Здравей Гост

Сатурн в скорпион

• 23 Отговора
  • 3982 Прегледи
Re: Сатурн в скорпион
« Отговор #20 -: Август 18, 2012, 04:31:40 pm »
strelicka,обясни ми с думи прости...
това като време какво означава?
знаех си аз,че тази високосна година ще ми излезе през носа     :(

http://www.temura.net/%d1%81%d0%b0%d1%82%d1%83%d1%80%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%ba%d1%80%d0%b8%d0%b7%d0%b8/

http://www.bulastro.com/index.php?option=com_content&task=view&id=115&Itemid=105

http://astroto.com/sarticle.php?id=48

като ги прочетеш ще ме разбереш,успех  :blink:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #21 -: Август 18, 2012, 04:55:05 pm »
Не знам дали има връзка точно с това,но криза във връзката ми,началото на края,както се казва.И в крайна сметка нещата приключиха неотдавна.
От октомври 2009 до октомври 2010 два пъти си смених местожителството  :blink:

Благодаря ти за отговора. :blink:
Това с преместването се връзва идеално:Сатурн-У3 и Луната-У9.
С навлизането си в скорпион,тр.Сатурн-У6 ще направи съвпад с Луната ми-У12, и ме е страх дори да си помисля какво може да се случи. :-X

Може да го подкараш на здравословен начин на живот...... ;)
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Август 18, 2012, 06:45:32 pm »
Не знам дали има връзка точно с това,но криза във връзката ми,началото на края,както се казва.И в крайна сметка нещата приключиха неотдавна.

С навлизането си в скорпион,тр.Сатурн-У6 ще направи съвпад с Луната ми-У12, и ме е страх дори да си помисля какво може да се случи. :-X

Транзита през 12-ти не е от най-трудните транзити , защото Сатурн е скрит и няма да има толкова свобода на действието си...
Отношенията със жени и майката ще бъдат фокус и чувствитена тема през периода ...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #23 -: Август 18, 2012, 08:07:56 pm »

Може да го подкараш на здравословен начин на живот...... ;)

Rossin,с новия солар започнах да обръщам повече внимание на храната и здравословното си състояние.Може тогава "да се вманиача" на тази тема. :rolleyes:

Транзита през 12-ти не е от най-трудните транзити , защото Сатурн е скрит и няма да има толкова свобода на действието си...
Отношенията със жени и майката ще бъдат фокус и чувствитена тема през периода ...

Марая,транзитът ще е в 3дом,а последното изречение  :-X...от сега взе да се проявява.