Здравей Гост

Сатурн транзит 12-ти дом

• 2 Отговора
  • 1144 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Сатурн транзит 12-ти дом
« -: Август 28, 2012, 01:52:24 pm »
Сатурн носи забавяне , стегнация , ограничения...Наред с това стабилизира...
Споделете впечатленията си , както събитийно така и на ментално ниво , ако сте преминали през такъв транзит.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

carmen

• *
  • 188
Re: Сатурн транзит 12-ти дом
« Отговор #1 -: Януари 16, 2013, 04:10:22 pm »
Сега имам такъв транзит...позастоях се доста вкъщи, което ограничи и социалните ми контакти. Имам голямо желание да направя нещо повече за здравето си, обмислям да си сложа брекети на зъбите и ме съветват за операция за разширени вени. Не знам обаче дали периода е подходящ за това предвид,че Сатурн управлява костната система и зъбите и при положение,че сега е в Д12?В смисъл не е ли това индикация да се избягват точно такива манипулации? Асц. ми е скорпион, така че мисля в края на годината ще направи и съвпад с Асц.

*

ib

• *
  • 182
Re: Сатурн транзит 12-ти дом
« Отговор #2 -: Януари 17, 2013, 10:40:02 pm »
кармен - дъ сейм шит :)
не съм съвсем сигурна къде точно е в 12ти но определено от няколко дни точно това си мисля че може би АС ми е в Скорпион и мама може би е права за часа  :angry: иначе оправям 7 зъба в момента, въобще не ми се излиза от дома и така ... да не говорим че ако не се лъжа наскора мина през плутон в 12ти в скорпион - вече не знам кое какво е в натала ми  :'( май ще трябва да се доверя на някой за ректификация  :unsure:
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!