Здравей Гост

Транзити на Лилит?

• 360 Отговора
  • 93571 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Транзити на Лилит?
« Отговор #300 -: Май 11, 2010, 06:55:07 pm »
какво да очаквам когато транзитната Лилит ми съвпадне с асцедента - остава и 1 градус до точния съвпад? отделно дирекционната Лилит ми е също в съвпад с асцедента тази година  :-\

наталната ми е в козирог в 11 дом на 2 градуса от куспидата на 12 дом  :unsure:

повторението на темата лилит както по дирекций , така и при транзит ще фокусира влиянието на темата-Лилит.
това всичкото в съвпад с асц-то ти , би могло да означава, че дълбоко скритите в подсъзнанието ти неща, ще излязат на светло. те биха могли да се свържат с планове и проекти , както по отношение на приятели , така и по отношение за приятелства.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #301 -: Май 11, 2010, 06:58:18 pm »
Цитат
повторението на темата лилит както по дирекций , така и при транзит ще фокусира влиянието на темата-Лилит.
то туй ясно... и аз го разбрах без да мисля много  ;D ;D ;D

Цитат
дълбоко скритите в подсъзнанието ти неща, ще излязат на светло
вай вай вай взех да са плаша вече  :57:

Цитат
планове и проекти , както по отношение на приятели , така и по отношение за приятелства.
тез са лесни  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #302 -: Май 13, 2010, 10:58:57 am »
искам да кажа за Лилит:

Лилит е точка от 4то измерение, която пази зародишите на нашите най-чисти мисли и чувства, зародиши на идеи и зародиши на първоначални планове, в това число обаче /едва днес го осъзнах/ влизат и плановете на настоящето ни прераждане и изпълнението им.

снощи видях част от настоящият си път и предопределението си... явно наистина моята Лилит работи на подсъзнателно ниво - куспидата на 12 ми дом, но има силно отношение към 11я ми дом където се намира. започнах да се светвам за доста неща... ммм дааа разконспирирах и позицията в момента на асцедента ми  :rolleyes:

*

Nebesna

« Отговор #303 -: Май 13, 2010, 11:32:28 am »
Всичките ни нереализирани желания са по Лилит, тези които още не са се превърнали в опит. Затова често ставаме уязвими, когато действаме под влияние на Лилит, когато вършим нещата "на подсъзнание", когато експериментираме, когато шокираме себе си и другите, понеже не знаем какъв ефект можем да произведем и как би могло да се възприеме това от другите.

*

Марая

• 28287
« Отговор #304 -: Ноември 15, 2010, 10:21:20 pm »
Някой ще ме хелпне ли  ;D ;D , къде е в момента тая твар Лилит? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #305 -: Ноември 15, 2010, 10:26:01 pm »
15 гр. 40 мин. Риби.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #306 -: Ноември 15, 2010, 10:27:22 pm »
Някой ще ме хелпне ли  ;D ;D , къде е в момента тая твар Лилит? :rolleyes:

във Водолей още трябва да е..или Риби
мен ми диша в 5 дом, гадината

*

sunrain

• 6710
« Отговор #307 -: Ноември 15, 2010, 10:31:26 pm »
Опасна работа, начи ще ми възбуди скоро тао-то, барабар с тр.Марс от друга страна, ще стане олелия.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #308 -: Ноември 15, 2010, 10:35:14 pm »
15 гр. 40 мин. Риби.

ЧЕСТИТО! :41: :91:
Точно на ИЦ ми е цъфнала....
Днес подписах договор и се запознах с още една Риба с АСЦ-близнаци... ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #309 -: Ноември 15, 2010, 10:38:49 pm »
и се запознах с още една Риба с АСЦ-близнаци... ;D ;D

Риба хвърчиперка значи.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #310 -: Ноември 15, 2010, 10:42:08 pm »
и се запознах с още една Риба с АСЦ-близнаци... ;D ;D

Риба хвърчиперка значи.  ;D

Обаче , много интересно :-\..инжинер е геодезис.... :rolleyes: 75г. е роден....
А неее , в повече ми е хем риба , хем близнак... ;D ;D ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #311 -: Февруари 25, 2011, 01:59:23 am »
Транзитна Лилит върху У2 - приходи в банковата ми сметка (орбиса - 0,22гр.)

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #312 -: Февруари 25, 2011, 02:25:35 am »
Транзитна Лилит върху натална Венера (У5) - начало на любовна връзка (орб. 0,96 гр.)
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #313 -: Февруари 25, 2011, 02:36:38 am »
хъммм транзитната Лилит ми е върху прогресивният Мерк в риби - управител на 4 дом и интерсептирана дева в 7 дом и кво - да чакам некой жених да ми дойде дома на крака ли  :rolf:

*

Stella

• 7765
« Отговор #314 -: Февруари 25, 2011, 02:39:19 am »
хъммм транзитната Лилит ми е върху прогресивният Мерк в риби - управител на 4 дом и интерсептирана дева в 7 дом и кво - да чакам некой жених да ми дойде дома на крака ли  :rolf:

Ни нам! Ши докладваш! Виж аз как докладвам..Транзитите на тази палавница са по-слабо изучени.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #315 -: Февруари 25, 2011, 02:44:04 am »
хъммм транзитната Лилит ми е върху прогресивният Мерк в риби - управител на 4 дом и интерсептирана дева в 7 дом и кво - да чакам некой жених да ми дойде дома на крака ли  :rolf:

Ни нам! Ши докладваш! Виж аз как докладвам..Транзитите на тази палавница са по-слабо изучени.

ти мани в комплект с това току що видях и че транзитен Хирон е в съвпад с транзитен Марс на 1 градус от прогресивната ми Венера в риби в 1 дом  ;D  голям секс се заформя нещо, ма с тая Лилитка върху Мерка да не го отнеса само астрално  :haha: :haha: :haha:  че всичкото гювеч ми е в 1 дом, а Лилитката си е точка от 4то измерение, та като нищо пак ши пропусна купона начи... квато заспа ме тресе с тоя Нептун на асцедента  ;D ;D ;D

а транзитната Венера ми е в съвпад с наталната Лилитка  :rolf:

*

Stella

• 7765
« Отговор #316 -: Февруари 25, 2011, 02:52:14 am »

ти мани в комплект с това току що видях и че транзитен Хирон е в съвпад с транзитен Марс на 1 градус от прогресивната ми Венера в риби в 1 дом  ;D  голям секс се заформя нещо, ма с тая Лилитка върху Мерка да не го отнеса само астрално  :haha: :haha: :haha:  че всичкото гювеч ми е в 1 дом, а Лилитката си е точка от 4то измерение, та като нищо пак ши пропусна купона начи... квато заспа ме тресе с тоя Нептун на асцедента  ;D ;D ;D

а транзитната Венера ми е в съвпад с наталната Лилитка  :rolf:

Ми вземи се поогледай, деее! Ти като си забучила нос у земята. Сто чиляка преброи, не срещна ли някой достоен.. :-\

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #317 -: Февруари 25, 2011, 02:57:35 am »
абе Небесна, то само женуря или мъже на жените си тука. нема от мойта порода наоколо  ;D

хахааааааааааа току що си включвам скайпа и виждам, че са ме набарали и в скайпа за преброяването. една жена от тук с електронен номер ми обяснява, че съм я пропуснала  ;D ;D ;D  па аз не съм, ама нали само през уикенда, та хората са се притеснили  :rolf:

*

Uran

• 6041
« Отговор #318 -: Февруари 25, 2011, 04:54:42 am »
Вещичке, не секс отиват нещата. ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #319 -: Февруари 25, 2011, 05:15:41 am »
И аз сега видях,че тр лилит е в 9ти върху слънцето,упр на АС.Какво да очаквам?