Здравей Гост

Парс фортуна

• 7 Отговора
  • 2167 Прегледи
*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
Парс фортуна
« -: Август 20, 2012, 09:08:30 pm »
Някой има ли наблюдения за тази точка?
Аз я сравних в три синастрии и резултат никакъв...

*

Lillie

• 30532
Re: Парс фортуна
« Отговор #1 -: Август 20, 2012, 09:19:04 pm »
Парс Фортуна не се свързва с любовни отношения.

Древните астролози са я гледали като допънителен фактор за определяне на материалното благополучие на натива, а в някои случаи се използва и като Хилег.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #2 -: Август 20, 2012, 09:38:46 pm »
Хм, аз си представях като точка на щастието, от буквален превод и горе-долу така ми я обясни една приятелка. Та, за това гледахме парс фортуна в синастрии.
Аз обичам да се забивам в теми, от които хал хабер си нямам. Та настана една много интересна интерпретация с други точки от арабската карта.
Мислиш ли, че точките за брак, деца, партньорства биха били определящи в синастрията. Примерно моята с тази на един мъж точки на брак и партньорство са в опозиция. Освен другите основни показатели в синастрията, имам предвид.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Август 20, 2012, 09:49:05 pm »
Мислиш ли, че точките за брак, деца, партньорства биха били определящи в синастрията.

Не ги използвам по принцип, работя с друг набор от фактори.
Но вероятно има астролози, които експериментират с тях и в синастрията. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4 -: Ноември 03, 2012, 08:13:33 am »
Не знам дали питам в правилната тема,но съвпад на прогр.планети и оси към нат.Парс Фортуна може ли да е предпоставка за събитие като е фиктивна точка?Случайно видях,че пр.МЦ е в сходящ съвпад с нея  :-[

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #5 -: Ноември 03, 2012, 08:40:03 am »
Не мисля, че Парс Фортунае може сама по себе си да даде събитие. Съвпадът ако е подкрепен от дирекции, транзити, сочещи в същата посока, тогава Парс Фортунае може да изиграе ролята на подкрепящ фактор за положителен резултат. Самата Парс Фортунае също прогресира.

*

Papy

• 4343
« Отговор #6 -: Ноември 03, 2012, 08:55:09 am »
Като се замисли човек, принципите на арабските точки и мидпойнтите доста си приличат

« Отговор #7 -: Ноември 03, 2012, 10:50:58 am »
Не мисля, че Парс Фортунае може сама по себе си да даде събитие. Съвпадът ако е подкрепен от дирекции, транзити, сочещи в същата посока, тогава Парс Фортунае може да изиграе ролята на подкрепящ фактор за положителен резултат. Самата Парс Фортунае също прогресира.
Много благодаря,този аспект случайно го видях,та ми се наби МЦ в главата и се замислих,че ретро Уран е в/у нат.МЦ и Юпитер и ще спре стационарен там.А от Уран всичко може да се очаква,сигурно трябва и някой бърз аспект да го активира,дано да е за хубаво  :blink: