Здравей Гост

Синя Луна

• 112 Отговора
  • 24216 Прегледи
*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
Синя Луна
« -: Август 16, 2012, 03:13:00 pm »
На 31.08 е второто пълнолуние, в един и същ календарен месец. Явление, случващо се веднъж на около две години и половина. Казват, че бил много силен енергиен период. Информацията в нета е доста оскъдна. На вас какви интересни аспекти ви предстоят тогава?

Аз си чакам любовта основно. В този ден тр. Луна ми е в съвпад с Венера (У9) и са в опозиция на тр. Слънце в съвпад с Юпитер (У5). Тр. Венера в тригон с Уран (У8) и секстил със Сатурн (У7). Отделно Хироните ми са в секстил и тр. Хирон още си е в съвпад с Венера.
« Последна редакция: Август 16, 2012, 05:08:52 pm от 3apa »

Re: Синя Луна
« Отговор #1 -: Август 16, 2012, 03:18:38 pm »
Провери дали самото новолуние е с съвпад с някоя натална планета (орбис до 2-3 градуса). С други думи, дали в натала си имаш планета около градуса на новолунието. Тогава може и да се случи нещо по дома, в който попада новолунието и/или по сферите, които управлява планетата.
Транзитите, разбира се, е също добре да прегледаш, но на "тежките", т.е. бавните планети, тъй като те задават общата атмосфера към момента на новолунието.

« Отговор #2 -: Август 16, 2012, 03:23:39 pm »
Точно тово видях преди малко. Благодаря ти, Мей.

Пък иначе пълнолунието покрива наталната ти опозиция Венера/Юпитер. Тъй като е пълнолуние, е по-скоро кулминация, отколкото ново начало. Оста е 3/9 дом, може да пътуваш.
Транзитен Хирон в съвпад с Венера - виж дали няма да ти се отвори "вратата на Пепеляшка".
« Последна редакция: Август 16, 2012, 03:28:50 pm от Mirabella »

« Отговор #3 -: Август 16, 2012, 03:51:06 pm »
При мен ще засегне 7-1домове,а аспектите са секстил Нептун-У8,тригон Плутон-У4 и тригон Луна-У12.Ще видим какви решения за партньорствата/явните врагове ми предстои да вземам.
(тр.Марс съвпад Луната,а тр.Сатурн-секстил Уран)
Прикачвам и картата на пълнолунието. :blink:
« Последна редакция: Август 16, 2012, 04:01:40 pm от MoonLight »

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #4 -: Август 16, 2012, 05:08:23 pm »
На 31.08 е второто новолуние, в един и същ календарен месец. Явление, случващо се веднъж на около две години и половина. Казват, че бил много силен енергиен период. Информацията в нета е доста оскъдна. На вас какви интересни аспекти ви предстоят тогава?

Аз си чакам любовта основно. В този ден тр. Луна ми е в съвпад с Венера (У9) и са в опозиция на тр. Слънце в съвпад с Юпитер (У5). Тр. Венера в тригон с Уран (У8) и секстил със Сатурн (У7). Отделно Хироните ми са в секстил и тр. Хирон още си е в съвпад с Венера.

Не е Новолуние, а Пълнолуние!

Опа, грешка от недоглеждане. Поправям се, веднага!

Пък иначе пълнолунието покрива наталната ти опозиция Венера/Юпитер. Тъй като е пълнолуние, е по-скоро кулминация, отколкото ново начало. Оста е 3/9 дом, може да пътуваш.
Транзитен Хирон в съвпад с Венера - виж дали няма да ти се отвори "вратата на Пепеляшка".

Ще докладвам!
« Последна редакция: Август 16, 2012, 08:32:42 pm от 3apa »

« Отговор #5 -: Август 16, 2012, 06:32:28 pm »
Транзитна Луна ще е в 1-ви дом, съвпад с Венера /У2, У9/, въпреки, че за мен орбисата е твърде голяма, квадрат Марс /У8/, квадрат Нептун /У7/.

Очаквам, нищо не очаквам ;D . Може би чуждите финанси ще ме притеснят.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #6 -: Август 16, 2012, 08:35:53 pm »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #7 -: Август 16, 2012, 11:02:33 pm »
Ми пак към 2/8 се връщам. От Слънцето секстили към Слънце/Уран в 9ти и Марс в 6ти, мъжка енергия е тази, от Луната тригони към същите. Работа, надявам се.  :-[ Но квадрат на Нептун в 11ти (и на пр новолуние съответно), та... Нептун е У2 и с тая ос 2/8 нещо ще затегне финансите.  :'(

« Отговор #8 -: Август 16, 2012, 11:42:26 pm »
Луната ще е в съвпад със Слънцето ми в Риби, във втори дом и ще направи секстил с Марс, Сатурн и Уран. Нещо ще отключи, ама какво...  :-\
Интересното е, че имам и съвпад на пр. Луна и Мерк с натално Слънце.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Alena

• 38
« Отговор #9 -: Август 17, 2012, 07:46:43 am »
Здравейте! Ами за родените на този ден какъв ще е? Много съм неука в тази сфера, но и също толкова любопитна  :-[ Ако някой му се занимава, моля да си каже мнението по моята карта.

*

Alena

• 38
« Отговор #10 -: Август 17, 2012, 12:59:49 pm »
Ами за родените на този ден какъв ще е?
Как какъв ще е- Рожден Ден!
Торта, танци, манци  :93:
Ако съм честна, никога не съм го празнувала бурно. По-скоро не обичам да го празнувам, предпочитам усамотението. Май се оказва съм много депресивен човек.   ;D ;D ;D

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #11 -: Август 28, 2012, 04:01:59 pm »
Ми пак към 2/8 се връщам. От Слънцето секстили към Слънце/Уран в 9ти и Марс в 6ти, мъжка енергия е тази, от Луната тригони към същите. Работа, надявам се.  :-[ Но квадрат на Нептун в 11ти (и на пр новолуние съответно), та... Нептун е У2 и с тая ос 2/8 нещо ще затегне финансите.  :'(

С оглед последните събития с кредитната ми карта, пълнолунието се задейства мощно, за съжаление с негативен резултат. Дано тригоните помогнат да оправя нещата в кратък срок. Квадратът към Нептун се оказа много показателен.  :(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #12 -: Август 28, 2012, 04:24:14 pm »
Синята Луна в края на август ми се пада точно по оста МС-ІС, да видим какво ще донесе пълнолунието.
Още една нова работа не се очертава да почвам, но имам известни съмнения относно продължителността на принудителната неплатена отпуска, че може да продължи още известно време или изцяло да мина на дистанционно обслужване.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #13 -: Август 28, 2012, 06:19:03 pm »
Юпитер е в точен съвпад с МС НА 14 в Близнаци  при мен ,а Венера е в точен съвпад с Южен лунен възел -това сега пак  какво ли ще бъде ;)
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Asol

• 4140
« Отговор #14 -: Август 29, 2012, 06:19:08 pm »

« Отговор #15 -: Август 31, 2012, 07:37:53 am »
днешното второ пълнолудие  за август , ми е в  6  ,близо до дсц.
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #16 -: Август 31, 2012, 08:31:44 am »
Пълнолунието е близо до десц. в риби. Ужасно изнервена съм, защото по цяла нощ сънувам много ярки сънища.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #17 -: Август 31, 2012, 09:35:08 am »
Ами... към лошотиите с кредитната карта, добавих едно типично като за мен влюбване - такова, дето за да се материализира, трябва да обърна света. Не че не съм го правила. И не че няма пак да го направя. Много, много съм влюбена, се оказа.  ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #18 -: Август 31, 2012, 09:42:38 am »
Браво, много се радвам, трудна любов е по-добре от никаква :)

Ще си сложиш ли оная карта с дирекциите?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #19 -: Август 31, 2012, 09:45:40 am »
Уф, те моите все трудни, ама шило в торба не стои.  ;D Коя карта? Аз на мъжа картата с дирекциите сложих в темата за прогресии и дирекции, сега и моята ще пусна там, ако това имаш предвид?