Здравей Гост

Приятелството - обзор.

• 159 Отговора
  • 20482 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: Приятелството - обзор.
« Отговор #100 -: Септември 04, 2012, 08:32:34 pm »
Анабел от утре почвам да търся Ганеша да си купя..

;D ;) ако няма по магазините, винаги можеш да си разпечаташ един на хубава хартия (има книжарници с плотери и можеш в различна големина и на различен материал да го плотираш) и да си го рамкираш. Ефектът е много добър.

На мен ми го подариха изрисуван върху плат, но не от България и май тук не съм го виждала, но ако има готови по индийдските магазини още по-добре.  ;)
When One Door Closes Another Door Opens

*

Papy

• 4343
« Отговор #101 -: Септември 04, 2012, 08:34:31 pm »
По морето е пълно с всякакви слонове:дървени, бронзови, сребърни, с вдигнати хоботи, по двойки...много е модерно

Ако не-може котки или сови-и тях ги има

*

Lillie

• 30532
« Отговор #102 -: Септември 04, 2012, 08:39:35 pm »
И така, тъй като почти никой не се включи, съобщавам резултатите. :)

Жена № 1:

Истински и трайни приятелства с жени не създава, в най-добрия случай да седне с някоя на кафе и, ако може, да я слушаш със зяпнала уста и само тя да говори. Много хленчи, много се оплаква, постоянно от някой с нещо е ощетена. Същевременно вади огромно самочувствие, което реално покритие няма, а просто е защитна поза на една ранима жена.

Мрази майка си - казвала го е директно. Има много трудни отношения с нея и комплекси, насадени от майката, по-нататък ги компенсира чрез безразборни връзки. Тесногръда, пресметлива, такова е отношението и към приятелите (ако въобще има такива).

С жените е много завистлива, прикрита, трудно се доверява. Но и тя самата е човек, комуто не можеш да имаш доверие - няма никакви скрупули да задига чужди гаджета, дори тези на приятелките си.

В отношенията с мъжете е истинска месомелачка, там летвата е много ниска. Женени, обвързани, много по-възрастни от нея. Търсене на облаги и протекции в сексуалните връзки с възрастни мъже. Тенденция към множествени връзки.

Понастоящем е омъжена, надявам се щастливо. Няма деца.

Жена № 2:

Тип Марая  ;D - жизнена, енергична, душата на компанията, обича живота, купоните и приятелски маси.
Абсолютен бохем, но и склонност към разгулен живот. За нея животът е забавление, вечен купон, екстрийм.

Изключително общителна, лесно и бързо завързва нови познанства - било то на улицата, в градския транспорт или в някое заведение. Има силно изразена харизма, прилича хората като магнит. Есцентрично поведение, бунтарка. Много забавна и с изключителни артистични заложби. Към хората, които чувства близки, е много щедра - ще изхарчи с тях последния си лев, купон да става! Никога не е използвала приятелките си, за разлика от първата (карта № 1). Докато живееше с първия си съпруг в Мюнхен, беше приютила някакви клошари от улицата, щеше да прави комуна в тях.  ;D Има изключително интересна съдба - в момента живее в Сантяго с втория си съпруг, с който се запознава случайно, влизайки в едно заведение да вземе от там забравена блуза. Тя е много ярък пример за това, че успехът обича смелите - наремето рискува и замина, за да направи живота си по-добър. Естествено, нейният избор също си имаше цена, не мога за това да я съдя.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #103 -: Септември 04, 2012, 08:40:57 pm »
ей го моят Ганеша - не е добра снимката, но върши работа  :P

При мен е в съвпад със Слънце.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #104 -: Септември 04, 2012, 08:42:14 pm »
И така, тъй като почти никой не се включи, съобщавам резултатите. :)

Жена № 1:

Истински и трайни приятелства с жени не създава, в най-добрия случай да седне с някоя на кафе и, ако може, да я слушаш със зяпнала уста и само тя да говори. Много хленчи, много се оплаква, постоянно от някой с нещо е ощетена. Същевременно вади огромно самочувствие, което реално покритие няма, а просто е защитна поза на една ранима жена.

Мрази майка си - казвала го е директно. Има много трудни отношения с нея и комплекси, насадени от майката, по-нататък ги компенсира чрез безразборни връзки. Тесногръда, пресметлива, такова е отношението и към приятелите (ако въобще има такива).

С жените е много завистлива, прикрита, трудно се доверява. Но и тя самата е човек, комуто не можеш да имаш доверие - няма никакви скрупули да задига чужди гаджета, дори тези на приятелките си.

В отношенията с мъжете е истинска месомелачка, там летвата е много ниска. Женени, обвързани, много по-възрастни от нея. Търсене на облаги и протекции в сексуалните връзки с възрастни мъже. Тенденция към множествени връзки.

Понастоящем е омъжена, надявам се щастливо. Няма деца.

Жена № 2:

Тип Марая  ;D - жизнена, енергична, душата на компанията, обича живота, купоните и приятелски маси.
Абсолютен бохем, но и склонност към разгулен живот. За нея животът е забавление, вечен купон, екстрийм.

Изключително общителна, лесно и бързо завързва нови познанства - било то на улицата, в градския транспорт или в някое заведение. Има силно изразена харизма, прилича хората като магнит. Есцентрично поведение, бунтарка. Много забавна и с изключителни артистични заложби. Към хората, които чувства близки, е много щедра - ще изхарчи с тях последния си лев, купон да става! Никога не е използвала приятелките си, за разлика от първата (карта № 1). Докато живееше с първия си съпруг в Мюнхен, беше приютила някакви клошари от улицата, щеше да прави комуна в тях.  ;D Има изключително интересна съдба - в момента живее в Сантяго с втория си съпруг, с който се запознава случайно, влизайки в едно заведение да вземе от там забравена блуза. Тя е много ярък пример за това, че успехът обича смелите - наремето рискува и замина, за да направи живота си по-добър. Естествено, нейният избор също си имаше цена, не мога за това да я съдя.

Лили, ама ти признавам добър разказвач си, но дали е истина... или твоя интерпретация - всеки ще реши за себе си.  ;) :P

От къде толкова време за толкова писане, не знам....

*

Papy

• 4343
« Отговор #105 -: Септември 04, 2012, 08:43:08 pm »
Ехх, а на мен първата ми беше по-интересна

Поне малък шанс да не е такава гаднярка? Много хора не харесват луна в близнаци

*

Anabell

• 2022
« Отговор #106 -: Септември 04, 2012, 08:43:34 pm »
Много си ми забавна, обаче, много  ;D :rolf: :clap:

*

Anabell

• 2022
« Отговор #107 -: Септември 04, 2012, 08:44:19 pm »

Разбира се, че ще е гаднярка, Papy ти тези неща не ги разбираш изобщо..... :rolf: :rolf: :tongue2:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #108 -: Септември 04, 2012, 08:47:11 pm »

Аз не казвам, че е гаднярка, просто не умее да създава приятелства.
Може да е изключително отдадена на съпруга си, за приятелите това не важи.

Втората е бохем, купонджийка до мозъка на костите си. От 14-годишна се помъкна с компания метъли, обиколи половин България на автостоп, майка й в чудо се видя.

И двете са интересни, но по различен начин - един тесногръд и дребнав човек и един хедонистичен космополит.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #109 -: Септември 04, 2012, 08:48:34 pm »

Разбира се, че ще е гаднярка, Papy ти тези неща не ги разбираш изобщо..... :rolf: :rolf: :tongue2:

Не е гаднярка, просто си е курве. Екзалтиралата Венера в случая само допринася.  ;D

Астрологията не е толкова буквална, мила, крайно време е да го разбереш.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #110 -: Септември 04, 2012, 08:51:12 pm »
От къде толкова време за толкова писане, не знам....

А при теб? Много безработни вип-експерти се навъдиха напоследък, кризата не прощава и само със Сатурн не става, трябва и акъл. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #111 -: Септември 04, 2012, 08:54:42 pm »

Лили, ама ти признавам добър разказвач си, но дали е истина... или твоя интерпретация - всеки ще реши за себе си.  ;) :P

А истина ли са нещата, които ти тук разказваш за твоите приятелки и елитарните среди?

Въпрос с повишена трудност...   :thinking:

Отдавна стана са СМЯХ в тоя форум - и как не се усети? Чакам включване от "море".  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #112 -: Септември 04, 2012, 09:00:54 pm »
Хората с пре-много вода и особено жените с водни Слънца, често стават жертви на енергийни вампири.  ;)

Хората с огнени стелиуми и акцентиран огън също са "хранилка" за такива :) - имат енергия в излишък, привличат гладни "духове". Огънят дава харизма, но не само той. За емпатия е нужна и силна /благотворна/ Луна. Една проблематично поставена Луна може да привлича "паразити" - и за това има специални йоги в инд. астрология.

Аз привличам такива. Е, не точно паразити, но хора с проблеми. Нещо като фея съм им. :) Като си стъпят на краката и зачезват. :)

*

Papy

• 4343
« Отговор #113 -: Септември 04, 2012, 09:03:28 pm »
И аз привличах като бях млада. Сега ги бия и ги гоня

*

Lillie

• 30532
« Отговор #114 -: Септември 04, 2012, 09:03:48 pm »
Аз привличам такива. Е, не точно паразити, но хора с проблеми. Нещо като фея съм им. :) Като си стъпят на краката и зачезват. :)

И ти си лоша  :P, щом все проблемни привличаш!  :haha:

Добрите хора привличат елита!  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #115 -: Септември 04, 2012, 09:05:22 pm »

С мухотрепачка ли?

Навремето продаваха едни лепящи ленти за особено досадни мухи... Понякога си мисля защо няма такава и на "вратата" на форума. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #116 -: Септември 04, 2012, 09:05:28 pm »

И ти си лоша  :P, щом все проблемни привличаш!  :haha:

Добрите хора привличат елита!  ;D

Нещо явно съм пропуснала. :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #117 -: Септември 04, 2012, 09:08:29 pm »

С мухотрепачка ли?

Навремето продаваха едни лепящи ленти за особено досадни мухи... Понякога си мисля защо няма такава и на "вратата" на форума. :)

Е-с каквото се налага. Не че нещо-намаля ми личната енергия и нямам излишна

*

Lillie

• 30532
« Отговор #118 -: Септември 04, 2012, 09:11:44 pm »
Време е за работа... мухите си почиват. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #119 -: Септември 04, 2012, 09:47:47 pm »
А при мен откъде идват контактите с всички типажи ...министри, депутати , тарикати ;D.селяни , цигани. Абе всяка прослойка на обществото... ;D
Май от Уран... :rolleyes:
Прод :rolleyes:ължавам с пътуването...Мисля за нещо адски необходимо...батерия. Дали това не е от необходимост и прозрение по Уран.... :rolleyes: ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците