Здравей Гост

Соларна планета в градуса на възлите

• 27 Отговора
  • 3483 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Соларна планета в градуса на възлите
« -: Август 18, 2012, 06:32:21 pm »
Това е най-важната планета през соларната година...Например , ако възела е на 1гр. 40 мин в натала...,планетата ,която е ситуирана в същия градус в солара е от изкчително значение...
Проверете и споделете впечатленията си...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Grace

• 2257
Re: Соларна планета в градуса на възлите
« Отговор #1 -: Август 18, 2012, 07:15:51 pm »
Това е така. Важи за всеки възврат. При мен, в годината, когато имах възврат на Венера в градуса на възлите от съответната карта, беше подчертана и много активна темата за любов и връзки. за Солар ще е още по-показателно. Активира се областта и темата по значението на съответната планета.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #2 -: Август 18, 2012, 07:40:20 pm »
Простете ми ,че ще ви попитам момичета ,но аз го разбирам така -в Соларната карта за годината съвпад на планета с Натален Лунен възел...така ли да го разбирам..
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #3 -: Август 18, 2012, 08:19:17 pm »
В солара за 2013год./2014год. имам сол.Плутон-2сол. в градуса на възлите. :-\ Като му дойде времето ще дам обратна връзка. :blink:
« Последна редакция: Август 18, 2012, 08:44:53 pm от MoonLight »

« Отговор #4 -: Август 18, 2012, 08:21:19 pm »
Простете ми ,че ще ви попитам момичета ,но аз го разбирам така -в Соларната карта за годината съвпад на планета с Натален Лунен възел...така ли да го разбирам..

не е така

ако имаш в натала Лунни възли в 13 гр.04 - например и солара, някоя планета/соларна/ е в същия градус 13, и нещо,  като на нат-възли,независимо в кой знак, то тази планета и темите,който сигнифицира ще са на фокус за тази соларна година
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Grace

• 2257
« Отговор #5 -: Август 18, 2012, 08:27:39 pm »

не е така

ако имаш в натала Лунни възли в 13 гр.04 - например и солара, някоя планета/соларна/ е в същия градус 13, и нещо,  като на нат-възли,независимо в кой знак, то тази планета и темите,който сигнифицира ще са на фокус за тази соларна година

точно  :blink:
Май не съм разбрала точно  :blink: говорим за СОЛАРНА планета в градуса на СОЛАРНИ възли.
« Последна редакция: Август 19, 2012, 11:28:51 am от Grace »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6 -: Август 18, 2012, 08:53:07 pm »
Проверих, в солара за 2009 година имам такова положение - съвпад Слънце/ретро Венера в 7 гр. Овен, СЛВ в 7 гр. Водолей. През въпросната година имаше запознанство с мъж, но имаше и действаща дирекция - Марс в съвпад със Слънце. Но отношенията нямаха никакво развитие във времето.

В солара за 2013 година ще се повтори същата позиция - съвпад Слънце/Венера, но сега Венера ще е в директна фаза. И отново ще има акцентиране на 5ти натален/8ми соларен дом, ще видим какви ще са събитията тоя път, раждане на котенца и кученца вече не чакам.  :lol:
« Последна редакция: Август 18, 2012, 08:58:48 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #7 -: Август 18, 2012, 09:23:07 pm »
Проверих, в солара за 2009 година имам такова положение - съвпад Слънце/ретро Венера в 7 гр. Овен, СЛВ в 7 гр. Водолей. През въпросната година имаше запознанство с мъж, но имаше и действаща дирекция - Марс в съвпад със Слънце. Но отношенията нямаха никакво развитие във времето.

В солара за 2013 година ще се повтори същата позиция - съвпад Слънце/Венера, но сега Венера ще е в директна фаза. И отново ще има акцентиране на 5ти натален/8ми соларен дом, ще видим какви ще са събитията тоя път, раждане на котенца и кученца вече не чакам.  :lol:

залагам на любов и секс  ;)

« Отговор #8 -: Август 18, 2012, 09:25:37 pm »
за 2011 съм имала Луна (17гр. в Телец, 11-и дом) и Сатурн (17гр. във Везни, 4-ти дом).
цялата година го играех медиатор и се изживявах като майка на този и онзи, докато накрая не ги оставих сами да се оправят/провалят.

//2014 ще видя Марс във Везни в 8-ми.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #9 -: Август 18, 2012, 09:32:33 pm »

Чул те Господ.  :blink:

През 2009, когато имах подобно струпване в 5/8 дом в солара, котката ми забременя от нашия котарак и роди 6 котенца вкъщи. Та през цялото си свободно време (извън рутинните домакински грижи) се занимавах с котилото, трябваше да ги дохранвам с биберон с адаптирано мляко, бях се превърнала в кърмачка.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #10 -: Август 18, 2012, 10:32:50 pm »
При мен пък около СЛВ няма нищо. В градуса на ЮЛВ е Нептун във Водолей и в 11 д. в квадратура с Уран. Потвърждава се увлечението ми по астрологията.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #11 -: Август 18, 2012, 10:48:06 pm »
Aми... Не знам, не съм много сигурна. В този солар, който още е действащ, на 21.45 градуса Везни е Сатурн (възлите ми са на 21.54 градуса Скорпион/Телец), но.., трудно ми е да кажа, че е бил по-важен от обикновено. Той винаги е важен в моята карта и планетата, която най-много усещам по транзити. Само че в 12ти соларен... не бих казала, че е бил по-изявен, има още три месеца, да видим. А върху самия натален СЛВ са Венера и Меркурий в 1ви соларен, с разлика в градуса минути. Тях също още ги чакам да се обадят. Много се надявах от писането ми да излезе нещо, но засега нищо. И изобщо, нито връзки, нито пък някакви свързани с това комуникации. А соларния Марс пък е на 22.05 Лъв, разликата с градуса на възлите пак е минути, в 10ти соларен, ама ни работа, ни кариера, ни статус.  :'(

Догодина нито една планета няма да е в градус на възлите.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #12 -: Август 18, 2012, 11:14:03 pm »
Сега си проверих соларите за няколко поредни години - соларна планета в градуса на наталните възли няма.  :unsure:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #13 -: Август 19, 2012, 03:47:52 am »
В сегашният ми солар сол. Уран е в/у СЛВ, Плутон и Венера са в абсолютно същият градус и в аспект с Уран .

Идея си нямам в/у разискваната теория, но пък и без нея някои неща са твърде очевидни .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

« Отговор #14 -: Август 19, 2012, 06:20:08 am »

той чува, ама чака ти да пуснеш фиш ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Papy

• 4343
« Отговор #15 -: Август 19, 2012, 08:59:16 am »
Чудничко-теорията не работи :)

*

Asol

• 4140
« Отговор #16 -: Август 19, 2012, 09:58:49 am »
Не съм си правила обстойна статистика, но като че ли не винаги е така. При транзити обаче съм наблюдавала този фактор понякога като работещ - 50/50. При хорари доколкото знам също се гледа.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #17 -: Август 19, 2012, 10:15:28 am »

той чува, ама чака ти да пуснеш фиш ;D

Те мойте фишове все празни остават.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #18 -: Август 19, 2012, 10:30:51 am »
При мен натален Северен възел е на 25 в Козирог...
В този солар на 25 във Везни имам съвпад на Сатурн-У5 и Марс-У8 в 6 соларен дом .... ;)това как го тълкувате
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Grace

• 2257
« Отговор #19 -: Август 19, 2012, 11:26:31 am »
Сега си проверих соларите за няколко поредни години - соларна планета в градуса на наталните възли няма.  :unsure:

Да направя едно важно уточнение :

Не става въпрос за планета в градуса на наталните възли, а за СОЛАРНА планета в градуса на СОЛАРНИ възли !