Здравей Гост

Прогресивна натална карта

• 11 Отговора
  • 3620 Прегледи
Прогресивна натална карта
« -: Август 19, 2012, 07:53:56 pm »
Добър вечер :)) Не съм писал от доста време и напоследък се интересувам от "progressed chart" или така наречената прогресивна натална карта ,какво значение има и как влияе в хороскопа  и прочие :). Искам да попитам разглежда ли се целия прогресивен хороскоп или прогресивната Луна е на почит и ако е така  Моята е в Скорпион като е в съвпад с наталния ми плутон ,които също е в Скорп ще може ли да ме светнете що е то? :) не съм добре информиран и ако не ви се занимава ми дайте link да се образовам . Ето link http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=k5ffileDNJbBM-u1345308464&lang=e&gm=a1&nhor=1&нхо2=1&btyp=25&mth=гв&sday=19&smon=8&syr=2012&hsy=-1&зод=&орбп=&rs=0&аст=   ако някои има излишно свободно време или иска да ми помогне ,сигурно са останали добри хорица като Лилиее и Марая . Thank you verry much   :P ;D

*

Grace

• 2257
Re: Прогресивна натална карта
« Отговор #1 -: Август 19, 2012, 07:59:07 pm »
За да се информираш по въпроса не е нужно да пускаш специална тема. Има си предостатъчно такива във форума, за основните неща можеш " да се светнеш " и сам, а после да питаш.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #2 -: Август 19, 2012, 08:02:33 pm »
"Лилиее" ми напомни за моя "любимец" Сашо Йовкаов: БългариЕ срещу ИталиЕ  ;D Извинете за офф топика, не съм от добрите хорица и се изнизвам, но се гледат само планетите, които ще се движат по прогресии, тоест до Марс и осите. Тежкарите не мърдат съществено, и дълго да поживеем, ако успеят да сменят знак обаче е важно.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Август 19, 2012, 08:08:30 pm »
"Лилиее" ми напомни за моя "любимец" Сашо Йовкаов: БългариЕ срещу ИталиЕ  ;D

Хахах, това е френският вариант на името ми, на който език една дума не зная (освен "уи, уи"  ;D).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #4 -: Август 19, 2012, 08:10:56 pm »
Аз поназнайвам французки, но там по скоро ще ти кажат "О, ЛилИ" с ударение на последното И, отколкото Лилиее. Това по италиански... може да е знак, де да знаеш. Знаците дебнат отвсякъде.  ;D

« Отговор #5 -: Август 20, 2012, 12:53:49 am »
Добре скъпи дами за какво иде реч? :rolleyes:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #6 -: Август 20, 2012, 09:52:05 am »
Прогресивната карта е основен метод в предсказателната астрология...
Като начало основната планеа , кояо се гледа е луната..

тук съм поставила материали свързани с това , което е предмет на внианието ти... :blink:

http://www.astroseer.net/forum/index.php/topic,1138.0.html

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #7 -: Август 20, 2012, 10:16:58 am »
Мерси ,прочетох го и ми беше трудно да асимилирам толкова информация  ;D

« Отговор #8 -: Август 20, 2012, 10:19:20 am »
Мисля, че бях писала за настоящото положение на прогресивната ти Луна. Към точния в момента квадрат на прогресивна Луна с натален Сатурн в 5-ти дом добавям и предстоящия скоро съвпад на прогресивна Луна в Плутон в 3-ти. Прогресивно Слънце е в съвпад с натален Меркурий. Дали не си се увлякъл по някаква наука наскоро и желаеш да използваш усамотяването си за навлизане дълбоко в дебрите й?

« Отговор #9 -: Август 27, 2012, 07:29:22 pm »
колко време е продължителността на тези транзити  :rolleyes: :rolleyes: ?

« Отговор #10 -: Август 27, 2012, 08:56:06 pm »
Кои транзити? Или за прогресиите питаш? Аспектите на прогресивна Луна? Би трябвало да са активни до към края на годината.

« Отговор #11 -: Август 28, 2012, 05:03:08 pm »
на прогресивната луна  :blink: