Здравей Гост

Четене по време на сън

• 2 Отговора
  • 2423 Прегледи
Четене по време на сън
« -: Февруари 19, 2006, 09:28:55 am »
Какво мислите, че подсказва четенето насън? Аз примерно сънувах два различни сюжета и във всеки от тях се появяваха ясно написани думи, които виждах пред себе си и прочетох. Първия сън беше разговор с една моя приятелка. Тя по принцип е студентка, в съня ми беше преподавателка в университет. След като разменихме няколко реплики, аз ги видях все едно написан разказ. Във втория сън бях с една моя съученичка, която не съм виждала отдавна. С нея уж тръгнахме да се прибираме от училище, а се пазровихме в библиотеката на СУ. И докато чакахме на едно кръстовище, във въздуха пред мен се появи нещо като голям лист хартия, леко смачкан. И с едър шрифт бяха написани думи, които нямаха нищо общо нито със съученичката ми или със случилото се до момента в съня. Имали ли сте подобни сънища?
Защо ми е животът, тъй нормалния, ако я няма лудата любов?-Дамян Дамянов

*

DDD

• *
  • 286
    • http://
Четене по време на сън
« Отговор #1 -: Февруари 19, 2006, 07:44:44 pm »
Цитат
Какво мислите, че подсказва четенето насън? Аз примерно сънувах два различни сюжета и във всеки от тях се появяваха ясно написани думи, които виждах пред себе си и прочетох. Първия сън беше разговор с една моя приятелка. Тя по принцип е студентка, в съня ми беше преподавателка в университет. След като разменихме няколко реплики, аз ги видях все едно написан разказ. Във втория сън бях с една моя съученичка, която не съм виждала отдавна. С нея уж тръгнахме да се прибираме от училище, а се пазровихме в библиотеката на СУ. И докато чакахме на едно кръстовище, във въздуха пред мен се появи нещо като голям лист хартия, леко смачкан. И с едър шрифт бяха написани думи, които нямаха нищо общо нито със съученичката ми или със случилото се до момента в съня. Имали ли сте подобни сънища?
сънувал съм че чета разни информации от интернет, и изглеждаха като истина))

*

lin

• *
  • 96
Четене по време на сън
« Отговор #2 -: Февруари 20, 2006, 08:31:13 am »
По-интересното е да запомниш какво точно четеш.

Моят сън беше, че починалата ми баба ми е оставила писмо, в което ми казва, че всъщност много ме обича и пр. и пр. неща, които бяха важни за мен.

Освен това съм сънувала телефонни номера.
Единият още като ученичка го сънувах и дълго време се изкушавах да позвъня  :D
До ден днешен го помня.  :)