Здравей Гост

Да питаме Луната и Сатурн

• 36 Отговора
  • 4314 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Да питаме Луната и Сатурн
« -: Септември 03, 2012, 05:40:01 pm »
Слънце, Луна, Меркурий - за мен това е основното.
Всеки по различен начин и в различна форма получава вниманието, за което претендира.

Кой с гурувщина/учителство, кой с актьорско майсторство, кой с биене на тъпан, а кой с фина манипулация.

С две думи  ;D ВСЕКИ ТЪРСИ ВНИМАНИЕ без значение какъв способ ще използва... ;D
И в реала и във виртула...Редно е обаче да бъдем толерантни към всеки , без значение дали харесваме стила и метода му... ;D ;)

Марайче, това го могат само зрелите личности. А зряла личност как се става, трябва да питаме Луната и Сатурн.  ;)

Какво значи зряла личност? :rolleyes:

1. За човек и животно – период, когато е напълно физически и духовно развит.
2. Прен. Период на пълно развитие на творчески заложби, на майсторство. Творческа зрелост.
3. Качество на духовно или творчески зрял човек; качество на зрял плод или зеленчук.

Защо според Анабел само Луната и Сатурн? :-\ ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: Да питаме Луната и Сатурн
« Отговор #1 -: Септември 03, 2012, 05:50:47 pm »
Темата е много добра - за съзряването, узряването и презряването.

хайде, аз мога да се аргументирам, но нека оставя (вярвам Марая ще ми позволи  :blink:) другите вещи, да си изкажат мненията.  :P ;D

When One Door Closes Another Door Opens

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #2 -: Септември 03, 2012, 05:57:17 pm »
Аз не разбрах какво ще ги питаме? За моите много съм писала. Съвпад, макар и в различни знаци (Рак/Лъв). Много травми от майката, после вече се намесиха Слънцето/Уран и нещата взеха да си идват по местата. Романтика, придружена от щипка реализъм... Не знам, странна смесица. Подтиснати емоции редувани с изблици в детството, в опит за бягство от реалността. С времето, приемане на мен си, каквато съм, отхвърляне на влиянието отвън, много рани по черупката, но и хъс за вървене напред, мисля по Сатурн. Все още са ми загадка понякога двамата.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Септември 03, 2012, 06:15:48 pm »
Защо според Анабел само Луната и Сатурн? :-\ ;D

Защото на определено ниво на съзнание те предполагат зряла самооценка, но ако това ниво не сме достигнали все още, оставаме инфантилни и на 30, и на 50-годишна възраст. И тогава ревем и бутаме с лакти да ни освободят повече пространство. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #4 -: Септември 03, 2012, 06:17:25 pm »
А астрологично?  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5 -: Септември 03, 2012, 06:18:43 pm »
Питай Луната и Сатурн - там е разковничето на всички липси.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #6 -: Септември 03, 2012, 06:21:25 pm »

дали?  :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #7 -: Септември 03, 2012, 06:22:34 pm »
Да... Може би... Нуждата от грижа, закрила, силно рамо... Да. Има резон, за мен поне.

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Септември 03, 2012, 06:24:58 pm »
А според мен липсите са не само по Сатурн и Луна..., а и по Венера.... :-\ :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #9 -: Септември 03, 2012, 06:25:30 pm »

дали?  :blink:

Остави да говорят фактите, а те са доста красноречиви.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #10 -: Септември 03, 2012, 06:27:36 pm »
А според мен липсите са не само по Сатурн и Луна..., а и по Венера.... :-\ :rolleyes:

Зависи по кой пункт. По парите на другите - не. Но по пункта партньор, който да може да изживее нещата отвъд ежедневния секс и да го боли физически, когато обича - да. (Венера в 8ми дом) И всичкото взето накуп - Луна, Сатурн, Венера... прави задоволяването на липсите малко сложно.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #11 -: Септември 03, 2012, 06:30:24 pm »

Може, да.

По Луната са липсите, ако говорим за инстинктивните ни потребности и тези от ранната детска възраст, в отношенията родител/дете, в семейната среда... Ако тези липси не са получили адекватен отговор, в по-зряла възраст човек намира с какво да ги компенсира. Дано си струва компенсацията. :)

Липсите по Венера често имат по-материално изражение, свързвам ги по-скоро с притежания/сетивни желания, но и с натрапчивото желание човек да получи оценката, за която претендира, която смята, че заслужава (да бъдеш харесан, обичан, приет, да получиш).

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Септември 03, 2012, 06:46:00 pm »
Венера е мунданен управител на 2-ри и 7-ми дом.
В Телец се свързва с материята и ценностите във Везни с партньорствата и законните договорки какъвто и е брака...
Когато една Венера е в позиция на ограбена емоционално или материално липсите и са видими и не могат да бъдат компенсирани дори и от отличните позиции на светилата - ако приемем хипотетично , че в картата има баланс...

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #13 -: Септември 03, 2012, 06:54:28 pm »
Ами ако е мажорно неаспектирана? Тогава какви са й липсите и произвежда ли сама такива?

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Септември 03, 2012, 06:58:21 pm »
Ами ако е мажорно неаспектирана? Тогава какви са й липсите и произвежда ли сама такива?

Всяка планета търси компенсация чрез най-силно поставената и аспектирана в натала...
Произвежда... ;D или правилото каквото си направиш сам-никой не може да ти го направи важи за всички неаспектирани мажорно планети...,но аз търся минорните аспекти ,защото за себе си съм открила , че в тях се крие разковничето.... :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #15 -: Септември 03, 2012, 07:07:09 pm »
Аха.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #16 -: Септември 03, 2012, 07:10:12 pm »

Всяка планета търси компенсация чрез най-силно поставената и аспектирана в натала...
Произвежда... ;D или правилото каквото си направиш сам-никой не може да ти го направи важи за всички неаспектирани мажорно планети...,но аз търся минорните аспекти ,защото за себе си съм открила , че в тях се крие разковничето.... :blink:

най-силната планета няма как да не действа тя е основният носител на енергия и често компенсира наистина, защото няма съвършен хороскоп  ;)

*

Papy

• 4343
« Отговор #17 -: Септември 03, 2012, 07:50:16 pm »
А...ъъъ..липсите по марс? На енергия, на сила, на порив?

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Септември 03, 2012, 07:51:18 pm »
А...ъъъ..липсите по марс? На енергия, на сила, на порив?

Търсим силен Сатурн... ;) ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #19 -: Септември 03, 2012, 07:54:14 pm »
Порив по сатурн?