Здравей Гост

Метода на Уранов

• 14 Отговора
  • 2124 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Метода на Уранов
« -: Август 20, 2012, 05:02:04 pm »
Когато не знаем точния час на раждаане има достатъчно методи с които да направим синтез на картата , а и да предскажем евентуални събития. Един от тях е метода на Уранов.
Например...Натива е роден на 6.12 ...то според метода 1-ви дом започва от градуса на слънцето в този ден и завършва на 05.01. включително...началото на 2ри дом...започва на 6.01 и завършва на 5.02. включително. Трети започва от 6.02 и завършва на 05.03...и така до 12-ти дом.
Пробвайте с направата на такава карта и споделете впечатленията си от нея... :blink:
« Последна редакция: Август 20, 2012, 05:13:26 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Re: Метода на Уранов
« Отговор #1 -: Август 20, 2012, 06:16:14 pm »
Не съм сигурна, че разбрах как се прави. Ще пуснеш ли примерна карта, по която да обясниш метода?
Освен за прогностика, тази домофикация работи ли и за тълкуване на наталната карта?
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Август 20, 2012, 06:20:55 pm »
Не съм сигурна, че разбрах как се прави. Ще пуснеш ли примерна карта, по която да обясниш метода?
Освен за прогностика, тази домофикация работи ли и за тълкуване на наталната карта?

Никак не е по-трудно от това да обидиш някого или да преекспонираш..., да подклаждаш скандала или да го създаваш :blink: Написала съм го достатъчно разбираемо. Иска се да вникнеш в думите...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3 -: Август 20, 2012, 06:23:33 pm »
За да подклаждаш скандал, за да обиждаш или да преекспонираш е необходим изходен материал - нещо, над което ти само да се упражняваш. И очевидно ми осигуряваш това нещо. Спри да го осигуряваш и няма да има нито скандал, нито обиди.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Август 20, 2012, 06:26:01 pm »
За да подклаждаш скандал, за да обиждаш или да преекспонираш е необходим изходен материал - нещо, над което ти само да се упражняваш. И очевидно ми осигуряваш това нещо. Спри да го осигуряваш и няма да има нито скандал, нито обиди.

Не ми спами темата ...И престани да се вживяваш в роли , които не само не са за теб..., а и говорят за едни специфични липси.
Мисля,че съм ясна! :mellow:

« Отговор #5 -: Август 20, 2012, 06:27:56 pm »
Мерси за забележките. Аз съм млада, успяла - вярвам, че все ще имам време да попълня липсите. Все пак не е като да съм леля на 40-50, нали?

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Август 20, 2012, 06:31:26 pm »
Мерси за забележките. Аз съм млада, успяла - вярвам, че все ще имам време да попълня липсите. Все пак не е като да съм леля на 40-50, нали?

Младия и УСПЯЛ човек звучи по различен начин от твоето представяне тук... :blink:Но зависи какво разбираме под успял... ;D
ИМА МОМИЧЕТА НА 60 И БАБИЧКИ НА 20. Това запомни от мен...

Изясни ли ти се метода..или ще продължаваш безпредметно да си доставяш вампирска вечеря? ;D

« Отговор #7 -: Август 20, 2012, 06:36:08 pm »
Не ми се изясни метода. Аз те попитах напълно сериозно и добронамерено за него. Но ти поведе разговора в тази насока. Щом така ти харесва - така да е.
Когато по-голямата и най-хубава част от живота ти - до около 40 години, е приключила дори и да се чувстваш на 16 възможностите ти за развитие и действия клонят около нулата. Съществените неща са безвъзвратно приключили. И след 40 може да имаш хубав период - на спокойствие, разходки в парка...такива неща.
Пък другите нека са бабички на 24, щом това те успокоява  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Август 20, 2012, 06:42:21 pm »
Не ми се изясни метода. Аз те попитах напълно сериозно и добронамерено за него. Но ти поведе разговора в тази насока. Щом така ти харесва - така да е.
Когато по-голямата и най-хубава част от живота ти - до около 40 години, е приключила дори и да се чувстваш на 16 възможностите ти за развитие и действия клонят около нулата. Съществените неща са безвъзвратно приключили. И след 40 може да имаш хубав период - на спокойствие, разходки в парка...такива неща.
Пък другите нека са бабички на 24, щом това те успокоява  ;D

Имаш комплекс по отношение на годините... ;D , а това е много показателно...От къде знаеш  ;D кога и къде започват и завършват на-хубавите години от живота? :rolleyes: ;D
Кое е приключило и кое започва , кое е съществено и кое не е...е относително понятие.
Въпроса е , че при следващи подобни прояви към който и да било от форума и мен...няма да има компромис  :mellow:

« Отговор #9 -: Август 20, 2012, 06:49:06 pm »
Вече аз съм единствената, която пише в темите ти, но си права, че трябва да преустановя тази практика и да последвам примера на останалите.

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Август 20, 2012, 06:53:56 pm »
Вече аз съм единствената, която пише в темите ти, но си права, че трябва да преустановя тази практика и да последвам примера на останалите.

Смешна си...И ти е време да си починеш малко.... :mellow:

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #11 -: Август 20, 2012, 09:34:48 pm »
Е, как успяхте да се скарате?
Всички сме тук, за да се учим и да си помагаме, поне аз така си мисля, де :)

Ама, Марая, и аз нещо не разбрах. Опитах с моята карта, но нещо не вдявам. А ми е интересно особено за някои хора, важни в живота ми и не знаещи часът си на раждане, да ги изчисля!

« Отговор #12 -: Август 20, 2012, 11:16:36 pm »
И аз не го разбрах много :rolleyes: .
Ако първи дом започва с градуса в който се намира Слънцето, то значи Слънцето винаги е на Асцендента при този метод, така ли ?

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Август 21, 2012, 01:01:22 am »
Е, как успяхте да се скарате?
Всички сме тук, за да се учим и да си помагаме, поне аз така си мисля, де :)

Ама, Марая, и аз нещо не разбрах. Опитах с моята карта, но нещо не вдявам. А ми е интересно особено за някои хора, важни в живота ми и не знаещи часът си на раждане, да ги изчисля!

И така...УСПЯЛАТА ДАМИЧКА...от дълго време твърди , че съм с псхически пробеми и съм болна...А В ТОЗИ ФОРУМ ТОВА ВЕЧЕ НЕ Е МОДНО! С ДВЕ ДУМИ....ГОВОРИМ ЗА АСТРОЛОГИЯ , СЪПРИЧАСТНИ СМЕ , ПОМАГАМЕ СИ , ПРИЕМАМЕ,РАЗБИРАМЕ...ОБИЧАМЕ!
ТОВА Е НОВАТА ТЕНДЕНЦИЯ И ТЕЧЕНИЕ. РЕПЛИКИ , ДУПЛИКИ,ОБВИНЕНИЯ,УДАРИ ПОД КРЪСТА, ЗАД ГЪРБА, И ПРОЧИЕ МЪРСОТИИ НЕ СЕ ТОЛЕРИРАТ...ТАКА СЪЩО И ГРУПИЧКИ!

А сега по въпроса за картата...

1-ви дом Сънцето на 06.12.1965г. е на 13*51 мин. и това е началото на 1-ви. Втори дом започва на 14*11мин. 3-ти дом 16*44 водоей и така нататък...
Метода служи и за ректификация...

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #14 -: Август 21, 2012, 12:54:21 pm »
По темата, нямам точен час на раждане на баща ми, ще пробвам да построя картата му по този метод. Всъщност досега съм се опитвала да налучкам що-годе приблизителен час и чрез синастрия с моята карта, имаме много показателни аспекти, само трябва да ги донаглася до точен орбис.

Може ли после да я постенш тази карта, щото аз продължавам да не мога да го сметна.