Здравей Гост

Транзити на Лилит?

• 360 Отговора
  • 93591 Прегледи
*

Valda

• *
  • 377
Транзити на Лилит?
« Отговор #40 -: Септември 24, 2006, 10:59:39 am »
Lillie, дали покрай многото Плутонови транзити, но и аз нещо я залюбих тази Лилит в последно време.
Около 20 септември Лилит и Южния Лунен възел са били в съвпад и то заедно със Слънцето. А Плутон е в квадратура към този съвпад.Може пък това да възбуди интереса ни към нея ;)  

*

Lillie

• 30532
Транзити на Лилит?
« Отговор #41 -: Септември 24, 2006, 01:11:09 pm »
Да, интересно... на мен пък ми прави и тригон към наталната си позиция  ;)  :P  :rolleyes:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Транзити на Лилит?
« Отговор #42 -: Септември 27, 2006, 03:07:46 pm »
*Lilith - Pray for Salvation*

"The Alien Woman is Lilith, and she is the sweetness of sin and the evil tongue. And from the lips of the Alien Woman honey flows. And although the Impure Female has no hands and feet for copulation, for the feet of the serpent were cut off, nevertheless the Female in her adornments looks as if she had hands and feet. And it is the mystery of her adornments that she can seduce men.... And she leaves the husband of her youth [Samael] and descends and fornicates with men who sleep below in the impurity of spontaneous emission, and from them are born demons and spirits and Lilin, and they are called the Sons of Man..." (Patai81:462ff)

« Последна редакция: Май 06, 2008, 05:55:45 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Транзити на Лилит?
« Отговор #43 -: Септември 30, 2006, 01:49:00 pm »
Статия за Селена/Арта (Бяла Луна)
ето тук:

http://www.astrologer.ru/book/light_moon/index.html.en

:)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Транзити на Лилит?
« Отговор #44 -: Септември 30, 2006, 10:18:54 pm »
А на мен Селена ми минава през асцендента, след нея върви Юпитер, какво може да се очаква от тая убавиня?

*

Lillie

• 30532
Транзити на Лилит?
« Отговор #45 -: Септември 30, 2006, 11:03:54 pm »
Гледай си юпитера, селена не я мисли...  :P  :D

Уфф, да ви споделя пък аз, че и повторното минаване на Юпитер през Асц почти не ми се отразява - в смисъл на "око да види, ръка да пипне" де  :huh:  B)  поне този път ще съм психологически подготвена вече да не забравям да се качвам на кантара от време на време... а пък по време на транзита на Уран през Марс все от проклетия отслабвах без да полагам никакви усилия за това  :lol:
« Последна редакция: Септември 30, 2006, 11:07:20 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Транзити на Лилит?
« Отговор #46 -: Октомври 01, 2006, 11:09:40 am »
Е що па да не я мисля Селената?
Значи лилит да я мислим, а Селена не.
Егати черногледото племе сме това българите.  :P
Мен от напълняване ме не е страх, 172/50 и мога да ям всичко, диети за отслабване никога не съм правила, та и да кача някое килце голям праз. Може да ми се отрази добре, а от друга страна после вероятно само ще се погрижи да се смъкне.
Какво може все пак човек да очаква с Юпитер и Венера на асцендента, Плутон връз Меркурий, а скоро и връз слънце, Юран и възел смело приближаващи към миличката ми нещастна луничка.

*

sunrain

• 6710
Транзити на Лилит?
« Отговор #47 -: Октомври 01, 2006, 10:51:12 pm »
Цитат
А на мен Селена ми минава през асцендента, след нея върви Юпитер, какво може да се очаква от тая убавиня?
И при мен минава през асцендента, но да ти кажа нищо не виждам толкова да се случва. Обаче пак да кажа за апетита - страшна работа, незнам как да го контролирам ... Аз по принцип тези неща не са ми проблем, в смисъл нито яденето ми е самоцел, нито имам проблем със спазването на режими. Аама сега стой и гледай! Хайде няма ли да си ходи вече този Юпитер!?  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
Транзити на Лилит?
« Отговор #48 -: Октомври 02, 2006, 03:09:13 pm »
Мхм... сега на фона на повторно преминаване на Юпитер през Асц проблеми с апетита нямам, по-скоро с обичайната липса на такъв... но пък да ви споделя за сатурновото завръщане нещо интересно  :huh:  :rolleyes: веднъж бях писала, че при мен бе съпроводено с много силни болки в ставите, по едно време вече щях да се чудя какво става, но понеже откъм здравословни въпроси съм си оптимист и дори непукист, та бях почти убедена, че Сатурн ми дава 'знак', че просто часовничето цъка и нищо повече    :P  и най-интересното в случая е, че с отминаването на Сатурн всичко мина, сякаш не го е имало изобщо преди... и изведнъж някаква лекота се усети, и яснота...   :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

АН

Транзити на Лилит?
« Отговор #49 -: Октомври 04, 2006, 06:32:26 pm »
Цитат
Мхм... сега на фона на повторно преминаване на Юпитер през Асц проблеми с апетита нямам, по-скоро с обичайната липса на такъв... но пък да ви споделя за сатурновото завръщане нещо интересно  :huh:  :rolleyes: веднъж бях писала, че при мен бе съпроводено с много силни болки в ставите, по едно време вече щях да се чудя какво става, но понеже откъм здравословни въпроси съм си оптимист и дори непукист, та бях почти убедена, че Сатурн ми дава 'знак', че просто часовничето цъка и нищо повече    :P  и най-интересното в случая е, че с отминаването на Сатурн всичко мина, сякаш не го е имало изобщо преди... и изведнъж някаква лекота се усети, и яснота...   :)
и аз така със Сатурн, часовничето и болките, но се чудя дали няма да дойде момента скоро, в който няма да си тръгнат с тръгването на Сатурн :)
Може пък да не дойде такъв момент :D  

*

Луна

Транзити на Лилит?
« Отговор #50 -: Октомври 04, 2006, 11:16:46 pm »
Цитат
Цитат
Мхм... сега на фона на повторно преминаване на Юпитер през Асц проблеми с апетита нямам, по-скоро с обичайната липса на такъв... но пък да ви споделя за сатурновото завръщане нещо интересно  :huh:  :rolleyes: веднъж бях писала, че при мен бе съпроводено с много силни болки в ставите, по едно време вече щях да се чудя какво става, но понеже откъм здравословни въпроси съм си оптимист и дори непукист, та бях почти убедена, че Сатурн ми дава 'знак', че просто часовничето цъка и нищо повече    :P  и най-интересното в случая е, че с отминаването на Сатурн всичко мина, сякаш не го е имало изобщо преди... и изведнъж някаква лекота се усети, и яснота...   :)
и аз така със Сатурн, часовничето и болките, но се чудя дали няма да дойде момента скоро, в който няма да си тръгнат с тръгването на Сатурн :)
Може пък да не дойде такъв момент :D
Ан, не се притеснявай.... Tи си с асцендент Близнаци, така че няма страшно от Сатурна в Лъв .....   :P ще мине и ще замине  :D  

*

АН

Транзити на Лилит?
« Отговор #51 -: Октомври 05, 2006, 07:48:01 am »
Цитат

Ан, не се притеснявай.... Tи си с асцендент Близнаци, така че няма страшно от Сатурна в Лъв .....   :P ще мине и ще замине  :D
Не се притеснявам много :D
Само се опитвам из неговите сфери да мисля и действам по неговите правила :)

Например, преди два дни малко се разочаровах и подразних, че една възрастна госпожа не си подрежда добре приоритетите и ангажира излишно околните - дадох израз на разбиранията си по въпроса, колкото можах деликатно, но категорично  и още на следващия ден нещата се решиха оптимално :)  

*

Guest

Транзити на Лилит?
« Отговор #52 -: Октомври 06, 2006, 12:55:04 pm »
Здравейте :) Относно Лилит искам да споделя с вас ,че в моята натална карта се намира в 5 дом -не ми върви в любовта,т.е.този който искам не ме иска и обратното.Така ли ще бъде вечно?Няма ли да има малко светлина?Лилит ли е виновна за това?

*

Lillie

• 30532
Транзити на Лилит?
« Отговор #53 -: Октомври 06, 2006, 01:07:57 pm »
Не мисля, че тя е "виновна", в повечето случаи тя е само "оправдание"  :rolleyes:  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Guest

Транзити на Лилит?
« Отговор #54 -: Октомври 06, 2006, 01:18:06 pm »
Не е ,,оправдание,, , а според мен е факт.Как пък веднъж този който искам няма да ме пожелае.

*

Lillie

• 30532
Транзити на Лилит?
« Отговор #55 -: Октомври 06, 2006, 02:02:16 pm »
И мислиш, че липсата на синхрон в желанията е от една-единствена Лилит в 5-ти дом?  :blink:
А ти какво искаш - виж реалните планети какъв 'тренд' очертават. И като сравниш картите - твоята и тази на "желания обект" (или "обекти"  :P ) - би трябвало да си повече или по-малко наясно дали кривите на "търсене" и "предлагане" ще съвпаднат в някоя имагинерна "пресечна точка" или ще вървят една до друга до безкрайност в успоредна равнина... не знам дали съм избрала подходящото сравнение за в случая, но доколкото се сещам, така казват за правите, които никога не се пресичат, макар и ди вървят "неприлично близо" една до друга без реално да се допират...  
« Последна редакция: Май 06, 2008, 05:57:09 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Guest

Транзити на Лилит?
« Отговор #56 -: Октомври 06, 2006, 03:41:24 pm »
Картите съм сравнявала,но много не разбирам,още повече това ,което ти казваш.Ако бъдеш така любезна,би ли ми помогнала?

Неговият Сатурн прави квадратура с моят Плутон
мойта Луна прави опозиция с неговият Сатурн

неговото Слънце квадратура моят Меркурии. Това са отр. аспекти,но има и хубави.При тези напрегнати асп. какво е първото нещо което ти идва наум?

*

Lillie

• 30532
Транзити на Лилит?
« Отговор #57 -: Октомври 06, 2006, 03:59:29 pm »
Първото, което ми идва наум, е защо акцентираш върху напрегнатите "отрицателни" аспекти? Разделяш ги на "хубави" и "лоши", така се получава, нали?

По-съществена в случая - въз основа на оскъдните данни, които представяш - ми се струва синастричната опозиция Луна-Сатурн. Разбира се, тя не е достатъчна сама по себе си, т.е. разгледана откъснато от цялостната картина, но може да бъде и доста...мхм... 'обвързваща'  :)
« Последна редакция: Май 06, 2008, 05:57:29 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

АН

Транзити на Лилит?
« Отговор #58 -: Октомври 07, 2006, 06:34:39 am »
Цитат
Здравейте :) Относно Лилит искам да споделя с вас ,че в моята натална карта се намира в 5 дом -не ми върви в любовта,т.е.този който искам не ме иска и обратното.Така ли ще бъде вечно?Няма ли да има малко светлина?Лилит ли е виновна за това?
А другите аналогии на 5-ти дом как ги усещаш в живота си? :)  

*

Guest

Транзити на Лилит?
« Отговор #59 -: Октомври 07, 2006, 08:50:27 am »
Здравей Лилие :) Акцентирам върху напрегнатите асп. ,защото гледам песимистично.А колкото до ,,хубави,, и ,,лоши,, е под влияние на литературата,която съм чела може би.
Има и няколко предполагам и хубави аспекти-негова Венера секстил мой Марс;Негово Слънце секстил мой Юпитер;Марс секстил Луна;Уран секстил Луна.Никаде не мога да прочета за секстилите .Ти какво ще кажеш?
Доколко астрологията може да ми помогне да намеря отговора на някои въпроси?