мунданната ситуация - 2010 беше доста опозиционна година - Уран - Сатурн - в случая има отношение и към партньорите.

В астрологията всичко е относително, индивидуално и поради това нееднозначно плюс свободната воля на всеки един - относно последния коментар на MoonLight.

:58: :confuse3:

« Отговор #19 -: Август 18, 2012, 04:20:29 pm »
strelicka,обясни ми с думи прости...
това като време какво означава?
знаех си аз,че тази високосна година ще ми излезе през носа     :(