Здравей Гост

Транзити на Лилит?

• 360 Отговора
  • 93633 Прегледи
*

Инти

• 2068
Re:Транзити на Лилит?
« Отговор #260 -: Септември 14, 2009, 08:34:23 pm »
И ти ли имаш куинконс на Лилит със Сатурн, и пак в Скорпион, да не сте родени в един месец със Торони ;)

*

mamma_mia

« Отговор #261 -: Септември 14, 2009, 08:38:36 pm »
И ти ли имаш куинконс на Лилит със Сатурн, и пак в Скорпион, да не сте родени в един месец със Торони ;)
Куинкокс ли се казваше този аспект? :-[ АКо е така,да ,само един аспект прави моята лилит и то със сатурн.
Аз съм родена на 19 март :)

*

Инти

• 2068
« Отговор #262 -: Септември 14, 2009, 08:41:11 pm »
Лилит е на трон в Скорпион и дава силно магнетично излъчване, другите са като погълнати от теб, може да бъде ако желае и манипулативна.

*

missKapriz

« Отговор #263 -: Септември 14, 2009, 08:41:29 pm »
Лилит съвпад Венера,9 дом,Рак,тригон с Луната,секстил с Меркурий

Усещам я по знак,не толкова по дом.Аспектите незнам как и дали ги усещам/както обикновено незнам какво би трябвало да чувствам,за да кажа дали е така :-\

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #264 -: Септември 14, 2009, 08:42:11 pm »

Родена съм на 17 Юни.
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

mamma_mia

« Отговор #265 -: Септември 14, 2009, 08:44:27 pm »
Лилит е на трон в Скорпион и дава силно магнетично излъчване, другите са като погълнати от теб, може да бъде ако желае и манипулативна.
Да, тук си много права,мисля,че понякога мога да манипулирам.(но това е заради скорпиона нали?)

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #266 -: Септември 14, 2009, 08:50:21 pm »
Мойта според астрокома и зета, че нали правехме едни изчисления и май се помести.
Ма според астрокома е в осми почти на върха на девети, в рак.
В момента почти се кани да влиза в трети.
Като правя нещо, де си мисля, че ще има значими последици, все е на възлово място.
При една значима за мен среща на върха на МС, при брака ми - в 3 гр. съвпад със себе си, при внезапното щастливо намиране на една работа съвпад с Меркурий, господар на 10-и и 8-и, при намиране на по-предишната работа на върха на асцендента, при подемане на инициатива за напускане на последната работа - в съвпад със Сатурн.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #267 -: Септември 14, 2009, 09:16:57 pm »
Моята Лилит е на 20' 31 в Овен в 3-ти дом, в секстил с Луна и квадрат Марс. Секстила с Луна си го тълкувам като възможност успешно да съвместявам двете роли - на Литит и Луна (колко добре звучи, остава да е истина  ;D), а за квадрата с Марс нямам обяснение. Набързо й погледнах транзитите, но не открих нещо съществено. Може би трябва да погледна и транзитите към нея от други планети.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #268 -: Септември 14, 2009, 09:21:31 pm »
Мия, не се уточнила какви аспекти прави нейната Лилитка!!! Моля да си редактира поста!

Чеки,че аз се разправям за лудите в другата тема! ;D
За Лилитката ми ли?!Ами моята Лилитка,наталната,е в 10-ти дом в Овен,Марса ми е на Ац-та.Не съм много убедена как се тълкува,ама може да е някакъв сбор между кариера,имидж в обществото.т.е.авторитет и моята личност,с това да изкушавам,знам ли аз?!Мноооого силни думи ми се струват,ама... :-\Прави точен полусекстил с Венера в 11-ти.За този й аспект вече,мога да поискам жокер от приятел.
Транзитната в момента е в 6-ти дом,Козирог.Или некоя хубава работа,може да ме изкуши,или да разбуни духовете в самия дом.Нещо ги мъти там,ама я да видим... :)

*

Инти

• 2068
« Отговор #269 -: Септември 14, 2009, 09:25:27 pm »
Мойта според астрокома и зета, че нали правехме едни изчисления и май се помести.
Ма според астрокома е в осми почти на върха на девети, в рак.
В момента почти се кани да влиза в трети.
Като правя нещо, де си мисля, че ще има значими последици, все е на възлово място.
При една значима за мен среща на върха на МС, при брака ми - в 3 гр. съвпад със себе си, при внезапното щастливо намиране на една работа съвпад с Меркурий, господар на 10-и и 8-и, при намиране на по-предишната работа на върха на асцендента, при подемане на инициатива за напускане на последната работа - в съвпад със Сатурн.

При брака се активизирал възврата на Лилит, трябва да си направиш отделна карта за него, за видиш какви аспекти е правила Лилит, а като си търсила си била ти иницатор, и съответно си търсила нова роля в живота ( асцендента ), а при напускане на работата, по-скоро си искала да бъдеш по свободна в професионален аспект, да се издигнеш възоснова на собствените си усилия, и повече да изпъкнеш сама, а ако Сатурн било то в лицето на самата професия или по-висше стоящи са ти пречили, определени си решила да премахнеш преградите и пречките.

Сега , Торони и Мама Мия направо да си напишат рожденните дати, защото принципно Лилит минава един знак за 9 месеца и за едно денонощие минава около 6', та ако сте родени в една година в рамките на два месеца Лилит ще си остане в същия знак.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #270 -: Септември 14, 2009, 09:29:15 pm »

Сега , Торони и Мама Мия направо да си напишат рожденните дати, защото принципно Лилит минава един знак за 9 години и за един месец минава около 6', та ако сте родени в една година в рамките на два месеца Лилит ще си остане в същия знак.

Вече я написах по-горе. ;D
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Инти

• 2068
« Отговор #271 -: Септември 14, 2009, 09:31:23 pm »
имах впредвид с година на раждане, не само дата на раждане!

*

missKapriz

« Отговор #272 -: Септември 14, 2009, 09:31:42 pm »
Цитат
Секстила с Луна си го тълкувам като възможност успешно да съвместявам двете роли - на Литит и Луна (колко добре звучи, остава да е истина  Ухилен
МОйте са в тригон,но като го прочетох и веднага се съгласих ;DХехее-нежна,грижовна и фатална

*

kaily

• 5145
« Отговор #273 -: Септември 14, 2009, 09:32:46 pm »
Хм, пак идвам до въпроса що аджеба хубавото никога не идва само, ми требва го побутваш и да се надяваш да не сгрешиш. Бялата луна ми минава почти незабележимо, да не кажа ич.  ???
Инти, а Лилит на МС какво значи по твоите сметки? Иначе си права за другото.

*

kaily

• 5145
« Отговор #274 -: Септември 14, 2009, 09:34:34 pm »
А какво означава куинкокса с Лилит, сега загледах, че моята има такъв с Меркурий. И тригон с Луна.

*

Инти

• 2068
« Отговор #275 -: Септември 14, 2009, 10:13:53 pm »
Лилит по принцип е акумулатор за негативното, тъй като основно ние трябва да се изчистим от него, тя се явява един вид дори духовна проверка, за това от езотирична гледна точка духовните личности ще имат добре отработена Лилит.

Кайли при теб Меркурий е в Стрелец Лилит в Рак, и тъй като имаме труден аспект налице , а именно куинконс, който създава много често напражение, а и самия аспект според А. Подводни се управлява от Меркурий, а Уран се намира в екзалтация при аспект куинконс, при теб ще е трудно да се изчистваш на емоционално ниво, може да поглъщаш в себе си негативните емоции на другите, ако натрупваш тази енергия без да я трансформираш и изхвърляш, затлачваш емоционалното си тяло, оттам връзката ти с висшето ментално тяло се блокира и не можеш да пропускаш висшите планове и идеи от знак Стрелец.

Според Анелия Цветанова най-важни са аспектите на Черната Луна с Луната, Меркурий и Уран, поради нейната функция да свързва физическото и менталното тяло, тя е връзката между мозъка и висшия интелект, между нашето и менталните тела на другите хора.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #276 -: Септември 14, 2009, 10:27:33 pm »
И ся кво?!Моята като не прави никакви аспекти,саде един полусекстил Венера,значи не съм "изкусителка"...Пфуууу... >:(

*

kaily

• 5145
« Отговор #277 -: Септември 14, 2009, 10:29:20 pm »
Хм, бе има вярно в това, аз не понасям асоциални или унили хора, действат ми. С годините се понаучих да се пазя, ма още се топвам в блатото колчем го видя.
Но връзка с висшето никога не губя, тя минава по други канали. Така си вървя през света разделена, едната ми част попива кофтите човешки емоции и се бори да им намалява влиянието, другата си държи отворена връзка с бога.

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #278 -: Септември 15, 2009, 01:43:13 am »
Лилит в моята карта е в риби (29,31), 10-ти дом, съвпад с МЦ, сатурн, хирон и Парс фортуна, опозиция с плутон, уран и ИЦ. Квадрат слънце. Тригон юпитер. Мога да докладвам, че използвам известен необясним "чар" в работата си и винаги работи. Умея да омайвам хората. Сатурн упр. 7-ми. В личните контакти обаче има яко вдървяване и тук виня Венерата в Козирог. А може и да е от Лилит. Знам ли. Все пак се надявам, че при мен Лилит влияе позитивно като цяло :-\. Пък и с целия панаир в риби не мога да се ориентирам кое от кое е.  :D
Скоро Уран ще мине през нея и вече не знам...Уморих се да се плаша от транзити. Ще гледам реката от моста.
« Последна редакция: Септември 15, 2009, 02:10:16 am от Revati »
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

Nebesna

« Отговор #279 -: Януари 21, 2010, 06:43:57 pm »
Мили хора, транзитаната Лилит е във Водолей и се е запътила към съвпад със светилата ми във 2-ри дом (в момента е на 3 гр. от рождената Луна). Днес си забравих протмонето на работа, влизам в магазина, пребърквам си чантата - няма "никой". Помня, че го извадих и го оставих на бюрото, ама чак пък такава заплесия, бива ли? Дано не пострада и банковата ми сметка, че светилата ми управляват 8-ми дом.  :41: . Чак през април Лилит отминава светилата. Лошо, че и транзитния Марс опонира откъм Лъв.
Господ да ме пази! :25: