Здравей Гост

Приятелството - обзор.

• 159 Отговора
  • 20561 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: Приятелството - обзор.
« Отговор #80 -: Септември 04, 2012, 07:15:56 pm »
РАЗПОЗНАВАМ ПРИЯТЕЛИТЕ ПО ИНТЕРЕСИ...

Радвам се да го чуя! Защото много енергийни паразити се навъртат около теб... И друг път съм ти го казвала, знаеш.  :blink:

Аз не бих се притеснявала, при толкова много земя в натала, това е човек, който знае как да изисква.  ;) Хората с пре-много вода и особено жените с водни Слънца, често стават жертви на енергийни вампири.  ;)
When One Door Closes Another Door Opens

*

Lillie

• 30532
« Отговор #81 -: Септември 04, 2012, 07:23:53 pm »
Хората с пре-много вода и особено жените с водни Слънца, често стават жертви на енергийни вампири.  ;)

Хората с огнени стелиуми и акцентиран огън също са "хранилка" за такива :) - имат енергия в излишък, привличат гладни "духове". Огънят дава харизма, но не само той. За емпатия е нужна и силна /благотворна/ Луна. Една проблематично поставена Луна може да привлича "паразити" - и за това има специални йоги в инд. астрология.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #82 -: Септември 04, 2012, 07:24:36 pm »
В моя натал Венера и Луна са в тригон...Женските енергии до голяма степен съм ги отработила и в момента ги отработвам....и тези аспекти ги има в картите на майка ми и баба ми.....подкрепа от жени -така го тълкувам този аспект
Луната управлява 11 дом

това в женска карта е много добър аспект наистина, дава само-достатъчни жени, които се ценят, приемат лесно женствеността си и дава верни партньори. И съвпада и тригона са много хубави аспекти. И са леки за общуване.

Също ще даде финансова стабилност. Голямото богатство е по Юпитер - Сатурн, други са аспектите, но и Венра е много благотворна.  ;)

*

Papy

• 4343
« Отговор #83 -: Септември 04, 2012, 07:26:15 pm »

Не бягам, защото нямам интерес да доказвам каквито и да било тези в тази тема.... и в други.

Просто се забавлявам и изучавам народопсихологията.  ;D

Как тоолкова различни меркурии понякога мислят еднакво :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #84 -: Септември 04, 2012, 07:27:17 pm »
За съвпада и тригона Луна/Венера имам наблюдения, че е доста късметлийски аспект - и в женска, и в мъжка карта. Разбира се, ако не влиза в противоречие с останалите фактори.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #85 -: Септември 04, 2012, 07:39:58 pm »
Лили, по твоите карти
При втората акцентът е очевиден, не съм виждала толкова аспектиран сатурн

*

Lillie

• 30532
« Отговор #86 -: Септември 04, 2012, 07:42:58 pm »
Много са различни двете.

Но кажете - при коя как е с приятелствата? :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #87 -: Септември 04, 2012, 07:44:41 pm »
Много са различни двете.

Но кажете - при коя как е с приятелствата? :)

Чакай де-аз мисля сега
И първата има приятелки-при втората са повече мъже-приятели

*

Papy

• 4343
« Отговор #88 -: Септември 04, 2012, 07:50:01 pm »
Втората-поправям се за мъжете
Тя е душата на компанията, дълги маси, голямо хихо-хахо, иначе не бих разчитала на нея на 100%, даже и за 50 не съм сигурна; много контакти, сигурно все пак има и някои по-близки до нея, но като цяло-количеството й е по-важно

*

Papy

• 4343
« Отговор #89 -: Септември 04, 2012, 07:56:12 pm »
Първата ми е сложна като личност, но като че ли ми харесва повече, на мен специално луни вблизнаци ми харесват. Може на моменти да изглежда повърхностна, и с тая опозиция нептун (който ми е неясен), може и измамна да е някоя
А може и жена нея да я е измамила

Не ми се влиза надълбоко, че едва ги виждам

Но са интересни и двете карти, не е лесно да се каже и сигурно оплесках нещата :)

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #90 -: Септември 04, 2012, 08:04:19 pm »
В моя натал Венера и Луна са в тригон...Женските енергии до голяма степен съм ги отработила и в момента ги отработвам....и тези аспекти ги има в картите на майка ми и баба ми.....подкрепа от жени -така го тълкувам този аспект
Луната управлява 11 дом

това в женска карта е много добър аспект наистина, дава само-достатъчни жени, които се ценят, приемат лесно женствеността си и дава верни партньори. И съвпада и тригона са много хубави аспекти. И са леки за общуване.

Също ще даде финансова стабилност. Голямото богатство е по Юпитер - Сатурн, други са аспектите, но и Венра е много благотворна.  ;)
Юпитер-Сатурн при мен са в опозиция
Венера -Юпитер също опозиция
Юпитер е в 4 дом на трон в Стрелец -и все си мечтая да живея един ден в къща ,защото сега сме в блок :(
Меркурий ми е в 11 дом и в секстил с Уран-много общителна съм създавам бързо контакти дори с непознати
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Lillie

• 30532
« Отговор #91 -: Септември 04, 2012, 08:10:27 pm »
Втората-поправям се за мъжете
Тя е душата на компанията, дълги маси, голямо хихо-хахо, иначе не бих разчитала на нея на 100%, даже и за 50 не съм сигурна; много контакти, сигурно все пак има и някои по-близки до нея, но като цяло-количеството й е по-важно

Много, много топло... направо горещо, бих казала.

А за мъжете - важи и за двете. :))

Но първата е още по-интересна - с екзалтирала Венера горе в хороскопа и Луна/Нептун.  :P

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #92 -: Септември 04, 2012, 08:12:33 pm »
Луната управлява 11 дом

Юпитер-Сатурн при мен са в опозиция
Венера -Юпитер също опозиция
Юпитер е в 4 дом на трон в Стрелец -и все си мечтая да живея един ден в къща ,защото сега сме в блок :(
Меркурий ми е в 11 дом и в секстил с Уран-много общителна съм създавам бързо контакти дори с непознати

ако си следваш пътя, би трябвало да даде къща, всичко около мен със силен 4 дом все е със собствено имущество, поне 1 апартамент, и при Юпитер там на трон (Юпитер обича широчината, отворените пространства и разкоша)би трябвало да го получиш.

Можеш да си вземеш всякакви статуетки на Ганеша (индийския бог слон) или просто слонове с вдигнат хобот и да ги наречеш на това желание, ще ти носят късмет с този Юпитер там.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #93 -: Септември 04, 2012, 08:14:15 pm »

*

Papy

• 4343
« Отговор #94 -: Септември 04, 2012, 08:16:32 pm »
Ах-сега като подсказа-да не някоя лесбийка?

Интересна е да-за нея ми трябва повече мисъл, ама ми я няма налична :)

Пък съм любопитна-я кажи :)))

*

Lillie

• 30532
« Отговор #95 -: Септември 04, 2012, 08:19:33 pm »

Не  ;D - прекалено много обича мъжете и мрази жените, за да е би- или хомосексуална.

Сега разбра ли кой няма приятелки?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #96 -: Септември 04, 2012, 08:23:09 pm »

Не  ;D - прекалено много обича мъжете и мрази жените, за да е би- или хомосексуална.

:rolf: :rolf: :clap:
 :P ;D ще падна от смях!

*

Anabell

• 2022
« Отговор #97 -: Септември 04, 2012, 08:24:08 pm »
Честно ти казвам Лили, очаквах от теб повече....

*

Papy

• 4343
« Отговор #98 -: Септември 04, 2012, 08:24:33 pm »

Жалко :)))

Имаш ли карта на лесбийка?

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #99 -: Септември 04, 2012, 08:27:02 pm »
Много ти благодаря за съвета Анабел -ще потърся статуетка на Ганеша непременно....
А във връзка със слона със вдигнат хобот ще ви разкажа ,че много години имах един сувенир на слон със спуснат хобот надолу-колкото и смешно да ви звучи това за вдигнатия хобот не го знаех ;D и така като го разбрах вече тази мисъл да го махна от нас този сувенир не ме напусна -сега вече го няма -купих си с вдигнат хобот-и дано да има действие ....всичко което си пожелаваме да се сбъдва -нали така казват -Внимавайте какво си пожелавате-туку виж се сбъднало...............
Анабел от утре почвам да търся Ганеша да си купя..
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК