Здравей Гост

Меркурий преди или след

• 223 Отговора
  • 29233 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Меркурий преди или след
« Отговор #220 -: Септември 09, 2012, 12:14:59 pm »
И аз се позовавам на практически наблюдения, но все ще се намери някой, за който ще са субективни.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #221 -: Септември 09, 2012, 01:26:09 pm »
Самата насоченост на темата не може да претендира за обща валидност на изводите само по тези показатели, защото не е все едно дали този Меркурий се намира в първи, изгряващ или в шести дом и т.н. Можем се опитаме да го анализираме само общо - по типичните характеристики на знака и затова и съществува възможност за нееднозначност въпреки практичните наблюдения.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #222 -: Септември 09, 2012, 05:27:09 pm »
А кой претендира за обща валидност на изводите? :-\ Казвам си мнението...подготвям материал...,ако е полезен дори на 1 човек значи е свършена работата...
Търся детайли в астрологията!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #223 -: Септември 09, 2012, 06:38:30 pm »
Коментирам написаното от Лили. В общото е трудно да изведем конкретни детайли и единен принцип, което може да е причина за нееднозначността на едни и същи положения, знаци и качества. В този контекст могат да бъдат и изводите за това, че Меркурий в еди какъв си знак, източен, западен е по-добър или напротив за нещо (което може да се свързва с широк спектър от възможности).