Здравей Гост

Хороскоп

• 7 Отговора
  • 1424 Прегледи
Хороскоп
« -: Август 29, 2012, 10:14:10 pm »
Здравейте! Някой може ли да ми каже, дали скоро ще имам сериозна връзка и/ или дете? Родена съм на 04.07.1972 в 9:10 ч. в София. Много благодаря предварително!!!!! И дали се вижда, дали ще живея в България или чужбина...понеже в момента не съм в България, но има доста препятствия за оставането ми тук... Много, много ще съм благодарна, ако някой може да ми помогне!!!

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: Хороскоп
« Отговор #1 -: Август 29, 2012, 10:47:15 pm »
ако си родена в 9.10 сутринта имаш асц Дева. Имаш потенциал за постоянна емиграция, упр асц в 12 дом, но Марс ти е в 12 дом - възможни са проблеми (марс в лъв може да даде проблеми с авторитетите и шефовете). Има нещо интересно при теб, ти си Слънчев рак, но с Луна в овен, и марс в лъв, навързани са ти тези планети - борбена си, оправна, интелигентна и самостоятелна, обаче и чувствителна, трудно ще ги съчетаеш енергиите. Слънцето ти (освен квадратите към Луна и Уран в огън и въздух) не прави аспект с друга планета, освен Юпитер в Козирог и Венера в съвпад със Сатурн - КЪСЕН неконвенционален брак.

Според мен ще направиш семейство в чужбина - упр 4 дом ти е в 12 дом, освен това е в съвпад с асц, това е важно за теб. Освен това по прогресия вече асц ти е Везни - това ти е на дневен план и Венера ти е в Рак на МЦ - много скоро ще се случи всичко. До няколко месеца - към средата на януари 2013 прогресивната ти Луна ще съвпадне в 1 дом във Везни с Уран и предполагам ще срещнеш някой (може да е инженер, или компютърен специалист или да се запознаете през интернет). Следващите месеци са ти важни - действай в посока врзка, защото няма да се случат без усилие от твоя страна нещата (Слънцето ти по натал не е лесно аспектирано, но прогресивната ти Венера вече е под 6 градуса в съвпад с него, това е най-сигурния аспект за брак в един натал и този аспект ще продължи още години. За да съм коректна още 8 години. Това е много добър период за връзки).

Щом Юпитер влезне в Рак догодина - към Юли, също за около 2 години ще ти аспектира натално Слънце и прогресивна Венера и ще ти доведе някой. Много възможности ще имаш да срещнеш подходящ партньор. Кой точно да избереш си е твое решение. Един подробен астрологически анализ може да ти каже, в кои периоди какво да очакваш, но е МНОГО работа и аз нямам време. Гарантирам, обаче че ще се ожениш и че ти е писан късен брак.  ;) Ако това са ти данните - 4 Юли 1972, 9:10 сутринта, София.
When One Door Closes Another Door Opens

*

Anabell

• 2022
« Отговор #2 -: Август 29, 2012, 11:13:24 pm »
аз за децата не съм спец. Но имаш по натал Юпитер в 5 дом, не е добре поставен, но все пак е добър потенциал за деца. Иначе упр 5 дом Сатурн, ти е в хармоничен аспект с Луната, както и Марс - това са все добри показатели за дете. Луната ти не е лесно аспектирана, и затова има забавяне.

Възможно е прогресивната Луна сега през януари в съвпад с Уран да даде бременност, уран дава бременност. Освен това по рождение ти е в опозиция с Луната, по прогресии в съвпад, има потенциал за дете.

« Отговор #3 -: Август 29, 2012, 11:17:37 pm »
Много ти благодаря, Annabell!!! Много ме обнадеждаваш!!!  :) :)

*

Anabell

• 2022
« Отговор #4 -: Август 29, 2012, 11:22:28 pm »
светът и от там астрологията са циклични, много възможности дават. При теб просто има един голям кардинален квадрат - в 2,5,8,11 дом (Овен, Рак, Везни, Козирог) - тук зодиите и на брака и на семейството и на индивидуализма и кариерата и се получават търкания, но веднъж като си взела решение, нещата ще се получат, особено ако са замесени 8 дом и зодия рак - водата е плодоносна, подхранваща, дава живот.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #5 -: Август 30, 2012, 10:30:52 am »
А възможно ли е брака /или връзката/, който ще имам,  да е с човек, роден на 07.12.1979 г. в 12:43 ч. в Пазарджик? Дано не прекалявам с въпросите... Много ти благодаря още веднъж!!! И дали ще имаме общо дете... просто много ми се иска да е така....
това е за темата синастрии.

« Отговор #6 -: Август 30, 2012, 06:25:00 pm »
Добре :) Благодаря ти!!

« Отговор #7 -: Август 31, 2012, 10:19:01 pm »
Здравейте!Аз дали скоро ще забременея и дали имам някакви здравословни проблеми относно това???Родена съм на 20.03.1984.