Здравей Гост

Когато двама те сънуват в една нощ

• 10 Отговора
  • 4927 Прегледи
Когато двама те сънуват в една нощ
« -: Август 27, 2012, 10:33:16 pm »
Миналата нощ и майка ми и мъжът ми са сънували кошмар с мен. Предполагам и бебето, защото спа и стена цяла нощ.
Майка ми не помни, казва, че ме била загунила и никъде не можела да ме открие, че нещо ужасно ми се е случило.
Мъжът ми сънувал, че на някакво откриване (май на метрото) става атентат и аз съм ранена или жертва, но и той ме търсил, не можел да ме намери.

Аз не помня какво съм сънувала, но честно казано си спинкам спокойно.
Но преди тежък период март месец и голяма загуба сънувах точно загубата и беше свързана с тръгване/губене.

Сега се чудя дали и двамата имат някакъв пресантимант за мен или имат някакъв посъзнателен страх да не ме загубят.

*

Freya

• **
  • 1178
Re: Когато двама те сънуват в една нощ
« Отговор #1 -: Септември 05, 2012, 07:12:01 pm »
Най-вероятно си в някакъв труден период. И те усещат, че нещо се случва с теб или си застрашена по някакъв начин. Става въпрос за твоето състояние предполагам, дали емоционално или др. Не става въпрос за реална загуба според мен или инцидент, който да ти се случи. Просто хората се притесняват за теб по някакъв начин. Така мисля.

« Отговор #2 -: Ноември 08, 2012, 01:24:08 pm »
Излъчвала си силна енергия на ххората в семейството си и това е повлиало на съня им, притеснили са се дане те изгубят. Може да вещае разболяване.

« Отговор #3 -: Ноември 13, 2012, 07:41:53 pm »
мдам, поразболях се. Но все си мисля, че чисто психологическа е и на двамата причината.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #4 -: Ноември 18, 2012, 11:27:16 am »
Имам подобна история от вчера. Майка ми ме сънувала, че съм паднала от високо, големи суеверия и страхове да ми го разкаже бяха. В крайна сметка макар и паднала, съм била добре.:-[ Преди 15-тина години пак така ме сънува, само че тогава съм била високо в небето на стълба някаква ..хм. :mellow:Тогава имах опасни изкушения от морално естество. Сега -не знам, още не мога да осмисля. Ама понякога такива сънища, които даже не са твои могат да ти дадат отговор някакъв, без дори сънувалият те да подозира, че това е откровение за теб.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #5 -: Ноември 18, 2012, 02:21:33 pm »
мдам, поразболях се. Но все си мисля, че чисто психологическа е и на двамата причината.

Koга се разболя, ноември месецц?

« Отговор #6 -: Ноември 18, 2012, 02:43:26 pm »
Да, още си го влача с една кашлица :(

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #7 -: Ноември 18, 2012, 05:30:38 pm »
еми ноември месец нормално да си болна, всеки трети е. И едва ли има нещо общо със сънят ти от август  ;D

« Отговор #8 -: Ноември 18, 2012, 06:49:41 pm »
еми ноември месец нормално да си болна, всеки трети е. И едва ли има нещо общо със сънят ти от август  ;D

Психясала съм по някое време :P Затова оставих малко и карти и астрология настрана ;)

*

Uran

• 6041
« Отговор #9 -: Ноември 19, 2012, 06:07:06 pm »
Имам подобна история от вчера. Майка ми ме сънувала, че съм паднала от високо, големи суеверия и страхове да ми го разкаже бяха. В крайна сметка макар и паднала, съм била добре.:-[ Преди 15-тина години пак така ме сънува, само че тогава съм била високо в небето на стълба някаква ..хм. :mellow:Тогава имах опасни изкушения от морално естество. Сега -не знам, още не мога да осмисля. Ама понякога такива сънища, които даже не са твои могат да ти дадат отговор някакъв, без дори сънувалият те да подозира, че това е откровение за теб.

Maйката ти изпитва страхове по отношение на твоето бъдеще. Вероятно се страхува за работата ти, отношенията с НЯКОГО, всичко онова, което не е много изчистено или ти и спестяваш.

п.п.Внимавай да не изпиташ незаслужено унижение, сконфуз, скандал!
Хубава седмица и на теб!

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #10 -: Ноември 21, 2012, 11:15:23 am »

Maйката ти изпитва страхове по отношение на твоето бъдеще. Вероятно се страхува за работата ти, отношенията с НЯКОГО, всичко онова, което не е много изчистено или ти и спестяваш.

п.п.Внимавай да не изпиташ незаслужено унижение, сконфуз, скандал!
Хубава седмица и на теб!
Да, благодаря, права си за майка, спестявам й , ама и тя се тревожи повече и то за неща над които нямаме власт ние хората. Не желая да ме вкарва в нейния филм на песимизъм и страхове.
За второто, да- имах незаслужени според мен агресивни нападки, мъдро замълчах та не се стигна до скандал, но е факт че ми трябваше време да си възвърна равновесието, почти съм успяла.
Успех и на теб! :blink: