Здравей Гост

Нодална ос съвпад АСЦ-ДСЦ

• 33 Отговора
  • 6612 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Нодална ос съвпад АСЦ-ДСЦ
« -: Август 22, 2012, 04:20:22 pm »
Имате ли налюдение и с какво свързвате периода?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Grace

• 2257
Re: Нодална ос съвпад АСЦ-ДСЦ
« Отговор #1 -: Август 22, 2012, 04:58:43 pm »
Цитат
СЛВ в първи дом, ЮЛВ в седми дом
Транзит: Ергенски живот, отказ от брак, от стремежа към партньорство. Трябва да  се занимавате само със себе си, с индивидуалното си развитие и усъвършенстване. Охлаждане на взаимотношенията с партньора, затормозване на съдебни дела, съвместни дела, на юридическите въпроси. Засилва се ролята на личността. Човекът трябва да решава собствените си проблеми.  Най-добрият партньор за себе си, през този етап от живота, сте си вие самият. 

и моите наблюдения са такива

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #2 -: Август 22, 2012, 05:15:38 pm »
ЮВ/ АЦ- СВ/ ДЦ
Започване на връзка с подчертан кармичен отенък и ориентиране към партньорства и общуване с нови и различни хора.
"Аз"-а остана в девета глуха ;D!много се раздавах по онова време.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3 -: Август 22, 2012, 05:23:13 pm »
Южния в/у ДСЦ...Северния в/у АСЦ...Всичко , което срещам по пътя си е сякаш познато.... :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #4 -: Август 23, 2012, 07:42:12 am »
Южния в/у ДСЦ...Северния в/у АСЦ...Всичко , което срещам по пътя си е сякаш познато.... :-\

СЛВ  транзит Дсц. Риби ,нови хора ,опитности,трудни в началото ,но тези хора са все още в живота ми и срещите с тях ме правят много щастлива,тр СЛВ през 7 тригон Луна У11-Венера-Нептун,У7 в 3 ,добри приятели,който ми помогат от тогава до сега в трудни моменти,странното е ,че когато съм в безизходица ,винаги ми се обаждат по телефона в този момент,предлагайки помощ,почти телепатична връзка
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #5 -: Септември 04, 2012, 08:51:38 pm »
ЮВ/ АЦ- СВ/ ДЦ
Започване на връзка с подчертан кармичен отенък

И при мен така, ама без развитие в насока брак. Малко драматично ми дойде.

*

Papy

• 4343
« Отговор #6 -: Септември 04, 2012, 09:06:32 pm »
ЮВ/ АЦ- СВ/ ДЦ
Започване на връзка с подчертан кармичен отенък

И при мен така, ама без развитие в насока брак. Малко драматично ми дойде.

Разкажете повече за юлв съвп асц, доколкото ви се споделя де

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #7 -: Септември 04, 2012, 09:22:31 pm »
По време на транзита през 1ви дом започна развода ми емоционално и декларирано словесно, тогава взех окончателното си решение. Така че където и да е бил разводът е бил в ход, когато е минал през Асц (просто не помня на колко градуса точно взех решението).

*

Papy

• 4343
« Отговор #8 -: Септември 04, 2012, 09:24:57 pm »
По време на транзита през 1ви дом започна развода ми емоционално и декларирано словесно, тогава взех окончателното си решение. Така че където и да е бил разводът е бил в ход, когато е минал през Асц (просто не помня на колко градуса точно взех решението).

Това юлв ли?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #9 -: Септември 04, 2012, 09:26:06 pm »
Не, СЛВ през 1ви.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #10 -: Септември 04, 2012, 09:26:25 pm »
Роня, Раху или Кету ти минава през АС по време на развода?

Сравнително скоро ми предстои преминаване на СЛВ пред АС и ЮЛВ през ДС. Дотук брак и съжителство с мъж нямам, така че надали ще е развод, в моя случай няма какво да ми "вземат" възлите. :)

ПП. Аха, вече си го уточнила по-горе, докато си пишех поста. Въпросът отпада. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #11 -: Септември 04, 2012, 09:28:00 pm »
Не, СЛВ през 1ви.

А-добре :)
Че викам терията нещо ми куца

*

Yaya

• 2265
« Отговор #12 -: Септември 04, 2012, 09:33:08 pm »
СЛВ в 7д съвпад с Дсц- бракувах се, на следващия такъв транзит имах също предложение от един млад пич в чужбина- да съм отидела при него, пък колкото изкараме - естествено не отидох, а с моя си заздравихме връзката в този период
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #13 -: Септември 04, 2012, 09:43:29 pm »
По мои наблюдения СЛВ откъдето минава носи положителна промяна, дори в момента да не ни изглежда така. От дистанцията на времето винаги е с положителен знак.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #14 -: Септември 04, 2012, 10:31:32 pm »
При мен нищо за отбелязване. Имах много финансови проблеми по това време, едва връзвах двата края и се интересувах главно от себе си. Тоя се появи от нищото и си рекох дай да видим какво ще стане. Финансите ми се оправиха около година по-късно. Има някакви кармични връзки, видни от картата. Връзката беше на приливи и отливи, раздели и събирани за по три месец за 3 години.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #15 -: Септември 04, 2012, 10:38:04 pm »
По мои наблюдения СЛВ откъдето минава носи положителна промяна, дори в момента да не ни изглежда така. От дистанцията на времето винаги е с положителен знак.

Дано си права  :blink: - значи в транзит през АС може да донесе и положителна промяна за личността, дори с цената на излизане от някоя връзка (/отношения).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #16 -: Септември 05, 2012, 01:02:02 pm »

Дано си права  :blink: - значи в транзит през АС може да донесе и положителна промяна за личността, дори с цената на излизане от някоя връзка (/отношения).

Така мисля. Ще докладвам за резултатите от транзита в 11ти, макар че по всичко личи екшънът от тази година ще продължи и догодина, просто се премества в 10ти. Но мисля,ч е пак ще се докаже СЛВто като бенефик.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #17 -: Септември 05, 2012, 03:42:47 pm »
Когато за пръв път съм започнала по-сигурна работа погледнах транзитите и установих,че транзита на СЛВ е минал през АСЦ.
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Grace

• 2257
« Отговор #18 -: Септември 05, 2012, 06:03:25 pm »

да, от лични наблюдения, потвърждавам.

*

Grace

• 2257
« Отговор #19 -: Септември 05, 2012, 06:06:53 pm »
ЮВ/ АЦ- СВ/ ДЦ
Започване на връзка с подчертан кармичен отенък и ориентиране към партньорства и общуване с нови и различни хора.
"Аз"-а остана в девета глуха ;D!много се раздавах по онова време.

колко точно казано .. !