Здравей Гост

Транзити на Лилит?

• 360 Отговора
  • 93525 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:Транзити на Лилит?
« Отговор #280 -: Януари 21, 2010, 06:47:12 pm »
стига бе, най-много като ти огази светилата да станеш фаталната жена  :57: 

тя в момента е в точен полусекстил със Слънцето ми  ;D ;D ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

sunrain

• 6710
« Отговор #281 -: Януари 21, 2010, 06:53:42 pm »
Небесна, аз викам днес ще имаш повод да се почерпиш, а ти каква си я свършила...  :blink:  ;)

Лилит дава ли разсеяност или смяташ, че те "затъмнява", докато се върти около светилата, които са във Водолей?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #282 -: Януари 21, 2010, 06:55:51 pm »
Моята Лиллитка се е запътила към :ven:- управител на асцендента и 8 дом.  

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #283 -: Януари 21, 2010, 06:57:32 pm »
при мен престои възврат на лилит. :mellow:
къде ли е селената? :unsure:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #284 -: Януари 21, 2010, 06:58:08 pm »
Мен също ще ме засегне, опозиция на Слънцето скоро .. а аз хич не й обръщам внимание, добре, че някой току повдигне темата и се сетя за нея.  :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #285 -: Януари 21, 2010, 07:02:24 pm »
 На мен ми е в/у Слънцето в момента, ама не се усещам като фатална жена по тия деня. ;D
 Наталната Лилит е  в близнаци в градуса на Слънцето на мъж за когото се оказах такава жена. :(,

*

abroad

« Отговор #286 -: Януари 21, 2010, 07:06:50 pm »
Мили хора, транзитаната Лилит е във Водолей и се е запътила към съвпад със светилата ми във 2-ри дом (в момента е на 3 гр. от рождената Луна). Днес си забравих протмонето на работа, влизам в магазина, пребърквам си чантата - няма "никой". Помня, че го извадих и го оставих на бюрото, ама чак пък такава заплесия, бива ли? Дано не пострада и банковата ми сметка, че светилата ми управляват 8-ми дом.  :41: . Чак през април Лилит отминава светилата. Лошо, че и транзитния Марс опонира откъм Лъв.
Господ да ме пази! :25:

:blink:Ще те опази :blink:

*

Nebesna

« Отговор #287 -: Януари 21, 2010, 07:36:36 pm »
Небесна, аз викам днес ще имаш повод да се почерпиш, а ти каква си я свършила...  :blink:  ;)

Лилит дава ли разсеяност или смяташ, че те "затъмнява", докато се върти около светилата, които са във Водолей?

Вие като си тръгнахте днес, аз си взех протмонето и се качих до барчето да си купя нещо сладко, върнах се в кабинета и го поставих на бюрото. Помислих си, че трябва да го прибера в чантата, но влезе шефката и ми отклони вниманието. Разбрах, че го няма в чантата ми чак като влязох в кварталния магазин. Обадих се на една позната санитарка и казах утре сутринта да вземе ключа и първа да отключи стаята, за да го прибере (дано да е там). Няма как да ми падне от чантата, защото е много дълбока.

Ох тази Лилит, казват че вършела "мръсотийки" като ти съвпадне с планета.
« Последна редакция: Януари 21, 2010, 07:43:35 pm от Небесна »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #288 -: Януари 21, 2010, 08:40:00 pm »
Дано да го намериш и всичко да е наред.  :72:

« Отговор #289 -: Януари 22, 2010, 09:42:15 pm »
как тълкувате този аспект - тр. Лилит съвпад с нат. Лилит  в 10 дом ?
 и имам още един въпрос - Десцендента с какво е важен в хороскопа - имам предвид, че там се бяха закотвили Хирон, Нептун и Юпитер половин година ( сега малко мръднаха) ... нещо хич ме нямаше тези месеци...какво са направили там? и сега чакам Венера и Лилит да минат и те от там...чака ли ме нещо кофти?

*

Марая

• 28287
« Отговор #290 -: Януари 22, 2010, 09:49:05 pm »
как тълкувате този аспект - тр. Лилит съвпад с нат. Лилит  в 10 дом ?

възврат на лилит.
и имам още един въпрос - Десцендента с какво е важен в хороскопа - имам предвид, че там се бяха закотвили Хирон, Нептун и Юпитер половин година ( сега малко мръднаха) ... нещо хич ме нямаше тези месеци...какво са направили там? и сега чакам Венера и Лилит да минат и те от там...чака ли ме нещо кофти?

и хирон /незаслужената болка ,моста към транссатурновите планети/ и нептун/розовите очила ,космическата любов ,илюзията ,измяната,измамата/ и юпитер/разширението,експанзията,мащаба/,говорят за прекаленото идеализиране и болка от партньорствата. грешни представи,грешни подходи и впечатления свързани с партньорите.болки и лъжи от тях.
предадена и измамена си била....
но ,лошото е в миналото.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #291 -: Януари 22, 2010, 09:58:30 pm »
Лелееее, Марая, как само го описа....толкова ме болеше, че не можех да го формулирам даже - близо година...Тежко беше! Благодаря ти, малко по малко ми просветва...

*

Марая

• 28287
« Отговор #292 -: Януари 22, 2010, 10:00:01 pm »
Лелееее, Марая, как само го описа....толкова ме болеше, че не можех да го формулирам даже - близо година...Тежко беше! Благодаря ти, малко по малко ми просветва...

:unsure: :rolleyes: ,как съм го описала?

« Отговор #293 -: Януари 22, 2010, 11:19:45 pm »
Изключително на място! Точно и ясно, все едно си била до мен през цялото време!
Точно това се случи!

*

Марая

• 28287
« Отговор #294 -: Януари 22, 2010, 11:21:19 pm »
Точно това се случи!

дано и в доброто е така! ;) :blink:

« Отговор #295 -: Януари 22, 2010, 11:26:28 pm »
Дано! Благодаря! Тук има хора, от които човек може много да се учи! Това е много хубаво!

*

Марая

• 28287
« Отговор #296 -: Януари 22, 2010, 11:33:53 pm »
Точно това се случи!
с венера транзит през дсц , ако не ме лъже паметта/имам способност да елиминирам всички такива неща-извини ме/ ,ти предстой период в който всички партньорства и в личен и в професионален план ще бъдат хармонични и красиви.
с дне думи ще се чувстваш добре и ще те търсят за контакт.
ноо ,никога ,ама никога не забравяй шамарите на предходящите транзити-юпи,хирон и нептун. :blink: ;)

« Отговор #297 -: Януари 22, 2010, 11:48:32 pm »
мммдаааа, май този път ще трябва да си припомням "шамарите", защото имам способността бързо да ги забравям, отдавам го на замаената ми Луна в Риби. Като ми олекне от нещо и все едно никога не е било...сещам се чак на следващия удар и тогава Марс в Лъв си казва думата. Това , че хората ще ме търсят ще е показателно за истинското около мен. По едно време преди години даже нарочно се инатях за глупости и така разбирах, кой е истински до мен, ако ме "изтърпи" и ме потърси значи всичко е о.к.( относно хората - тарикати ) Предполагам, че нещо подобно ми предстои и без да го искам. :) Ината май ми е от Слънцето в Телец.
Радвам се, че ми обясни за Венера !

*

Марая

• 28287
« Отговор #298 -: Януари 23, 2010, 12:14:19 am »
лазарова, Луната в рИби не забравя! , а просто не иска да си спомня...
това е луната ,която умее да мечтае , да бъде далеч от реалността и да броди с вятъра....
« Последна редакция: Януари 23, 2010, 12:29:38 am от Марая »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #299 -: Май 11, 2010, 02:07:04 pm »
какво да очаквам когато транзитната Лилит ми съвпадне с асцедента - остава и 1 градус до точния съвпад? отделно дирекционната Лилит ми е също в съвпад с асцедента тази година  :-\

наталната ми е в козирог в 11 дом на 2 градуса от куспидата на 12 дом  :unsure:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/