Здравей Гост

Символични дирекции и събития

• 45 Отговора
  • 8410 Прегледи
Re: Символични дирекции и събития
« Отговор #40 -: Септември 23, 2012, 08:40:45 am »
« Последна редакция: Септември 23, 2012, 08:45:53 am от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #41 -: Септември 23, 2012, 08:49:58 am »
Оле.  ;D Много благодаря. Да, точно така е. Но пък си заслужава всеки миг.  :wub:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #42 -: Септември 23, 2012, 08:52:28 am »
Благодаря ти Рони,че ми отговори.

Аз понеже съм малко зле със сметките,можеш ли да ми помогнеш?

Планетата е на 26.49гр ,а куспидата на дома е 27.52гр.Това колко е според теб като време?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #43 -: Септември 23, 2012, 10:16:46 am »
Ами, 10 минути до 27ия градус, после още 50 горе-долу, значи почти градус, това е година до точния съвпад. Но понякога започват да се случват нещата и по-рано, а понякога по-късно... Особено ако транзит ги отключи.

Сега си гледах дирекциите и наистина понякога по-раничко влизат в сила. Дир ми Уран е на 8 минути от точния съвпад с натален Нептун, това е месец и половина, но мисля че вече ме халоса... Освен ако няма още изненади в торбата. Дир Плутон е на 3 минути от точен секстил с натална Венера, но и той мисля вече се изяви, както и дир Нептун, който е вече на 3 минути разделен от точния тригон с нат Венера. Ако Плутон още не се е проявил напълно, то по-малко от месец остава до точния му аспект към нат Венера.

Дир Меркурий в момента се разделя от СЛВто, писах наистина, по любов. Пък какъв ще е резултата ще видим. Пълнолунието на 30ти пак ще аспектира натален Нептун (тоя Нептун се тресе вече сигурно) и може да има резултат някакъв.
« Последна редакция: Септември 23, 2012, 10:40:56 am от Ronia »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #44 -: Септември 23, 2012, 11:56:09 am »
Милки, не разчитай само на аспекти към куспиди, освен ако не са ъглови, виж и други потвърждения по дирекции за вероятността дадено събитие да се случи.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #45 -: Септември 23, 2012, 12:30:39 pm »
Милки, не разчитай само на аспекти към куспиди, освен ако не са ъглови, виж и други потвърждения по дирекции за вероятността дадено събитие да се случи.

Мерси Рони,за разяснението.
Ами Лили,не е ъглов дома,но все си мисля че нещо ще се случи.

Например скоро тр марс,ще мине върху въпросните градуси,както и тр северен възел е в точен съвпад в момента. :-\

Както не след дълго и прогресивната луна ще мине оттам.