Здравей Гост

Въпрос, мили хора :)

• 10 Отговора
  • 1352 Прегледи
Въпрос, мили хора :)
« -: Август 21, 2012, 01:12:03 pm »
Здравейте, Съфорумции. Гложди ме едно въпросче, и понеже не ъсм особено компетентна искам да с едопитам до Вас:) Запознах се наскоро с едно момче, с което усетих чувство и привличане, което не съм усещала до сега. Може ли д ами кажете евентуална връзка м/у нас дали е потенциална. Родена съм 19.03.1988 09:25 - София....той - 02.12.1981 София..не съм сигурна за часа обаче :( Много ще съм благодарна за мнение, макар и скромни :) Мерсииииии :) :) :) и ХУбав ден!

Re: Въпрос, мили хора :)
« Отговор #1 -: Август 21, 2012, 01:37:40 pm »
Поставям синастричната ви карта. За него сложих 12 часа на обяд.

Като гледам Сатурна на баткото как е в опозиция с Луната ти (и квадрат с Марса ти), няма да ти е лесно с него, все ще се опитва да ти налага ограничия (старото клише за Сатурн). Баткото има Венера в квадрати със Сатурн и Плутон. Не му е лесно да изразява чувствата си, да се довери на партньор.
Ти му даваш много свобода, изглежда, че ти харесва, че той е свободен дух, непостоянен. Обаче дали баткото отвръща със силен интерес, се съмнявам. Без точен час на раждане не знаем точната позиция на Луната му, но липсват точни аспекти от твои планети към Венерата му.

Интересно ще ми е да дадеш обратна връзка.
« Последна редакция: Август 21, 2012, 02:22:03 pm от Mirabella »

« Отговор #2 -: Август 21, 2012, 01:46:08 pm »
Мерси, за отговора :) Не разбирам много от аспекти, но това, което виждам аз е че имам Слънце секстил неговата венера и Марса ми съвпад с неговата венера. Не съм сигурна доколко е силен интереса му, но той направи първата стъпка към сближавана. Говорехме си за зодии и като му казах, че съм родена на 19.03 се стъписа..Най-голямата му любов е била родена на същата дата. Определео в очите му се четеше интерес, усетих го.//.не чисто сексуален. Може и да си фантазирам. Виждам, че има много опозиции м/у нас, но виждам и доста добри аспекти. Ако виждате някой друг аспект, който подсказва някаква известна стабилност или възможност за връзка, чакам :)) мерси

« Отговор #3 -: Август 21, 2012, 02:10:53 pm »
Да, затова писах точни аспекти, т.е. с малък орбис.

*

Grace

• 2257
« Отговор #4 -: Август 21, 2012, 02:17:08 pm »
Ohyeah, интересно ми е да питам - превъзхождаш ли го като финансово състояние / твое или на родителите / или като социална среда? / извинявай, ако не е удобно, но форума е анонимен /

« Отговор #5 -: Август 21, 2012, 02:18:23 pm »
Не го познавам дотолкова добре, за да знам. Но предполагам, че не - спрямо мен и него. За родители - не знам. В каква връзка питаш?

« Отговор #6 -: Август 21, 2012, 02:19:16 pm »
Мирабел, можеш ли да отговориш на останалит еми въпроси  :rolleyes: :-[ :*

*

Grace

• 2257
« Отговор #7 -: Август 21, 2012, 02:20:50 pm »
Не го познавам дотолкова добре, за да знам. Но предполагам, че не - спрямо мен и него. За родители - не знам. В каква връзка питаш?

благодаря, очевидно няма връзка.

« Отговор #8 -: Август 21, 2012, 02:22:04 pm »
не знам, не разбирам. За това и попитах? може нещов картата да го показва, ще се радвма, ако споделиш :)

« Отговор #9 -: Август 21, 2012, 02:25:32 pm »
Какви останали въпроси? Дали "връзката ви е потенциална" ли? Синастрията не може да каже дали двама души ще формират връзка или не. Това зависи изцяло от тях двамата. Може да даде информация как се отнасят един към друг, как въздействат един на друг.

Ако това, което казват, че съвпадите в синастриите работят дори и знакови (без точен аспекти), тогава може спкойно да кажем, че поне сексуално привличане към теб има. Визирам твой Марс в съвпад с негова Венера.

Преобладаването на напрегнатите аспекти над хармоничните може да означава, че отношенията ви ще изискват влагане на повече труд, за да работят.

« Отговор #10 -: Август 21, 2012, 02:30:25 pm »
благодаря